- Reaksiyon puanı
- 1,876
Bayram harçlıklarımdan korsan NFS Hot Pursuit almayı duşunyorum
Demek sakıncalı bir durum köşede bi ryerd edursun laptop alırsak kulanırız bilgiyi...anakart cayır cayır yanar garanti de yanar hiç yıldırım yemiş telefon gördün mü? kömür olmuştu buda öyle olabilir.
Araç geçmiyormu yahu niye yürüyorsunuzLg servis yürütmüş.![]()
Turkcell ŞengüllerHayırdır kim yürüttü seni
Garanti mevzusu mu, araç yok mu 3 saat yürünür mü bu sıacakta :blink:Turkcell Şengüller![]()
Korsana para mı verilir?Bayram harçlıklarımdan korsan NFS Hot Pursuit almayı duşunyorum
Garanti mevzusu mu, araç yok mu 3 saat yürünür mü bu sıacakta :blink:
Türkyie listede yok maalesef. Link Sammobile@Lazzz S6 lara 5.1.1 düşmüş bize düştü mü?
g4 mü ne tür problemi vardı ?Cihaz iade işlemikutu ve içeriğini istediler değişim yapıcaz dediler, 15 25 dk civarı yürüdüm zaten her yer bayır gibi çık çık bu sıcakta bitmiyor.
2-3 gün sonra tekrar gel dediler cihaz elimize ulaşırmış![]()
İlk vantilatörümü yaptım. Ama pervane işi sakat oldu. Şimdi son prototipi yapıyorum.![]()
Doğaçlama diyelimResimli anlatım ya da video var mı?
Cd /dvd benzeri düz ve ince birşeyin üstüne kısa kalın sert bir materyal lazım. Şu ruloların iç kısmındaki koyu renkli şey olabilir. Sonra radyo motorunu bağlayacak kablo ve pil bulduktan sonra pervane işi var. Bazıları cd den yapıyor ama ben bozuk helikopter motoru ve pervanesi kullandım. Şimdi montaj aşamasındayımKısaca yazsan biz de denesek?![]()
Lg de her seride mutlaka çıkıyor birşey g3 tede çıkmıştı bir hata ilk partide.Dokunmatiklik çalışmıyordu masanın üzerine koyunca. Candy crus saga yada AA gibi oyunlarda bile telefon kasma yapmaya başladı.
İlk parti diyemi sorunluydu anlamadım gitti. Aynı sorunlar diğer g4'de de var. Onuda yollayacam.
Bu kadar uğraşacağınıza bir bilgisayarcıdan veya çoğu kişinin evinde kullanmadığı bilgisayar fanı vardır onu alın, 5wluk bir adaptöre bağlyın direk 220v luk prize takın püfür püfür zahmetsizCd /dvd benzeri düz ve ince birşeyin üstüne kısa kalın sert bir materyal lazım. Şu ruloların iç kısmındaki koyu renkli şey olabilir. Sonra radyo motorunu bağlayacak kablo ve pil bulduktan sonra pervane işi var. Bazıları cd den yapıyor ama ben bozuk helikopter motoru ve pervanesi kullandım. Şimdi montaj aşamasındayımsonra canın nasıl isterse yapıştır.
![]()
Ama en çok hoşuma giden 6 lı batarya yuvası bulabilmiş olmam. Hani şu oyuncak arabaların kumandalarından gereksiz kabloları söküp kendime batarya yuvası bulmuş olmam.
Keşke olsaLg de her seride mutlaka çıkıyor birşey g3 tede çıkmıştı bir hata ilk partide.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu kadar uğraşacağınıza bir bilgisayarcıdan veya çoğu kişinin evinde kullanmadığı bilgisayar fanı vardır onu alın, 5wluk bir adaptöre bağlyın direk 220v luk prize takın püfür püfür zahmetsiz![]()
Lg de her seride mutlaka çıkıyor birşey g3 tede çıkmıştı bir hata ilk partide.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu kadar uğraşacağınıza bir bilgisayarcıdan veya çoğu kişinin evinde kullanmadığı bilgisayar fanı vardır onu alın, 5wluk bir adaptöre bağlyın direk 220v luk prize takın püfür püfür zahmetsiz![]()
Yani her kablo olur herhalde. Mesela ben mini usb yi kesip. Diğer usb yi samsung adaptörüne taktım. Diğer kesik kalan ucuza deneme yanılmayla deneyip bağladım.Bende fan var kocaman bilgisayar kasası içinbunu nasıl kendime üflettirebilirim?
yani o adaptörü nerden bulucamda bağlayacam
![]()
Yani her kablo olur herhalde. Mesela ben mini usb yi kesip. Diğer usb yi samsung adaptörüne taktım. Diğer kesik kalan ucuza deneme yanılmayla deneyip bağladım.![]()
Valla elimde kıyabileceğim usb kabloları yokG4 var 5s var 6+ var :mgreen:
Annem odamı süpürmekten başka bir şey yapamıyor. Yasak... :mrgreen:Kulaklığın pedini annem odayı toplarken kaybetmiş, nasıl sinirim bozuldu ya :/ elleme şu odayı dedim kaç kere
Tuzlu suda olurValla elimde kıyabileceğim usb kabloları yokG4 var 5s var 6+ var :mgreen:
bimeks'te 9,99 snopy var onu al pedleri uyar ona belki.Kulaklığın pedini annem odayı toplarken kaybetmiş, nasıl sinirim bozuldu ya :/ elleme şu odayı dedim kaç kere
Annem odamı süpürmekten başka bir şey yapamıyor. Yasak... :mrgreen:
yazıcı kablosu al 2-3 lira ona kıy gamepad'e takmıştık vatan'dan almıştık.Kulaklığın pedini annem odayı toplarken kaybetmiş, nasıl sinirim bozuldu ya :/ elleme şu odayı dedim kaç kere
benim kine giremez.Benim annem ihitiyacım olan kablo kutu dvd vs herşeyi kaybetme gibi bir yeteneğe sahip![]()
Sizce transistör ler ne kadar küçülür daha... Moore yasasını baz almadan tabii![]()
Şimdi ilk önce fan kaç w'luk onu öğren.Bende fan var kocaman bilgisayar kasası içinbunu nasıl kendime üflettirebilirim?
yani o adaptörü nerden bulucamda bağlayacam
![]()