- Reaksiyon puanı
- 91
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Geçmiş olsun kanka, bana bir kapak fotoğrafı yap hiç bir şeyin kalmaz :mrgreen: Ne ameliyatı oldun sahi?
Cep telefonundan yaparım. :mrgreen:[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Geçmiş olsun kanka, bana bir kapak fotoğrafı yap hiç bir şeyin kalmaz :mrgreen: Ne ameliyatı oldun sahi?
Ben geç saatte uyusam bile yorgun kalkmıyorum. Sıkıntı yok. Şimdi bilgisayar gelecek. Aynen devam. :mrgreen:Şu döngü den kurtulmak istiyorum artık
![]()
Şu döngü den kurtulmak istiyorum artık
![]()
Muhabbetten sonra koydum çamaşır suyunun içine hala duruyor çok fazla bir etkisi yok gibi çıkartmadım hala bakalım [emoji3]Sonucu yazarsan merak ediyorum ne olacak.
Muhabbetten sonra koydum çamaşır suyunun içine hala duruyor çok fazla bir etkisi yok gibi çıkartmadım hala bakalım [emoji3]
[video=youtube;vQLF4zh_pY4]https://www.youtube.com/watch?v=vQLF4zh_pY4[/video]
Vay arkadaş bunlar sayıylamı ya![]()
Minecraftta domuz yemek harammı hep birlikte izleyelimsdadafadfa
Rant için bile bile seçilip sordurulan sorular bunlar, ben inanmıyorum bizim halkımız bu kadar sığ düşünceli degil. Olamaz.
Çok fazla bir etkisi olmadı yenisini alana kadar kullanırım artık [emoji3]Çıkartınca haber vermerak ediyorum sonucu
Çok fazla bir etkisi olmadı yenisini alana kadar kullanırım artık [emoji3]
Valla açık olsa bile acayip kalabalık olur. Dün amcam bankadan para çekmek için güneşin altında yarım saat bekledi.Arkadaslar döviz burolari bugün kaça kadar açık bilen var mi?
Çok fazla kullanmadım faydalı bi işe yaradı yine 😀Çamaşır suyuna harcanan para ile yenisini alsan daha iyiydi o zamn
Innial karta PTT ATM sinden para yatırınca komisyon kesiyor mu?