Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Ramazan ayının bereketi hanenize, hоşgörüsü gönüllerinize, sаbrı ruhunuza dolsun, hayırlı ramazanlar.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bakın bu dramdır:
zAZ1RO.jpg

(odtü mezunu işsiz arkadaş)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bir hard reset bile ısınmaya etki ediyor ya.
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Boyun kötü de kolda bir yer olabilir. :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Abi art gelio dediler şöyle şarj süresi böyle ekran süresi dediler jelly bean deki şarj süremi birdaha hiç göremedim.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Facebook uygulamasından daha lanet bir şey varsa o da Messengerdir.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Evet beyler Hakkı abinin ilk ramazan yayını bugün saat 20:00 da başlayacaktır herkes tv başına
c2658bba9516535f9b6c53fa9308e1f2.jpg

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Sonunda geri döndüm... Artık dizi bölüm daha aktif olacak. Okul bitti ben hala dershanedeyim. Neyse oruçlu olan kardeşlerimiz allah hepimizin oruçlarını kabul etsin.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar hdmi to dvi-d adaptör arıyorum ama ses çıkış yeri olmasını istiyorum dvi-d de yani Jack ı takip ekrandan değil de adaptörler sesi atarsın istiyorum var mı böyle bir çözüm 50 /60 TL lik cebiriciler dışında ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
öyle zaten samsung'ta ne cevherler var onlara ramen üretebiliyorlar...
Az önce samsung canlı desteğe note 4 teki kararma lari sordum dedim servise bıraksam garanti dahilinde kaç gune alırım dedim espirili bir şekilde bana dedi ki garanti dahili veya harici servis karar verir :) az daha kararsin çerçeveleri de servise gotureyim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=312196]edox[/MENTION] Evet abi csgoda süresiz ban yedikten sonra tekrar cs go alma keyfi :D bişi merak ediyorum yeni hesap açıp girdiğimde eski hesabımda ki oyunlarda çıktı, csgo üzerinde oyna yazıyordu? oyna deseydim csgo yu tekrardan almak zorunda kalmayacakmıydım yani anlamadım tam olarak?

Bide ARK diye oyun aldım iniyor, çok hoşuma gitti. Benim yeğenim dinazorları çok seviyordu onun için aldım ve benimde hoşuma gitti, survival seviyorum belki ondandır :D

Sence 40tlyi hak ediyormu? %17 indirimdeydi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşım dedi ki csgoda ban yedikten sonra bütün dosyaları sil, yeni steam hesabı oluştur sonra eski hesabınla oyunu indir ve yeni steam hesabınla oyuna gir bu aile şeyinden dolayı paylaşım oluyor ya, işte girdikten sonra banlı olmayacakmışım dedi. 12 TL kazıklanmışım doğurumu bu?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Az önce samsung canlı desteğe note 4 teki kararma lari sordum dedim servise bıraksam garanti dahilinde kaç gune alırım dedim espirili bir şekilde bana dedi ki garanti dahili veya harici servis karar verir :) az daha kararsin çerçeveleri de servise gotureyim.

sende ben kararırsam hiç bir servis kurtaramaz de.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Alakasi yok. Ban yedigin oyunu paylastirip tekrar oynayamazsin. Öyle olsaydi ortalik hilecilerden gecilmezdi demi :)

Yeni hesabinda görünmesinin sebebini ben de anlamadim. Denemek icin payday 2'yi indirip oynayama calisabilirsin.

Bilgisayarinda yüklü oldugu icin oyunlari gösteriyor olabilir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Bence garantiye girmez. Çünkü yenisini takınca yine zamanla kararıcak habire vermen gerekicek :D ya senin tele özel bir sorun yada kullanılan malzeme kalitesiz.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Steam forumun en zevkli bölümü vac konulari. Kuzenim yüzünden vac ban yedim... :: VAC Discussion

On türlü yalan dolan anlatarak bani kaldirtmaya calisanlar var.

Bu da banli hesapta oyun paylastiramayacaginin kaniti

"Any account with a VAC ban will be unable to use the Family Sharing feature."

Bunu yapan adam enayi degil yani :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bence garantiye girmez. Çünkü yenisini takınca yine zamanla kararıcak habire vermen gerekicek :D ya senin tele özel bir sorun yada kullanılan malzeme kalitesiz.

o kadar özenle seçmişler ki şarı takarken prizde ise ilk şarj girişi civarı kararıyor ellerin terliyor yada deniz kenarında isen kararıyor yazın cebinde terledikçe kararıyor tabi önce bozukluklar,anahtarlık onu soymazsa...
elektriksel olarak iletken kaplama ama...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kalitesiz kullanmışlar belli o zaten. Kullanıcı hatası diyemezler. Neyse biraz daha kararsin götüreceğim bakalım. Ama değişim yaparlar bence kulaklık calismamaya başladı yenisini vermişlerdi

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll...
hatası alırsanız Visula Studio 2015 Redistributable Packages yükleyin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gece 24'den sonra odinle sıfırlama yapmayın paylamak istediğiniz kişi varsa elinizden kaçar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...