Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bayram harçlıklarımdan korsan NFS Hot Pursuit almayı duşunyorum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] S6 lara 5.1.1 düşmüş bize düştü mü?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Garanti mevzusu mu, araç yok mu 3 saat yürünür mü bu sıacakta :blink:

Cihaz iade işlemi :D kutu ve içeriğini istediler değişim yapıcaz dediler, 15 25 dk civarı yürüdüm zaten her yer bayır gibi çık çık bu sıcakta bitmiyor.

2-3 gün sonra tekrar gel dediler cihaz elimize ulaşırmış :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Uzun bir aradan sonra, tekrardan merhabalar.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Türkyie listede yok maalesef. Link Sammobile

- - - Mesaj Güncellendi - - -

g4 mü ne tür problemi vardı ?

Dokunmatiklik çalışmıyordu masanın üzerine koyunca. Candy crus saga yada AA gibi oyunlarda bile telefon kasma yapmaya başladı.

İlk parti diyemi sorunluydu anlamadım gitti. Aynı sorunlar diğer g4'de de var. Onuda yollayacam.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Kısaca yazsan biz de denesek? :)
Cd /dvd benzeri düz ve ince birşeyin üstüne kısa kalın sert bir materyal lazım. Şu ruloların iç kısmındaki koyu renkli şey olabilir. Sonra radyo motorunu bağlayacak kablo ve pil bulduktan sonra pervane işi var. Bazıları cd den yapıyor ama ben bozuk helikopter motoru ve pervanesi kullandım. Şimdi montaj aşamasındayım :D sonra canın nasıl isterse yapıştır. :)

Ama en çok hoşuma giden 6 lı batarya yuvası bulabilmiş olmam. Hani şu oyuncak arabaların kumandalarından gereksiz kabloları söküp kendime batarya yuvası bulmuş olmam.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dokunmatiklik çalışmıyordu masanın üzerine koyunca. Candy crus saga yada AA gibi oyunlarda bile telefon kasma yapmaya başladı.

İlk parti diyemi sorunluydu anlamadım gitti. Aynı sorunlar diğer g4'de de var. Onuda yollayacam.
Lg de her seride mutlaka çıkıyor birşey g3 tede çıkmıştı bir hata ilk partide.

Cd /dvd benzeri düz ve ince birşeyin üstüne kısa kalın sert bir materyal lazım. Şu ruloların iç kısmındaki koyu renkli şey olabilir. Sonra radyo motorunu bağlayacak kablo ve pil bulduktan sonra pervane işi var. Bazıları cd den yapıyor ama ben bozuk helikopter motoru ve pervanesi kullandım. Şimdi montaj aşamasındayım :D sonra canın nasıl isterse yapıştır. :)

Ama en çok hoşuma giden 6 lı batarya yuvası bulabilmiş olmam. Hani şu oyuncak arabaların kumandalarından gereksiz kabloları söküp kendime batarya yuvası bulmuş olmam.
Bu kadar uğraşacağınıza bir bilgisayarcıdan veya çoğu kişinin evinde kullanmadığı bilgisayar fanı vardır onu alın, 5wluk bir adaptöre bağlyın direk 220v luk prize takın püfür püfür zahmetsiz :)

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83

Bu kadar uğraşacağınıza bir bilgisayarcıdan veya çoğu kişinin evinde kullanmadığı bilgisayar fanı vardır onu alın, 5wluk bir adaptöre bağlyın direk 220v luk prize takın püfür püfür zahmetsiz :)
Keşke olsa :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Bende fan var kocaman bilgisayar kasası için :D bunu nasıl kendime üflettirebilirim? :D yani o adaptörü nerden bulucamda bağlayacam :D

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Bende fan var kocaman bilgisayar kasası için :D bunu nasıl kendime üflettirebilirim? :D yani o adaptörü nerden bulucamda bağlayacam :D
Yani her kablo olur herhalde. Mesela ben mini usb yi kesip. Diğer usb yi samsung adaptörüne taktım. Diğer kesik kalan ucuza deneme yanılmayla deneyip bağladım. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yani her kablo olur herhalde. Mesela ben mini usb yi kesip. Diğer usb yi samsung adaptörüne taktım. Diğer kesik kalan ucuza deneme yanılmayla deneyip bağladım. :)

Valla elimde kıyabileceğim usb kabloları yok :D G4 var 5s var 6+ var :mgreen:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kulaklığın pedini annem odayı toplarken kaybetmiş, nasıl sinirim bozuldu ya :/ elleme şu odayı dedim kaç kere

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şimdi ilk önce fan kaç w'luk onu öğren.
Mesela benim kullandığım fan 12V, yani 12 V a kadar adaptör takabiliyorum, 12 V takarsan fan son hızda döner, benim gibi 5V takarsan yarım hızda döner. Tabi 12 V takıp bunu direnç ile istediğin zaman düşürüp alçaltabilirsin. Ben adaptörü modem vardı huawei gh 521 vardır kullanmıyordum da nonu adaptörünü aldım 5V luk, :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...