Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Onemli olan soru arkadasn dedigi gibi discovery e var mı boyle rom (zenfone romu gormustum hatta iphone bile)
Zenfone,S6,Note 4,MİUİ6,HTC gibi romlar var. Özelikle MİUİ6 harika bence. Cm12 yoksa bile MİUİ6 kurulmalı arayüz olarak çok başarılı. :) ;) [MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Zenfone,S6,Note 4,MİUİ6,HTC gibi romlar var. Özelikle MİUİ6 harika bence. Cm12 yoksa bile MİUİ6 kurulmalı arayüz olarak çok başarılı. :) ;) [MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION]
Aynen miui guzel G2 icinde var kullandm ama kamera bozuktu heralde suan giderildi belki yuklerim 😄 Benim anlamadigim kisima gelirsek o kadar telefon var ve bu telefona niye bu kadar rom secenegi var yani bi mantigi var mi yoksa adamlar yazilim kotu diye rom cikarma geregimi duymus yani islemciyle filanda alakali deildir. Bilen ??

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Aynen miui guzel G2 icinde var kullandm ama kamera bozuktu heralde suan giderildi belki yuklerim 😄 Benim anlamadigim kisima gelirsek o kadar telefon var ve bu telefona niye bu kadar rom secenegi var yani bi mantigi var mi yoksa adamlar yazilim kotu diye rom cikarma geregimi duymus yani islemciyle filanda alakali deildir. Bilen ??
Evet MİUİ6 çok hoş :) S3 Mini için çok istiyordum ama çıkarmadılar. G3 içinde var galiba ama şimdilik stok takılmayı düşünüyorum. [emoji14] MTK İşlemci olmasından dolayı portlama kolay oluyor.(Diye biliyorum) Fakat CM yapmak falan daha zor olduğu için yok galiba. :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] arkadaşım saf lollipop yuklemişti aynı cihaza

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Evet MİUİ6 çok hoş :) S3 Mini için çok istiyordum ama çıkarmadılar. G3 içinde var galiba ama şimdilik stok takılmayı düşünüyorum. [emoji14] MTK İşlemci olmasından dolayı portlama kolay oluyor.(Diye biliyorum) Fakat CM yapmak falan daha zor olduğu için yok galiba. :)
Olabilir , LG insallah bidahaki sefere mediatek kullanir s820 isinma sorunlu zaten G2 cok iyi bi doneme gelmis s800 ile ondan sonrasi cop . çop biraz abarti ama islemciyi overclockla ya da hiz ile sisirirsen boyle olur.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kiraz Mevsimi bitti, Çilek Kokusu başladı... Gelecek sezona da Karadut Reçeli çıkaracağım ben. :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bence saf lolipop sıkıcı bak ben 2 dk lik bir video yaptm saf lolipop hizini gosteren bide nova launcher ve kilit ekraniyla ozellestirdim saf android cok ozelliksiz hi ve stabilite harici ozellik yok 😄 https://youtu.be/jfexK0h0o00
Bende S3 Mini ile saf Android kullanmıştım hız farkı oluyor gerçekten. Fakat G2'de daha daha hızlıymış sanki. Uygulama açılış hızlarına bayıldım. :D Haklısınız çook sade insan biraz arayüz biraz ek özellikler istemiyor değil. :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] cidden izliyon mu :D poyraz karayeli izlemenizi öneririm

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bende S3 Mini ile saf Android kullanmıştım hız farkı oluyor gerçekten. Fakat G2'de daha daha hızlıymış sanki. Uygulama açılış hızlarına bayıldım. :D Haklısınız çook sade insan biraz arayüz biraz ek özellikler istemiyor değil. :)
Ios ten hizli 😄 bence ve ios kadar ozelliksiz ve sade iste bu yuzden almiyorum iphone 😄 (ozelliksiz derken biraz abarttm) (donanim farki hesaba katilmamistir ama saf androidde de o kadar farketmiyor donanim.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Yeni başlayan dizilerin çoğu saçma ve çoğu uzun süre sürmeyecek diziler. PLL izleyen biri olarak hoşuma giden tek dizi Tatlı Küçük Yalancılar fakat PLL'da ki kızlar daha hoş. Bide yabancı dizi ile arada bazı farklar var. :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yeni başlayan dizilerin çoğu saçma ve çoğu uzun süre sürmeyecek diziler. PLL izleyen biri olarak hoşuma giden tek dizi Tatlı Küçük Yalancılar fakat PLL'da ki kızlar daha hoş. Bide yabancı dizi ile arada bazı farklar var. :)

