M.Şamil CAN
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 105
Bugün facebook'ta bakkalındaki kolalarını fantalarını sokağa dönen cahil amcayı gördüm
iyi güldüm
Protesto etmeyi bile başaramamış 

MacBook almaktan an itibari ile vazgeçmiş bulunuyorum.
Raspi 2 ile birlikte işler bozuldu.
resim ve videolar yağmaya başlar birazdan...Galiba canlı yayında ufo görülmüş
resim ve videolar yağmaya başlar birazdan...
safariye,hayvanat bahçesine gidenler ne yapıyorsa onlarda onu yapıyor...Uzaylı akıllı bu dünya ya gelip ne b*k yapacak![]()
Çamaşır makinesi kazanı yapmışlar hangi marka![]()
islemci fani degil ucak motoru mübarek :mrgreen:
hangi marka![]()
benim asrock 775i945gz'ye takarsam intihar eder...![]()
islemci fani degil ucak motoru mübarek :mrgreen:
Diş macunu surdum termal yerine sakınca var mi ?
Elimde yoktu termal mecbur surdum. Bi sure gitsin diye. 30-40. Derece arası normal kullanımda .Yok mu? Sogutmayacagi bariz ortada. Dis macunu ile termal macun ayni sey degildir. Adi üstünde termal macun..
1-2 hafta bende dis macunu surmustum idare etsin diye. Ama hicbir ise yaramiyor. Cik disariya al bi termal macun dis macunuyla ugrasmaya degmez.Diş macunu surdum termal yerine sakınca var mi ?
Yakın zamanda aliyim en iyisi. İsinmiyor ama şimdilik. Öylesine surdum zaten önceki haşat olmuştu.1-2 hafta bende dis macunu surmustum idare etsin diye. Ama hicbir ise yaramiyor. Cik disariya al bi termal macun dis macunuyla ugrasmaya degmez.
Teşekkürler. Aşırı ısınma yok ama en kısa zamanda aliyim garanti olsun.Termal macunda isiyi sogutucuya ileten madde bulunuyor, dis macununda böyle bir sey yok.
Bu isin sonu yanmaya kadar gidebilir.
Hocam siviyag suren bile var ben onlara balda sur bide ekmek banip ye tam olur diyorumTermal macunda isiyi sogutucuya ileten madde bulunuyor, dis macununda böyle bir sey yok.
Bu isin sonu yanmaya kadar gidebilir.