HeroGaki
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 10
Ramazan biter bitmez Dirty bulk yapıcammmmm :yes: Bu vücuda biraz hacim lazım
Ramazan biter bitmez Dirty bulk yapıcammmmm :yes: Bu vücuda biraz hacim lazım
Agar io gerçekten sinir bozucu... Oyundan atma sorununu çözülmesi lazım
Android uygulamasında çıkmadı bende valla bilmiyorum. Ama çok sinirim bozulduBen oyuna giremedim. Facebook felan bişeyler diyor. Nasıl yapıcaz biz bu işi?
Güzel bir oyun nasıl batırılır bir kez daha görmüş olduk...
Android uygulamasında çıkmadı bende valla bilmiyorum. Ama çok sinirim bozuldu![]()
Bilgidayrdaysanız internet Explorer I deneyinFacebook login istiyordu(zorunlu) neyse girdim. nicki yazıp play diyorum mal mal bekliyo öyle. Milleti oynarken görüyorum ama ben giremiyorum. Diğer serverlerde aynı.
Facebook login istiyordu(zorunlu) neyse girdim. nicki yazıp play diyorum mal mal bekliyo öyle. Milleti oynarken görüyorum ama ben giremiyorum. Diğer serverlerde aynı.
Ebay olmasın?En yakın zamanda laptop alıyorum. [MENTION=425956]Mustafa.Demiral[/MENTION] , Ebrar güvenilir diyor. Zaten resmi garantili ürün satıyorlar.
Ebrar'dan alışveriş yapmış olan var mı?
Ebrar bilgisayar. Bak Google'den.Ebay olmasın?
Ebrar bilgisayar. Bak Google'den.
Bilgidayrdaysanız internet Explorer I deneyin
Orada misafir olarak oyna bölümü var.
İnsallah öyle olurMr.Robot 3'cü bölüm çıkmış... Umarım ilk bölüm gibi olur.
O değil forumda bayan üye sayısı artıyor sanırım şu mübarek ayda dualarim kabul oluyor herhalde![]()
Bu bilgisayarsa bizimki ne lan
![]()
İzlendin mi . Nasıl dı .Mr.Robot 3'cü bölüm çıkmış... Umarım ilk bölüm gibi olur.
İzlendin mi . Nasıl dı .
Emniyet Müdürlüğü İtalyan hacker sağlayan bir firma ile Hacking Team RCS çalışıyormuş 
Kaç paraya aldınız hocam bende almayı düşünüyorum neler gerekiyor almak için direk kartı veriyorlar mı kullanımı nasıl?Arkadaşlar paypal nakit kart aldım bugün d&r den . Bi bakmanızı tavsiye ederim.
https://www.paypal.com.tr/nakit/
5 tlKaç paraya aldınız hocam bende almayı düşünüyorum neler gerekiyor almak için direk kartı veriyorlar mı kullanımı nasıl?
Arkadaşlar paypal nakit kart aldım bugün d&r den . Bi bakmanızı tavsiye ederim.
https://www.paypal.com.tr/nakit/