- Reaksiyon puanı
- 1,876
Arda Turan Barcelona ile 5 yıllık anlaşma imzalamış. Helal olsun be !
O değil Robben işi noldu ?

Arda Turan Barcelona ile 5 yıllık anlaşma imzalamış. Helal olsun be !
5 yıl mı hey Maaşallah çok kısaymışArda Turan Barcelona ile 5 yıllık anlaşma imzalamış. Helal olsun be !
Sen kimsinYeni adım nasıl ?![]()
duruyor.
Sen kimsin:
(çaktırma profilden ad geçmişinden gözüküyordu)
Bende de sorun yok. Beğen tuşu yatıyor köşede.Sen duzenleyince geldi resim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
@ConfickerBelasi beğen tuşu geri gitti forum kafayı sıyırdı
Sen duzenleyince geldi resim
@ConfickerBelasi beğen tuşu geri gitti forum kafayı sıyırdı
pw by google+![]()
beğen butonları duruyor.
2-5 TL arası neye tuttururlarsa.Allah Allah benim tel kafayı yedi ellam. 4s var restore etmeye eriniyorum şifresini unutmuşuk meretin wp ile zar zor giriyorum. Nano sim to micro sim converter kaç tl acep?
birde para istiyorlar? yedek sim alırdım yalnız bir durum var internet bankası kullanıyorsan sim değişince aynı numara olsada giriş yapamıyorsun.2-5 TL arası neye tuttururlarsa.
Tüm hazırlıklar tamam. Şimdi yapıyorum ev yapımı vantilatörümü.![]()
Ben nano sim kartı note 4 kullanıyordum sim bölümü açık olduğu için tam oturtuyordum kayma filan yapmıyordu. Gerçi normal standart sim karttan nanoya da kendim çevirdim evdebirde para istiyorlar? yedek sim alırdım yalnız bir durum var internet bankası kullanıyorsan sim değişince aynı numara olsada giriş yapamıyorsun.
Amcam isviçre bıçağıyla çevirmiştiBen nano sim kartı note 4 kullanıyordum sim bölümü açık olduğu için tam oturtuyordum kayma filan yapmıyordu. Gerçi normal standart sim karttan nanoya da kendim çevirdim evdebir elimde eye bir elimde zımpara....
Tüm hazırlıklar tamam. Şimdi yapıyorum ev yapımı vantilatörümü.![]()
Hattı kırdırmaya gittiğimde kırarız 5 mi 7 tl ye mi ne sonra çalışmazsa sorumluluk kabul etmem demıslerdı sinirlenip yapmıştım. Bıçakla denemiştim çatlıyordu benim sim kart mecbur incelte incelte gittim ben ortaya doğru :dAmcam isviçre bıçağıyla çevirmişti
4000 rpm iyi serinletiyor.
![]()
Hattı kırdırmaya gittiğimde kırarız 5 mi 7 tl ye mi ne sonra çalışmazsa sorumluluk kabul etmem demıslerdı sinirlenip yapmıştım. Bıçakla denemiştim çatlıyordu benim sim kart mecbur incelte incelte gittim ben ortaya doğru :d
Bak ne buldum@Mr.Utar Ben pek inanmadım o haberlere.
@Lazzz Barcelona'nın ocak ayına ladar transfer yasağı vardı. Onu hallettiler sanırım.Barcelona'nın transfer politikası genelde böyle oluyor. Uzun süre daha iyi sonuçlar çıkarıyor. Ben 1 sene Arda'dan çok fazla bir şey beklemiyorum.Barcelona'da kendini çok geliştirecek 1 senede. Sonra ilk 11'e iyice saplar kendini.
Yalnız ben nanodan microya istiyorum microdan nanoya değil
Bundan alacaksın Yada bak yanda yaptıgım gibi yapacaksın bir tane sari olan hazır.
![]()
![]()
Çiz büyük plastiğe sonra yavaş yavaş kes. Acelesi yoksa hiç uğraşma yarın al bir çevirici.Evde kart var kullanılmıyor tam boy , benimki nano kardeşiminki micro uçunu kullanıp her çeşidini yapsam mı
Sistem 10 numara da, tasarım, donanım ve bataryaya el atsalar çok güzel olacak. Minimum donanımla maximum performans almaya çalışıyorlar. Maximum donanım maximum performans olsa tadından yenmez. O kadar kapalı kutu yapıyorlar hala dünyanın en güvenli mobil işletim sistemi de değil. Windows Mobile bile daha güvenli. Gerçi yaygın kullanılan her şeyde güvenlik sorunu varApple'ın en sevdiğim yönleri satış sonrası hizmet ve IOS.
