Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Şuanki ruh halim kundura ile 1 km yürüdüm topuklar şiş [emoji20]
9934d35c579c42807c4c536fdd65410d.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Geçmiş olsun. Bizim fotoğraf çekimi , kep atma töreni iyi geçti. Yara almadan kurtardım. Birtek belim ağırdı. :D
[MENTION=332513]farukarslan[/MENTION] Aslında fiber haritası var. Ona bakmak lazım. :)
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] O işlerle babam ilgilendiği için pek sesimi çıkaramıyorum. İnternetimiz sözde sınırsız (AKK sağolsun) daha fazla yükselttirmez tarifeyi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Geçmiş olsun. Bizim fotoğraf çekimi , kep atma töreni iyi geçti. Yara almadan kurtardım. Birtek belim ağırdı. :D
[MENTION=332513]farukarslan[/MENTION] Aslında fiber haritası var. Ona bakmak lazım. :)
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] O işlerle babam ilgilendiği için pek sesimi çıkaramıyorum. İnternetimiz sözde sınırsız (AKK sağolsun) daha fazla yükselttirmez tarifeyi.
Superonline Adsl 16mbps+Telefon aylık 75tl. Babanıza bir danışın, sonuç alamazsanız hangi şemsiyenin açılmayacağını siz de biliyorsunuz :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Biz 50mbps 150 gb akk lı pakete 70-80 tl veriyoruz 16mbps düşük ya

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Superonline Adsl 16mbps+Telefon aylık 75tl. Babanıza bir danışın, sonuç alamazsanız hangi şemsiyenin açılmayacağını siz de biliyorsunuz :D
Bence bu yazıyı ben direkt babama göstereyim. Daha çok işe yarar. [emoji14] :D
Şaka bir yana geçen günkü olaydan sonra pek bu konuları açasım yok.

Yalnız telefonda izleyebiliyorum 720p. Şimdi fark ettim. Acaba bilgisayarda DNS'de mi sıkıntı var? Sizce ne olmuş olabilir?

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence bu yazıyı ben direkt babama göstereyim. Daha çok işe yarar. [emoji14] :D
Şaka bir yana geçen günkü olaydan sonra pek bu konuları açasım yok.

Yalnız telefonda izleyebiliyorum 720p. Şimdi fark ettim. Acaba bilgisayarda DNS'de mi sıkıntı var? Sizce ne olmuş olabilir?
Bazen sunucudan sınır koymaya çalışıyorlar . vpn ile dene bi

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=765]faruk[/MENTION]arlan Zenmate ile İngiltere'ye bağlanıyordum. O gayet hızlıydı. Sonra premium oldu.
Yarın başka sunucu deniyeyim.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=765]faruk[/MENTION]arlan Zenmate ile İngiltere'ye bağlanıyordum. O gayet hızlıydı. Sonra premium oldu.
Yarın başka sunucu deniyeyim.
Su an zenmate açık. Premium olmadan rahatça giriyor.
Ya da başka bi tane dene dediğin gibi. Biraz etkisi olacak bence :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ortalaması 45 gelen telafi sınavlarından aldığı notlar direk mi yansıyor nasıl oluyor bilgisi olan yardımcı olur mu?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
odin naleti wine ile çalıştı usbleri görmüyor ulan senin için windows kurmam yer yok...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Arkadaşlar acil yardım lazım. Modemin arayüzünden kablosuz erişim deneti bölümüne girdim. Bağlı istemciler bölümünde 2 adet mac adresi var. Birisi benim. Adım yazıyor. Ama aşağıdakini bilmiyorum. Host(Barındırıcı) adında static ip yazıyor. Ağımda birimi var? Son 2-3 aydır şüpheleniyorum. Yoksa yazması noırmal mi?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar acil yardım lazım. Modemin arayüzünden kablosuz erişim deneti bölümüne girdim. Bağlı istemciler bölümünde 2 adet mac adresi var. Birisi benim. Adım yazıyor. Ama aşağıdakini bilmiyorum. Host(Barındırıcı) adında static ip yazıyor. Ağımda birimi var? Son 2-3 aydır şüpheleniyorum. Yoksa yazması noırmal mi?
Advanced İp Scanner programiyla tarat ağdaki cihazları isimleriyle beraber gorebilirsin sonra eğer ağda biri varsa wirelles güvenlik kısmından mac filtrelemeyi etkinleştirerek yabancı mac adresini engelle bi daha giremez

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Advanced İp Scanner programiyla tarat ağdaki cihazları isimleriyle beraber gorebilirsin sonra eğer ağda biri varsa wirelles güvenlik kısmından mac filtrelemeyi etkinleştirerek yabancı mac adresini engelle bi daha giremez

Teşekkürler hocam. Hemen deniyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam benim pc de dns değiştirildi. Bununla birlikte zenmate kullanıyorum tarayıcımda. Bunlar farklı bir adres filan çıkartabilir mi? Şimdi tarattım. 3 adet bulundu. İkisi laptop ve telefonum. Diğeri meçhul.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Ben üşüyorum hafiften. İstanbul pendikte hava bozuk biraz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...