- Reaksiyon puanı
- 1,317

Abi bu milletvekilleri kadar rahat adamlar yok 10 sene çalışıyo emekli oluyo en az 5 bin tl maaş hala daha laf yapıyolar ya deli oluyorum.
Geliyo gençler geliyoooo
mario gomez beşiktaş'a geliyo
kaynak:aspor yarın veya sonraki gün geliyo imzayı atmaya q7 de bitti büyük ihtimalle bonservis ödemiycez q7 alacaklarına karşı halledecek q7 de yıllık 1.3-1.5 arası bi para alacak beşiktaşımızın bize bayram hediyesi vatana millete hayırlı olsun
Blogger (android) uygulaması var apk olarak indirip siteni kontrol ediyorsun.Arkadaslar ben cok blog yazmak istiyomhem bilden hemde android cihazdan yazabilecegim bir uygulama var mi?
Ameliyathane havasını da solumuş bulunuyorum.![]()
Oldum.Oldun mu olacak mısın?
Sağol.Geçmiş olsuntaburcu ne zaman?
Geçmiş olsun..Oldum.
Sağolun.Geçmiş olsun..
Yenisini al spada'nın kılıfları var pek sararmıyor onlar. Spadanın çakmasıda çıktı ama onlardan ayırt etmen lazım.Şeffaf telefon kılıfım sarardı napsam acaba!
Avea bayindeydim elemana dedim sarardı bu sararmayanı yokmu güvence veremem dedi arkaşın biride çamaşır suyuna koy açılır demişti [emoji46] [emoji3]Yenisini al spada'nın kılıfları var pek sararmıyor onlar. Spadanın çakmasıda çıktı ama onlardan ayırt etmen lazım.
Çamaşır suyu ? Deneyeceğim. Ama benikinde sararma yok fazla.Avea bayindeydim elemana dedim sarardı bu sararmayanı yokmu güvence veremem dedi arkaşın biride çamaşır suyuna koy açılır demişti [emoji46] [emoji3]
İlk alımda cam gibiydi aldımdan beri çıkartmadım sarardı şimdi çamaşır suyu olayını denemek istiyorum bakalımÇamaşır suyu ? Deneyeceğim. Ama benikinde sararma yok fazla.