Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Iphone kullanıcıları arasına girdik nihayet. :)
5s gold hayırlı olsun bana. :P

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çıkarlarına aykırı bir durum oluşturacağından durmaz. Yani kalkıp sen atıyorum aylık karın 1.5 milyon lira , sen bu elini keser misin ?
Ha bu kurum Amerikan ya da Arap firması ise durabilir ülkeden çıkmak için bahane arıyorlardı.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Arkadaşlar siyaset yapmak istemiyorum ama aklımada takılıp duruyor. Şimdi A partisi tek iktidar değil. Bu parti hükümette yer almazsa mesela Konya'da ki yatırımlar durur mu? Lütfen siyasete çok fazla girmeyelim sadece merak ettim. :)
hizmet oy için değildir.durmaz,durdurulamaz... :)

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yatırımlar da zaten kara gözün , kara saçın için hiçbir zaman yapılmaz ki :) Ki liberal sistemde devletin ekonomiye müdahalesi azdır , Türkiye'de farklısı olsa da.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Çıkarlarına aykırı bir durum oluşturacağından durmaz. Yani kalkıp sen atıyorum aylık karın 1.5 milyon lira , sen bu elini keser misin ?
Ha bu kurum Amerikan ya da Arap firması ise durabilir ülkeden çıkmak için bahane arıyorlardı.

hizmet oy için değildir.durmaz,durdurulamaz... :)

Sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim. :) Metro inşaatımız devam edecek yani. :)

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O devam eder planlanmıştır zaten. Konya'daki müşteri kitlesi hesaplanmıştır , metroyla yolculuk yapacak kitle tahmin edilmiştir. Tamamlanınca ne olur , projeyi gerçekleştiren kendine pay biçer , projeyi başlatan değil.

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
World of tanks blitz oynayan var mı aranızda?
a5d58148dcdbbac0a3e73ead018f3888.jpg
ca171a7a4620a4a8ddfee9ca98dca387.jpg

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
450 tl ye teşhir Xperia sp aldım 2 hafta kargo bekledik ama telefon sıfır gibi çiziksiz ve cyanogen Night kanalından güncelleme veriyor sizce kötümü ettim telefonda oyun oynamıyorum

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
O devam eder planlanmıştır zaten. Konya'daki müşteri kitlesi hesaplanmıştır , metroyla yolculuk yapacak kitle tahmin edilmiştir. Tamamlanınca ne olur , projeyi gerçekleştiren kendine pay biçer , projeyi başlatan değil.

Hımm. :) Yani planlanmış olan projeler devam eder ama yeni proje gelir mi bilinmez. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hımm. :) Yani planlanmış olan projeler devam eder ama yeni proje gelir mi bilinmez. :)

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Orası belli olmaz :) Sana yine sosyal yardımını götürür siyasi görüşünü değiştirmek için ; fakat senin üstünden bir çıkarı olursa seve seve yapar yatırım :)
Ha sosyal yardımı senin görüşünü değiştirmek için yapması da hoş değil olmaması da gerek , ahlaki de değil , zaten bu devletin görevi yapmak zorundadır ama işte Türkiye'de lütuf gibi sunulmaktadır , sonuçta vatandaşın vergileriyle sağlanıyor bu.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Gece gece aciktim. Ne yesemki simdi.

ac6b9eef79fe5e90cab28f154d314cc6.jpg

Simdi şundan olacaktı [emoji39]

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Midemiz akşam veya sabah yediğimizi nereden biliyor. :P :mrgreen:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
lahmacun özledim uzun zamandır güzel bir lahmacun yiyemedik .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...