- Reaksiyon puanı
- 493
Iphone kullanıcıları arasına girdik nihayet. 
5s gold hayırlı olsun bana.

5s gold hayırlı olsun bana.

hizmet oy için değildir.durmaz,durdurulamaz...Arkadaşlar siyaset yapmak istemiyorum ama aklımada takılıp duruyor. Şimdi A partisi tek iktidar değil. Bu parti hükümette yer almazsa mesela Konya'da ki yatırımlar durur mu? Lütfen siyasete çok fazla girmeyelim sadece merak ettim.![]()
Çıkarlarına aykırı bir durum oluşturacağından durmaz. Yani kalkıp sen atıyorum aylık karın 1.5 milyon lira , sen bu elini keser misin ?
Ha bu kurum Amerikan ya da Arap firması ise durabilir ülkeden çıkmak için bahane arıyorlardı.
hizmet oy için değildir.durmaz,durdurulamaz...![]()
O devam eder planlanmıştır zaten. Konya'daki müşteri kitlesi hesaplanmıştır , metroyla yolculuk yapacak kitle tahmin edilmiştir. Tamamlanınca ne olur , projeyi gerçekleştiren kendine pay biçer , projeyi başlatan değil.
O devam eder planlanmıştır zaten. Konya'daki müşteri kitlesi hesaplanmıştır , metroyla yolculuk yapacak kitle tahmin edilmiştir. Tamamlanınca ne olur , projeyi gerçekleştiren kendine pay biçer , projeyi başlatan değil.
Orası belli olmazHımm.Yani planlanmış olan projeler devam eder ama yeni proje gelir mi bilinmez.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hımm.Yani planlanmış olan projeler devam eder ama yeni proje gelir mi bilinmez.
![]()
Iphone kullanıcıları arasına girdik nihayet.
5s gold hayırlı olsun bana.![]()
Tamam hocam zaten almam gereken cevabı aldım. Devamını getirmem.Daha fazla şu yatırım konusuna devam etmeyelim
Tamam hocam zaten almam gereken cevabı aldım. Devamını getirmem.![]()
Gece gece aciktim. Ne yesemki simdi.
![]()
Simdi şundan olacaktı [emoji39]
Midemiz akşam veya sabah yediğimizi nereden biliyor.:mrgreen:
Midemiz akşam veya sabah yediğimizi nereden biliyor.:mrgreen:
İnememiş. Şimdi güncellendi.Dolar 2.75'in altına düşmüş.
MicroSD kartım geldi![]()
Htc One m7. teşekkür ederim.Daha fazla şu yatırım konusuna devam etmeyelim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hayırlı olsun. Önceki telefon neydi bu arada?
Bende var sp, 450 ye alınabilir bi telefon ama çok da performans beklemeHayırlı olsun![]()
Xperia sp kullanan varmı
Raslantıya bak, ben de bikaç gün abimin m7 ye çekecektimHtc One m7. teşekkür ederim.![]()