Pll?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ios ten hizli 😄 bence ve ios kadar ozelliksiz ve sade iste bu yuzden almiyorum iphone 😄 (ozelliksiz derken biraz abarttm) (donanim farki hesaba katilmamistir ama saf androidde de o kadar farketmiyor donanim.
Iphone a jb at ozaman özelliği görürsün milyon tane tweak var birbirinden güzel [emoji4]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] cidden izliyon mu :D poyraz karayeli izlemenizi öneririm
Izliyorum ama baslayip o kadar bolumu bitirdigim icin kiraz mevsimi sonradsn batirdi hele sezon finali berbatti, Evet romantik komedi tarzi dizileri seviyorum eger seviyosaniz adi mutluluk super otesi bir dizi.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Izliyorum ama baslayip o kadar bolumu bitirdigim icin kiraz mevsimi sonradsn batirdi hele sezon finali berbatti, Evet romantik komedi tarzi dizileri seviyorum eger seviyosaniz adi mutluluk super otesi bir dizi.
Adı mutluluğu daha teaser videosundan sevmedim benim kzı kardeş kiraz mevsimşni izliyor benim arada gözüm dalıyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Custom romlarin basbelasi kamera sorunlari :/

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ha bir de inadına aşk var müziği vasat ama kız kardeşim izliyor yine

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hala anlamıyorum koskoca forumda PLL izleyen bir [MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] var.
[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] Eğer izlemeyi düşünürsen tavsiye ederim. Çok iyi temellere oturtulmuş bir dizi.
[MENTION=40076]techno[/MENTION].young artık sana da öneriyorum :). Kiraz mevsimi nedir ki dersin PLL izleyince.

Ama dizimizin -Anonymousu -A 11 Ağustos'ta açıklanacak. Spoiler yememek isteniyorsa 11 Ağustos'a kadar son bölümüne gelinmesi şart.

Suits'i de sanıyorum bir [MENTION=105823]bt38[/MENTION] izliyor. Gerçi izlerken de sonuçta moderatör izliyor şans vermem gerek dedim. Evet sırada da Vikings var [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] :).

Edit : Rekor mu kırdım az önce 5 kişiyi aynı anda etiketleyip.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ahahah . Ben o PLL yi DLL okuyorum bi saattir. Dedim nası bir film acaba arkadaş? :D :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hala anlamıyorum koskoca forumda PLL izleyen bir [MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] var.
[MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] Eğer izlemeyi düşünürsen tavsiye ederim. Çok iyi temellere oturtulmuş bir dizi.
[MENTION=40076]techno[/MENTION].young artık sana da öneriyorum :). Kiraz mevsimi nedir ki dersin PLL izleyince.

Ama dizimizin -Anonymousu -A 11 Ağustos'ta açıklanacak. Spoiler yememek isteniyorsa 11 Ağustos'a kadar son bölümüne gelinmesi şart.

Suits'i de sanıyorum bir [MENTION=105823]bt38[/MENTION] izliyor. Gerçi izlerken de sonuçta moderatör izliyor şans vermem gerek dedim. Evet sırada da Vikings var [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] :).

PLL konusu nedir?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52

Konusu çok ilgi çekici bi dizi bazı sahnelerde çok ürkütücü. :) Forumda erkek çoğunluk ya belki kız dizisi diye izlemiyor olabilirler. [emoji14] (Çok güzel dizi kız dizisi falan değil. :D) Ben daha 1x10'da falan kaldım galiba bayramdı falan vakit kalmadı. Umarım 11 Ağustos'a kadar son bölüme gelirim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...