- Reaksiyon puanı
- 16,126
İki haftadır antibiyotik kullanıyorum. İmanım gevredi artık. Yeterrrr!
geçmiş olsun.
İki haftadır antibiyotik kullanıyorum. İmanım gevredi artık. Yeterrrr!
Teşekkür ederim.geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.![]()
Sana da geçmiş olsun o zaman.galaxy y elimde kaldı gibi ...
Sana da geçmiş olsun o zaman.
Logoda kalmaya devam mı etti?
Hocam şu mount/unmount felan ayarları oluyor onları doğru şekilde yapmak lazim. Ayni sorun benimde basıma gelmişti. Yukledigin romun anlatımında veya videosunda vardır muhakkak.bir ara açılır gibi olmuştu farklı romla stok rom deneyim dedim logoda kalmaya başladı işlemleri tekrarlıyorum...
Hocam şu mount/unmount felan ayarları oluyor onları doğru şekilde yapmak lazim. Ayni sorun benimde basıma gelmişti. Yukledigin romun anlatımında veya videosunda vardır muhakkak.
http://forum.shiftdelete.net/samsung/385153-samsung-galaxy-y-gt-s5360-rom-yuklemek.html
kaynak bu bunu yapıyorum...
Hayırlı olsun ileride özlersin bugünleriGünaydın herkese.
Bugün mezuniyetim var. Mezun oluyorum.![]()
![]()
Bana hiçbir güç takım elbise giydiremez.Bende mezun olacağım inşallah takım falan iyi güzelde kunduradan nefret ediyorum ya varmı önerisi olan?
Bende öyle diyodum herkes takımla gelcekmiş ben şimdi spor giyip giderdim de neyseBana hiçbir güç takım elbise giydiremez.![]()
Bende öyle diyodum herkes takımla gelcekmiş ben şimdi spor giyip giderdim de neyse![]()
Bizimkiler takım manyağı foto çekiminde de takım diye tutturdular ama o zaman giymemiştim tabi [emoji41] iş hayatında bol bol giyersin nedir bu takım elbise aşkı..Bugün kep atma töreni , haziran sonu da mezuniyet gecesi var.
Bizde tam tersi. Bugün takım elbise giyecek kimse yok. Mezuniyet gecesinde de az olur gibime geliyor.![]()
Bizimkiler takım manyağı foto çekiminde de takım diye tutturdular ama o zaman giymemiştim tabi [emoji41] iş hayatında bol bol giyersin nedir bu takım elbise aşkı..
Öncelikle hayırlı olsun bizim mezuniyet de 2 ders kaldı bakalım. Takım elbiseye hayaayir bizde de tutturdular malesefHele bu sıcakta aman aman. :mrgreen:
Öncelikle hayırlı olsun bizim mezuniyet de 2 ders kaldı bakalım. Takım elbiseye hayaayir bizde de tutturdular malesef
Kızların için sıkıntı yok tabi bilseler o takımın verdiği eziyet tutturmazlar. Kendileri pufur pufur giyecekler neyse kızlar anlamaz diyip geçmek lazımBu mevsim için takım elbise sıkıntı ve fiyatı tuzlu oluyor biraz.
Kızların için sıkıntı yok tabi bilseler o takımın verdiği eziyet tutturmazlar. Kendileri pufur pufur giyecekler neyse kızlar anlamaz diyip geçmek lazım![]()
Orası da var tabiOrası öyle ama onların işi de zor. Kuaför için sıraya girdi hepsi. Mağlum küçük bir şehirdeyiz.![]()
Matematik'ten nefret ediyorum. Matematiğin
Kaç aldın?
Sen 70'le küfrediyosun ben 40'la düzeltme ümidine giriyorum. İşe bak.