goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Hayırdır, olay mı var![]()
Aman aman olaya gerek yok. Sesin çıkmıyor , merak ettim.Hayırdır, olay mı var![]()
Sene olmuş 2015 youtube hala arka planda müzik oynatamıyor :hammer:
sudo su
dd if=/dev/zero of=/dev/ disk adı sata sda...sdd gibi devam eder ...
ide de vardı da boşver .
Hayatımızı online geçirmeyelim yaAman aman olaya gerek yok. Sesin çıkmıyor , merak ettim.![]()
Haklısı valla. Ben şu LYS'nin bitmesini bekliyorum. Ondan sonra buralara daha az uğrarım.Hayatımızı online geçirmeyelim yaarada foruma yoğunlaşıyoruz ister istemez de çok istediğim bi durum değil açıkçası, dışarıda gerçek bi dünya var
![]()
oynatan ne? benim dark evopad 3g m7220 arkaplanda oynatıyordu youtube zımbırtısında 3 nokta üst üste ye dokun video ayarımı oynatıcı ayarında arka planda oynat vardı bak belki vardır ben onunla 7/24 burn-in yapmıştım kulaklığa şarj girişi yandı...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
esas şey diyecektim samsung hd160jj'ye galiba low level format attım elektrik kesilmedi bücürün biri fişi çekmedi tahmini süre 10 saat idi o kadar sürmedi hd160jj 40Mb/sn ortalama hızda formatlandı linux mint 17.1 rebecca ile komut bu: denemeyin.
Kod:sudo su dd if=/dev/zero of=/dev/ disk adı sata sda...sdd gibi devam eder ... ide de vardı da boşver .
gariban tablet fazla dayanamamıs dediğiniz özellik telde yok malesef videoyu oynatmaya çalişan htc m7 ama malesef oynatamıyoroynatan ne? benim dark evopad 3g m7220 arkaplanda oynatıyordu youtube zımbırtısında 3 nokta üst üste ye dokun video ayarımı oynatıcı ayarında arka planda oynat vardı bak belki vardır ben onunla 7/24 burn-in yapmıştım kulaklığa şarj girişi yandı...
"Hocam neden sudo su komutunu giriyorsun?Sudo uygulanacak olan programın yönetici haklarıyla çalıştırılmasını sağlıyor" gibisinden bir ukalalığa girecektim ki Ubuntu türevi dağıtımlarda root şifresinin kullanıcı tarafından seçilmediğini hatırladım.
gariban tablet fazla dayanamamıs dediğiniz özellik telde yok malesef videoyu oynatmaya çalişan htc m7 ama malesef oynatamıyor
Bu arada youtube'u arka planda kullanmak için birkac uygulama denedim wipe uygulamasında karar verdim mesajlaşma uygulaması ama içindeki gömülü youtube 'u kullanarak arkaplanda müzik dinleye biliyorsunuz kullanmak isteyen arkadaslar deneye bilirler
Uzun zaman oldu özlemişiz buraları![]()
Hoşgeldin redo başkan umarım tanımışsındır [emoji16]Herkese selam, ben geldim.
Sağ kolum ben geldim, bannnımı kaldırdılar rica ettik sağolsunlar. :v
Oyum #SDNPARTI 'ye:mrgreen:
Uzun zaman oldu özlemişiz buraları![]()
Ooo, kimler gelmişHerkese selam, ben geldim.
Sağ kolum ben geldim, bannnımı kaldırdılar rica ettik sağolsunlar. :v
Demekki windows yada oyunlar 50 tlye kadar olsa kimse korsana tenezzül etmeyecek
2. el alacaksın. Hem uygun fiyata almış olursun şahsen 2. el alıp oynayıp satıyorum. Sıfır bir oyun almak tabi ki de baştan aşağıya bir zarar.600 lira sistem lisansı nedir yav ona ekran kartı alınır iyisinden. Ps4 oyunları da fahiş fiyatlarda ama onun korsanı yok alacan mecbur.
Millet takas ede ede gidiyor. Öyle de olur bak.600 lira sistem lisansı nedir yav ona ekran kartı alınır iyisinden. Ps4 oyunları da fahiş fiyatlarda ama onun korsanı yok alacan mecbur.
Millet takas ede ede gidiyor. Öyle de olur bak.