Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Gece burada şimşek çakıyordu. Şimdi yanıyoruz.Ben üşüyorum hafiften. İstanbul pendikte hava bozuk biraz.![]()

Gece burada şimşek çakıyordu. Şimdi yanıyoruz.Ben üşüyorum hafiften. İstanbul pendikte hava bozuk biraz.![]()
Hocam kızmayın ama bir şey soracağım :Ben üşüyorum hafiften. İstanbul pendikte hava bozuk biraz.![]()
Hocam kızmayın ama bir şey soracağım :
Pendik'te pandik atan pandiksever Pendikli pandikçiler efsanesi doğru mu![]()
Gecen hafta buraya sınıfta kalabilirim diye yazmıştım herhalde. Şuan teşekkürü 2-3 puanla kaciriyorumdemekki çalışınca oluyormuş
![]()
Alan seçimini yaptık bugün 2 günde dilekçe verdim kafam rahat okul bitti artik [emoji41]
Ümidimi tamamiyle kestigim matematikten bile 45 ort getirdim ve daha performans notları girilmedi. Büyük ihtimal gecerim onu şuan tek fizik zayıf. Basbelasi fizik :hammer:2 tane zayıfım vardı düzelttim![]()
Teşekkürler hocam. Hemen deniyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hocam benim pc de dns değiştirildi. Bununla birlikte zenmate kullanıyorum tarayıcımda. Bunlar farklı bir adres filan çıkartabilir mi? Şimdi tarattım. 3 adet bulundu. İkisi laptop ve telefonum. Diğeri meçhul.
Ne güzel işte. :mrgreen:Lys sınav yerleri açıklanmış kadıköy imam hatip [emoji57]
Kötü demedim zaten [emoji16]Ne güzel işte. :mrgreen:
Ben de kötü dediğini demediğin için yazdım zaten. [emoji14] :mrgreen:Kötü demedim zaten [emoji16]
Bende üni yok matta imam hatip gerisi ilkokul ama önemli olan mat zaten [emoji16]Ben de kötü dediğini demediğin için yazdım zaten. [emoji14] :mrgreen:
Ben matematikte anadolu lisesi ,fende üniversitede giriyorum.
İzlenecek o kadar dizi ve film var sen sıkılıyosun şu sınav olmasa izleyeceğim çok dizi film var bee![]()
Valla ben telefona film depolar okulda izler dönerdim onun haricinde arkadaşlarla takılmakta baya eğlenceli tabi nasıl arkadaşların var bilmiyorum ama bizimkilerin hepsi rahatsız olduğu için zaman güzel geçiyordu[emoji16] sınıfça oyun oynayın sayko oynamayı biliyosan çok kişiyle fena sarıyo [emoji16]
O zaman oldukça arkadaşlarla takılmaya devam [emoji16] aypon kullanan öğrencinin dramı [emoji57]Oldukça arkadaşlarla takılıyorum. Benim telefon iphone yalnız![]()
Daha ne bos zamanlar geçiyor bi bilsenArtık oyun oynamayacağım. Yada sadece PlayStation'da 1 bilemedin 2 saat. Zamanımın çok boş geçtiğini fark ettim.