Sistem 10 numara da, tasarım, donanım ve bataryaya el atsalar çok güzel olacak. Minimum donanımla maximum performans almaya çalışıyorlar. Maximum donanım maximum performans olsa tadından yenmez. O kadar kapalı kutu yapıyorlar hala dünyanın en güvenli mobil işletim sistemi de değil. Windows Mobile bile daha güvenli. Gerçi yaygın kullanılan her şeyde güvenlik sorunu varApple'ın en sevdiğim yönleri satış sonrası hizmet ve IOS.
Bataryadan yana sıkıntım yok Allah'a şükür
![]()
iphone6 ile aldıgım en uzun şarj değeri şuan bu.Donanımda ne tür sıkıntı varmış? en iyi oyun performansını veren testlerde 6 plus çıktı. Stabilite konusundan bahsetmiyorum zaten.
İşlemciyi yada ram'i daha yükseltmelerinin bir anlamı yok, zaten beklentinin üzerinde performans sunuyor. 3 bin 4 bin verdim 1GB ram nedir diye düşünülmemesi lazım.
Ios'un çalışma mantığı android'e göre çok farklı, herkes androide bakıyor oo 810 şu kadar GHz, A işlemciler bu kadar GHz, birinde 4 birinde 1gb ram var. O zaman 4gb'lık olan daha iyi gibi bir mantık oluşmuş teknoloji bilgisi olmayan çoğu insanda
Mesela hangi cihaz olursa olsun ( Saf android kullanan cihazlar hariç ) xposed üzerinden 15 20 30 artık kaç tane kurduğun modüle bağlı, modülleri kurduktan sonra telefonda bir noktadan sonra hafif şişme hissedebiliyorsunuz.
Fakat ios'da ki tweaklerden sonra bir şişme görmedim, ram olsun başka bişi olsun vs.
Benim şu anda 5s'de milyon tweak var, sanki apple bu özellikleri eklemişte sonradan açıyoruz gibi bir olayo derece stabil çalışıyor.
Bu konuda yani kişiselleştirme konusunda ios üzerine yok. Androide abartmaya gerek yok zaten root yapmadığın sürece 2 launcher 2 ikon paketi yüklemekten başka bişi yapılmıyor zaten.
Androidin artısı modül, kernel, rom vs. Çoğu riskli ve zor işler.
Android ve ios kullanan biri olarak, ios'a tek tıkla jb, tek tıkla garanti kapsamına sokabiliyoruz aşırı basit, pc'ye bağla iphone'u geri yükle de bitti.
Jb yap de jb yapıyor 10 dakkadaşu anda %20 ve %40'da 3-5 dakika bekletiyor jb ama eski sürümlerde direk yapıyordu.
Android de böyle değil. BL aç, root yap, twrp yada cwm yükle, rom ara kur, rom hata versin aldığın backup'u geri kur, geri kurarken hata al, stock romu indir, kurmak için driverları bul işkence içinde işkence yani.
Bu yüzden her zaman ios'u tatir etmişimdiriphone 6+'ya geçicektim ama bir yaramazlık yapıp g4'e geçiyim hem ios hem android telefonum olsun dedim, her iki işletim sisteminden de kopmamış olurum dedim.
5s'in ekranı küçük olduğundan kişisel telefonum g4, 5s'i bu işler için kullanıyorum. 6 plus olsa elimde g4'ün yüzüne bakmazdım.
G4'e root çıkmadı hala, zaten root yapmak için istenilenleri bir görsen var ya dersin kardeş bu android mi ios mu?
Bataryada gayet iyi, bir günü rahat çıkartıyor güzel ekran süresi veriyor. Sadece android cihazlara göre biraz daha fazla ısınıyor bu yüzden 3g açık olunca şarj fazla gidebiliyor. Wifi ile gayet iyi, 3g ile bir günü çıkartıyor.
Güzel değer, beklemede 1 gün, %24 hadi düz hesap 25 şarj ile 7 saat ekran süresi iyimiş. Xperia falanmı bu :mrgreen: