Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Yaradı hocam yaramaz olurmu. Ben daha stabil olsun beni uğraştırmasın diye aldım. Hobi ve ihtiyacı çorba yapmak istemedim yani :)
benim ki maymun gibi takılıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 11754
Htpkdbepn2-mH6olS_cw74JbuLx6q1KNVEboG603wGk=w778-h583-no

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
5ab37ef39f103b6bd035a81af9728068.jpg

Çok faydası olacağını düşündüğüm yegane aracım. Bugün Teknosa dan 23tl te aldım.
Bende aldım bugün aynısını ama voltajı çok düşük geldi bana , kasanın önündeki slota taktım acaba ondan mıdır . Voltajı artırabilirmiyiz yada ?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Birader bu agario ne bağımlı yaptı beni ya :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
oyun sevmiyorum ki yada telim oyun sevmiyor pcm sevmiyor 720p youtube videolarında tekliyor...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Şu tapatalk dan daha iyi bir uygulama yok mu? Uyuz etti şuan onun sayesinde yazıyoruz ayıp oldu biraz ama yapacak bir şey yok☺

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] garantiye babamın bi arkadaşıyla yollayacağım ama adam restore bilmiyor. (ne diye telefoncu dükkanı açtıysa) . Buralardan birine restore attırsam kaça patlar?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] garantiye babamın bi arkadaşıyla yollayacağım ama adam restore bilmiyor. (ne diye telefoncu dükkanı açtıysa) . Buralardan birine restore attırsam kaça patlar?

Fiyatlandırmayı hic bilemeyeceğim. Ne desem yanlış olur.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Tel elimde patladı tam bozulacağı tuttu ha

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler ttnet fatura ayrıntısına nasıl ulaşırım?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu akk meselesi ne oldu sesleri solukları çıkmıyor, bilgisi olan var mi?
Gecen gun bulusma ayarladilar change.org yetkilisiyle felan. Plan felan yaptilar. Aciklama yapmislardi 1-2 dakikaya atarim.

"Dün (salı) günü, geçen hafta da ayarlamaya çalıştığımız ama bir o kadar arkadaşların müsait olmaması veya başka nedenlerden dolayı iptal olan buluşmamızı gerçekleştirdik. Ben eski bir dostum ve yönetimden bir arkadaşla beraber buluşmamıza change.org kampanya yetkilisi de katıldı ve Gülhane Parkı'nda oturup sohbet etmeye başladık.
İlk olarak da sizlerinde biraz oluşturduğu baskıyla "Dilekçe vereceğiz mi?" sorusunu sordum. İşten anlayan ve tecrübeli birisi olan change.org yetkilisi Yiğit Bey'e. Yiğit'in cevabı hayır şimdi olmaz bu kadar erken şekilde ve hazırlıksız vermemizin sorunlara yol açacagını söyledi ve devam ettik. "Hazırlıkları halletmeliyiz." Bu demek oluyor ki hadi gidelim dilekçe verelim dersen elinde ki imzalar da boşa gider. Karşınızda ki resmi kurumun karşısına hiçbir hazırlık olmadan geçerseniz kaybeden biz ve vaktimiz olur. Bunun hakkında fikir yürüttük ve gece boyu tüm önerilerle oluşturduğum 9 maddeyi açıkladım ilk olarak kesinlikle AKK'nin kaldırılması zaten talep edilecekti fakat upload hızlarıymış fiyatlarmış bunları başka bir kampanya da yapmamız gerekiyor, çünkü kampanyamızın asıl hedefi Adil Kullanım Kotası üzerine olduğu için bu davadan taviz verilmemesi gerekiyor ki amaca daha kolay ulaşalım. 9 Maddeden 2 madde ele aldık. Bunlardan 1.si AKK'nin kaldırılmasına yönelik çalışmalar ve 2.si AKK kalkmazsa "Belçika sistemi"ni denemek olacak (Belçika Sistemi için ayrıntılı bilgiyi forumumuzda bulabilirsiniz).
Yapmamız gerekenleri şu şekilde belirledik.
1-Hukuki boyutta yardım almak ve bir açık görünürse dava açmak. (Kampanyayı kazanmanın en iyi yolunun davayı kazanmak olduğunu fakat bunun da uğraştıracağını söyledi)
:Hukuki boyutta bizlere yardımcı olacak Hukukçu bir arkadaşımız gerekli ve hukukçu arkadaşımız şuan daha önce AKK ile ilgili yapılmamış bir inceleme yapmak için çalışıyor ve bizlere yazısında AKK'nin hukuki açıdan yerini gösterecek. Hukuki açıdan neler yapılabilir ve neler yapılamaz? AKK'nin gerçekten adillikten kastı nedir ve kullanıcı haklarını ihlal eden bir durum söz konusu mu? bunlar araştırılacak.
2-Hedef noktamız kesinlikle belirlenecek.
:Burada demek istediğim bizim hedefimiz BTK mı TTNet mi Turkcell Süperonline mı hangisi görünürde veya gerçekte AKK'nin olmasında önemli rol alıyor ve kaldırılması ona bağlı bunu çözmemiz gerekiyor. Hukuki yazıdan ve araştırmalarımız sonucu da bunu belirledikten sonra 3. maddeye geçebiliriz.
3-Hedefe saldırı.
:Hedef saldırıyı size bir örnekle açıklayayım; Araştırmalarımız sonucu örneğin ana hedef BTK seçildi ve biz artık oyunumuzu BTK üzerinden yapacağız, destekçilerimize güncelleme yollayacağız ve burada 4. adıma geçeceğiz.
4-Hedefe etkinlik ve baskı.
: BTK üzerine etkinlikler ve baskılar kurmamız gerekiyor. Bir gün destekçilerimizle BTK'yı arama etkinliği yapıp onların üstüne bu konu hakkında giderken başka bir gün fax veya e-mail etkinliklerinde bulunarak biz nasıl zor durumda bırakıldıysak onların da zor durumda kalmasını sağlamak ve 5. maddeye geçmek.
5-Gerekli Hedefden Randevu Almak
:Hedefimizden bir randevu isteyeceğiz ve karşılıklı görüşme yapmayı talep edeceğiz. Randevu vakti "DİLEKÇE" örneğiyle tüm imzaları usulüne uygun bir şekilde kutulayıp muhattapımızın karşısında olacağız. O zaman yanımıza teknoloji dünyasında tanınmış bir ismi de dahil edip ciddiyetimizi daha da arttıracağız ve "HABER DEĞERİ" taşıyan bir olaya dahil olmuş olacağız.
6-Haber değeri
:Haber değeri taşıyan olayda; ya bir dava açılır ya da imza ile muhattapların karşısına çıkılıp dilekçe şeklinde verilir. Haber değeri taşınan bir olay gerçekleştiği zaman bizler basına da kampanyamızı duyurmuş olacağız ve yine hem destekçi kazanırken hem hedefimizi başarmanın en yakınında olacağız.
"Gerekli hazırlık gerekli görüşmelere yol açar ve iyi bir görüşme iyi bir sonuç getirir."
Ana hedefler bunlar olurken arkadaşlar biz her destekçimizden destek beklerken kendi sayfalarımıza yoğunlaşacağız. Gerekli sitelere bloglara "banner" verip daha çok destekçi kazanmaya çalışırken bir yandan da çalış."

Acikcasi plan guzel ama gec basladilar. İs baya uzadi. Biraz daha acele etseler guzel seyler olucak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...