• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınava 2 hafta kalmış arkadaş kanka napim diye soruyo ne cevap verim bilemedim

bir ara açılır gibi olmuştu farklı romla stok rom deneyim dedim logoda kalmaya başladı işlemleri tekrarlıyorum...
Hocam şu mount/unmount felan ayarları oluyor onları doğru şekilde yapmak lazim. Ayni sorun benimde basıma gelmişti. Yukledigin romun anlatımında veya videosunda vardır muhakkak.

Mersine son 3bucuk saat. Hadi bakalim yine internetimi sömürmeye gidiyorum. Gecen geldigimde 280gb indirme yapmistim. Simdi fazla bisey indirmem gerci. Bi project cars var aklimda. Belki mw3 indirip teknomw3 oynayabilirim.

5CJsB1367OZjq8t70Xj-RHb2QNGOKROG6Otte5K1ggM=w240-h320-no

artık bu yok...

Bende mezun olacağım inşallah takım falan iyi güzelde kunduradan nefret ediyorum ya varmı önerisi olan?

Arkadaşımı ikna edersem küçük bir videoda buna çekebilirim :)

attachment.php

Bugün kep atma töreni , haziran sonu da mezuniyet gecesi var.
Bizde tam tersi. Bugün takım elbise giyecek kimse yok. Mezuniyet gecesinde de az olur gibime geliyor. :D
Bizimkiler takım manyağı foto çekiminde de takım diye tutturdular ama o zaman giymemiştim tabi [emoji41] iş hayatında bol bol giyersin nedir bu takım elbise aşkı..

Ön alt dişlerimin arası açıldı ve hemen hemen bir diş boyutuna yakın. zamanında çektirdiğim dişlerden dolayı oldu bu. baktığım da moralim bozuluyor diş yaptırmak veya kaplama yaptırmak gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...