Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Şuanki ruh halim kundura ile 1 km yürüdüm topuklar şiş [emoji20]

8mps. Buraya fiber gelmedi daha maalesef.Fiber mi normal 8mps mi
Turkcell'e bi sor olabilir onda. Ben de ayni hızda TTNET kullaniyordum 70kusur lira kampanyali güya8mps. Buraya fiber gelmedi daha maalesef.En azından ben öyle biliyorum.
Ben 16 mbps ile 1080p izliyorum. Cüzi bir miktar ile terfi edebilirsiniz.8mps. Buraya fiber gelmedi daha maalesef.En azından ben öyle biliyorum.
Yok artıkBa nedir kardeşim Demba Ba dan mı bahsediyosun ?
Superonline Adsl 16mbps+Telefon aylık 75tl. Babanıza bir danışın, sonuç alamazsanız hangi şemsiyenin açılmayacağını siz de biliyorsunuz[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Geçmiş olsun. Bizim fotoğraf çekimi , kep atma töreni iyi geçti. Yara almadan kurtardım. Birtek belim ağırdı.
[MENTION=332513]farukarslan[/MENTION] Aslında fiber haritası var. Ona bakmak lazım.
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] O işlerle babam ilgilendiği için pek sesimi çıkaramıyorum. İnternetimiz sözde sınırsız (AKK sağolsun) daha fazla yükselttirmez tarifeyi.
Telefon ile birlikte?Biz 50mbps 150 gb akk lı pakete 70-80 tl veriyoruz 16mbps düşük ya
Bence bu yazıyı ben direkt babama göstereyim. Daha çok işe yarar. [emoji14]Superonline Adsl 16mbps+Telefon aylık 75tl. Babanıza bir danışın, sonuç alamazsanız hangi şemsiyenin açılmayacağını siz de biliyorsunuz![]()
Bazen sunucudan sınır koymaya çalışıyorlar . vpn ile dene biBence bu yazıyı ben direkt babama göstereyim. Daha çok işe yarar. [emoji14]
Şaka bir yana geçen günkü olaydan sonra pek bu konuları açasım yok.
Yalnız telefonda izleyebiliyorum 720p. Şimdi fark ettim. Acaba bilgisayarda DNS'de mi sıkıntı var? Sizce ne olmuş olabilir?
Cep telefonları varken ev telefonu çok gerekli değil bence ve hız farkı az değil sonuçtaTelefon ile birlikte?
Su an zenmate açık. Premium olmadan rahatça giriyor.[MENTION=765]faruk[/MENTION]arlan Zenmate ile İngiltere'ye bağlanıyordum. O gayet hızlıydı. Sonra premium oldu.
Yarın başka sunucu deniyeyim.
Ev telefonunu da baglatirsan fiber75gb 25mps + turkcelltv+ 60tlCep telefonları varken ev telefonu çok gerekli değil bence ve hız farkı az değil sonuçta
Yok artıkÜniversite harf çizelgesi kardeşim.
AA , BA , BB , CB , CC vs
Ama espri yapmış gibi de duruyorsun
![]()
3. Sınav olarak direk ortalamayı etkiler.Ortalaması 45 gelen telafi sınavlarından aldığı notlar direk mi yansıyor nasıl oluyor bilgisi olan yardımcı olur mu?
Advanced İp Scanner programiyla tarat ağdaki cihazları isimleriyle beraber gorebilirsin sonra eğer ağda biri varsa wirelles güvenlik kısmından mac filtrelemeyi etkinleştirerek yabancı mac adresini engelle bi daha giremezArkadaşlar acil yardım lazım. Modemin arayüzünden kablosuz erişim deneti bölümüne girdim. Bağlı istemciler bölümünde 2 adet mac adresi var. Birisi benim. Adım yazıyor. Ama aşağıdakini bilmiyorum. Host(Barındırıcı) adında static ip yazıyor. Ağımda birimi var? Son 2-3 aydır şüpheleniyorum. Yoksa yazması noırmal mi?
Advanced İp Scanner programiyla tarat ağdaki cihazları isimleriyle beraber gorebilirsin sonra eğer ağda biri varsa wirelles güvenlik kısmından mac filtrelemeyi etkinleştirerek yabancı mac adresini engelle bi daha giremez
Advanced İp Scanner programiyla tarat ağdaki cihazları isimleriyle beraber gorebilirsin sonra eğer ağda biri varsa wirelles güvenlik kısmından mac filtrelemeyi etkinleştirerek yabancı mac adresini engelle bi daha giremez