Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Kalitesiz olduğundan dolayı 15-20 bin değerinde buzdolabı bulaşık makinası çamaşır makinası var geldiğindenden beri 5 6 kere servis geldi buzdolabı için gelde sövme iade değişim istedim kabul edilmedi

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak merhabadır bayramlar.Hayırlı bayramlar dilerim

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bilgisayar toplıyacam ama kredi kartı problem:( Nakit mi alsam puff :'(

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Oruç tutanların Ramazan Bayramı
Tutmayanlarında Şeker Bayramı
Kutlu Olsun... (Mazeretim varda ondan tutamıyorum diyorsanda senin de Ramazan Bayramı'ın kutlu olsun.) :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Şu vestel ile diğer yancıların reklamı fazla çıkmaya başlamadı mı sizce de

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ramazan Bayramımız mübarek olsun arkadaşlar, nice bayramlara inşallah :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ramazan Bayramımız mübarek olsun arkadaşlar, nice bayramlara inşallah :) (Alıntı mesaj)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bana Vodafone'dan başka kimse bayram mesajı atmadı. Bu bir dramdır arkadaşlar. :D Ne kadarda yalnızım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bayramınız mübarek olsun. :)
Bana akraba gezmesi yasak. :D :mrgreen:

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yav keşke bi 10 sene erken doğsaymışım barış mançoyu hiç tanımadım ama kral adam :)

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Doctor Who 10.sezon onayını da almış. İmkansız gibi olsa da 30'a kadar devam eder umarım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Az önce bir çocuk ordusu kapıyı çaldı :) Bir de belediyenin ilaç arabası gül suyu sıkıyor mahalleye :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
3731d0f17c6778f51fcab9f7dac73c72.jpg

Uyduda Ceylan tv diye bir kanala rastladım Show tv den çekmişler filmi logoyu blurlastirmislar üstüne kendi logolarını yerleştirmişler :)))

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
97a44ff1a6c7d697623dfde40ba05afd.jpg

Bugün uyandım ve bu haldeydi [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] , [MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] yaşayacak mı sizce? Normalde acayip korkak suya elimi değdirsem fır fır dönerdi. Hareket bile etmedi kuyruğuna doğru suya parmağımı değdirince.

Üzüldüm bayram bayram.

Ailede kimse ilgilenmiyor ben yediriyordum her gün :(.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
97a44ff1a6c7d697623dfde40ba05afd.jpg

Bugün uyandım ve bu haldeydi @Vikings , @Ümitt yaşayacak mı sizce? Normalde acayip korkak suya elimi değdirsem fır fır dönerdi. Hareket bile etmedi kuyruğuna doğru suya parmağımı değdirince.

Üzüldüm bayram bayram.

Ailede kimse ilgilenmiyor ben yediriyordum her gün :(.
Hiç hareket etmiyorsa ölmüş olabilir belki. Senin adına üzüldüm. :( Bizimde bi ara 20 tane falan vardı sonra bi çoğaldılar sonra azaldılar falan bakımını beceremedik bi yakınımıza verdik. Balıkların bakımıydı,suyu,havası falan zor gerçekten. Havasız falan kalmış olabilir mi? Hani gece elektrikler falan gittiyse. Hastalanmış olabilir biz ilaç falan atıyorduk akvaryuma parazit mi ne oluyormuş.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] yok ölmedi ama o kırmızılık garip.

Yemeğini normalde büyük parçalar halinde yemeyi severdi arkadaşıyla devamlı saldırıyorlardı ilk ben yiyeceğim diye yiyemedi bu sefer toz yaptim mamaları hepsini yedi.

Bu arada dişi bu ölmesini hiç istemem. 7 tane yavruladı 3 tane öldü. 4 tanesi hala yaşıyor.

Ayrıca akvaryumda bakmakta çok zorlanıyorum hele o yavrular büyüklerle aynı akvaryumda olunca suyu zor temizlenir diye kucuk fanusa koymustum hepsini. Ama her hafta degisiyorum sularini.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
38-39'dan fazla kuzen var işin yoksa ara şimdi hepsini tek tek. :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
@Ümitt yok ölmedi ama o kırmızılık garip.

Yemeğini normalde büyük parçalar halinde yemeyi severdi arkadaşıyla devamlı saldırıyorlardı ilk ben yiyeceğim diye yiyemedi bu sefer toz yaptim mamaları hepsini yedi.

Bu arada dişi bu ölmesini hiç istemem. 7 tane yavruladı 3 tane öldü. 4 tanesi hala yaşıyor.
İnşallah yaşamaya devam eder. O kırmızılık kan olabilir mi? Belki akvaryum içinde ki aksesuarlara çarpmıştır. Yavruları korumak ayrı bi dert bizim ilk yavrularımız 20 tane falandı ve onları yemişlerdi. Su değişimi çok zor gerçekten su acayip bulanabiliyor hem görüntü açısından hemde balıklar açısından kötü oluyor. Akvaryum çok büyük mü? Ne kadar balık var ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
İnşallah yaşamaya devam eder. O kırmızılık kan olabilir mi? Belki akvaryum içinde ki aksesuarlara çarpmıştır. Yavruları korumak ayrı bi yerde bizim ilk yavrularımız 20 tane falandı ve onları yemişlerdi. Su değişimi çok zor gerçekten su acayip bulanabiliyor hem görüntü açısından hemde balıklar açısından kötü oluyor. Akvaryum çok büyük mü? Ne kadar balık var ?
2 buyuk 4 kucuk 6 tane.

Olenlerden biri buyuk ihtimal yediler. Ama dogdugu gibi can cekisiyordu olecegi belliydi onun.

Diger ikisi olduler akvaryumdan kendim aldim.

Onlara saldirdiklarini goruyorum ama sabah. Ac kalinca kafayi yiyorlar ama yediriyorum onlari devamli herhalde o yuzden katliam islemediler. O biri haric.

Insallah bu olmez o doguruyor cunku.

Kan olsa dokunsam hissetmez miyim? Orasina da dokundum farkli gelen bir sey hissetmedim normaldi.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
2 buyuk 4 kucuk 6 tane.

Olenlerden biri buyuk ihtimal yediler. Ama dogdugu gibi can cekisiyordu olecegi belliydi onun.

Onlara saldirdiklarini goruyorum ama sabah. Ac kalinca kafayi yiyorlar ama yediriyorum onlari devamli herhalde o yuzden katliam islemediler.

Kan olsa dokunsam hissetmez miyim? Orasina da dokundum farkli gelen bir sey hissetmedim normaldi.
Belki balıkların kanı falan farklıdır o yüzden hissetmemiş olabilirsin. Balık yem atınca falan yedi mi? Yoksa sen kendin mi yedirdin? (Bu arada konu çok dağıldı gibi. Sonra [MENTION=105823]bt38[/MENTION] kızmasın. :D )

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2 buyuk 4 kucuk 6 tane.

Onlara saldirdiklarini goruyorum ama sabah. Ac kalinca kafayi yiyorlar ama yediriyorum onlari devamli herhalde o yuzden katliam islemediler.

Belki balıkların kanı falan farklıdır o yüzden hissetmemiş olabilirsin. Balık yem atınca falan yedi mi? Yoksa sen kendin mi yedirdin? (Bu arada konu çok dağıldı gibi. Sonra [MENTION=105823]bt38[/MENTION] kızmasın. :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...