• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul'da bu aralar hava serin. Keşke Ramazan'da da boyle olsa.

Hocam kızmayın ama bir şey soracağım :
Pendik'te pandik atan pandiksever Pendikli pandikçiler efsanesi doğru mu :D

5dqgQj.jpg

Öyle diyorlarmış. Tecrübem olmadı. :mrgreen::mrgreen:

Gecen hafta buraya sınıfta kalabilirim diye yazmıştım herhalde. Şuan teşekkürü 2-3 puanla kaciriyorum :D demekki çalışınca oluyormuş :)

Alan seçimini yaptık bugün 2 günde dilekçe verdim kafam rahat okul bitti artik [emoji41]

Gecen hafta buraya sınıfta kalabilirim diye yazmıştım herhalde. Şuan teşekkürü 2-3 puanla kaciriyorum :D demekki çalışınca oluyormuş :)

Alan seçimini yaptık bugün 2 günde dilekçe verdim kafam rahat okul bitti artik [emoji41]

2 tane zayıfım vardı düzelttim :)

[MENTION=2]Troy[/MENTION] Hakkı abi periscope yayınında yorum atamıyorum.

[MENTION=385184]mic check[/MENTION] teşekkürler inşallah geçer. herkes

Teşekkürler hocam. Hemen deniyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam benim pc de dns değiştirildi. Bununla birlikte zenmate kullanıyorum tarayıcımda. Bunlar farklı bir adres filan çıkartabilir mi? Şimdi tarattım. 3 adet bulundu. İkisi laptop ve telefonum. Diğeri meçhul.

Dediklerininz ip bazlı calişan programlar mac adresi tek bir tane olur yabancı mac adresini dediğim kısımdan engellereseniz bi daha baglanamaz şifreyi bilse bile

Lys sınav yerleri açıklanmış kadıköy imam hatip [emoji57]

Beyler okulun son haftası çok sıkıcı taktik verin. Evde kalsam 1000 kat sıkıcı

İzlenecek o kadar dizi ve film var sen sıkılıyosun şu sınav olmasa izleyeceğim çok dizi film var bee :)

İzlenecek o kadar dizi ve film var sen sıkılıyosun şu sınav olmasa izleyeceğim çok dizi film var bee :)

Evde izleyim desem kota 16 Gb, okulda izlesem bizim inekler kitap bitirme derdinde o yüzdrn kapattırıyorlar. Arkadaşların çoğu gelmiyor. Napayım?

Valla ben telefona film depolar okulda izler dönerdim onun haricinde arkadaşlarla takılmakta baya eğlenceli tabi nasıl arkadaşların var bilmiyorum ama bizimkilerin hepsi rahatsız olduğu için zaman güzel geçiyordu[emoji16] sınıfça oyun oynayın sayko oynamayı biliyosan çok kişiyle fena sarıyo [emoji16]

Valla ben telefona film depolar okulda izler dönerdim onun haricinde arkadaşlarla takılmakta baya eğlenceli tabi nasıl arkadaşların var bilmiyorum ama bizimkilerin hepsi rahatsız olduğu için zaman güzel geçiyordu[emoji16] sınıfça oyun oynayın sayko oynamayı biliyosan çok kişiyle fena sarıyo [emoji16]

Oldukça arkadaşlarla takılıyorum. Benim telefon iphone yalnız :D

Ben bile walking dead ve supernatural izlemeye başladım düşünün artık can sıkıntısı adama neler yaptırıyor :D

Artık oyun oynamayacağım. Yada sadece PlayStation'da 1 bilemedin 2 saat. Zamanımın çok boş geçtiğini fark ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...