TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Aynen oyle simdi buraya yazmaya baslasam bitiremem bi konuya yazmstm onumu kopyalasam bilemedim 😔Vestel sövmek istiyorum o derece nefret ediyorum
Aynen oyle simdi buraya yazmaya baslasam bitiremem bi konuya yazmstm onumu kopyalasam bilemedim 😔Vestel sövmek istiyorum o derece nefret ediyorum
vestel ek vergiler kalksın dedi vergi geldi maliyenin suçu bu.Vestel sövmek istiyorum o derece nefret ediyorum
Vestel ek vergi gelsin demedi diyelim , kalksn niye desin zararina oluyor kanıt var mı ?vestel ek vergiler kalksın dedi vergi geldi maliyenin suçu bu.
Taksitle ürün almaya karşıyım şahsen. Ürün eskiyor hala borcunu oduyorsun....Bilgisayar toplıyacam ama kredi kartı problemNakit mi alsam puff :'(
Ben de karşıyım ama 2bin tl nakit yokTaksitle ürün almaya karşıyım şahsen. Ürün eskiyor hala borcunu oduyorsun....
Orası öyle. Nakit olsa o kadarkredi ile tata pikap almak gibi.
Hiç hareket etmiyorsa ölmüş olabilir belki. Senin adına üzüldüm.
İnşallah yaşamaya devam eder. O kırmızılık kan olabilir mi? Belki akvaryum içinde ki aksesuarlara çarpmıştır. Yavruları korumak ayrı bi dert bizim ilk yavrularımız 20 tane falandı ve onları yemişlerdi. Su değişimi çok zor gerçekten su acayip bulanabiliyor hem görüntü açısından hemde balıklar açısından kötü oluyor. Akvaryum çok büyük mü? Ne kadar balık var ?@Ümitt yok ölmedi ama o kırmızılık garip.
Yemeğini normalde büyük parçalar halinde yemeyi severdi arkadaşıyla devamlı saldırıyorlardı ilk ben yiyeceğim diye yiyemedi bu sefer toz yaptim mamaları hepsini yedi.
Bu arada dişi bu ölmesini hiç istemem. 7 tane yavruladı 3 tane öldü. 4 tanesi hala yaşıyor.
2 buyuk 4 kucuk 6 tane.İnşallah yaşamaya devam eder. O kırmızılık kan olabilir mi? Belki akvaryum içinde ki aksesuarlara çarpmıştır. Yavruları korumak ayrı bi yerde bizim ilk yavrularımız 20 tane falandı ve onları yemişlerdi. Su değişimi çok zor gerçekten su acayip bulanabiliyor hem görüntü açısından hemde balıklar açısından kötü oluyor. Akvaryum çok büyük mü? Ne kadar balık var ?
Belki balıkların kanı falan farklıdır o yüzden hissetmemiş olabilirsin. Balık yem atınca falan yedi mi? Yoksa sen kendin mi yedirdin? (Bu arada konu çok dağıldı gibi. Sonra [MENTION=105823]bt38[/MENTION] kızmasın.2 buyuk 4 kucuk 6 tane.
Olenlerden biri buyuk ihtimal yediler. Ama dogdugu gibi can cekisiyordu olecegi belliydi onun.
Diger ikisi olduler akvaryumdan kendim aldim.
Onlara saldirdiklarini goruyorum ama sabah. Ac kalinca kafayi yiyorlar ama yediriyorum onlari devamli herhalde o yuzden katliam islemediler.
Kan olsa dokunsam hissetmez miyim? Orasina da dokundum farkli gelen bir sey hissetmedim normaldi.
Belki balıkların kanı falan farklıdır o yüzden hissetmemiş olabilirsin. Balık yem atınca falan yedi mi? Yoksa sen kendin mi yedirdin? (Bu arada konu çok dağıldı gibi. Sonra [MENTION=105823]bt38[/MENTION] kızmasın.2 buyuk 4 kucuk 6 tane.
Olenlerden biri buyuk ihtimal yediler. Ama dogdugu gibi can cekisiyordu olecegi belliydi onun.
Diger ikisi olduler akvaryumdan kendim aldim.
Onlara saldirdiklarini goruyorum ama sabah. Ac kalinca kafayi yiyorlar ama yediriyorum onlari devamli herhalde o yuzden katliam islemediler.
Kan olsa dokunsam hissetmez miyim? Orasina da dokundum farkli gelen bir sey hissetmedim normaldi.