Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Bende matematiğe girdim sadece moral bozup çıktımBugün deneme sınavı olduk. Rezil geçti.

Bende matematiğe girdim sadece moral bozup çıktımBugün deneme sınavı olduk. Rezil geçti.
Akşam akşamArabamı yoksa bağan mı![]()
Akşam akşam![]()
İPhone ile çekmedi miHakkı abinin periscope iyi güzeldi de ayponda daha mı iyidi sanki görüntü ,bana baya kötü geldi.
S6 ile çekmişİPhone ile çekmedi mi
Ama yanindaki tel. S6 idi. Hatta kendi kendine kamera açıldı falan dedi.s6 yi kamerada gördümS6 ile çekmiş
O aypon 6 idiAma yanindaki tel. S6 idi. Hatta kendi kendine kamera açıldı falan dedi.s6 yi kamerada gördümiki tane mi yoksa
![]()
Ayni yayından mi bahsediyoruz. Sitede kod hatası var diyordu benim izledigmdeO aypon 6 idi![]()
Demin gerçekleşen yayını diyorum benAyni yayından mi bahsediyoruz. Sitede kod hatası var diyordu benim izledigmde
Yok o değilDemin gerçekleşen yayını diyorum ben![]()
Doğru kişileri takip et. Boşver tanımadıklarını.Bu ne saçma uygulama kızın teki hacettepeyiz diye açmış video yapıyor görüntüde berbat şakalaşıyorlar sildim bende
Bildirim geliyor. Bildirimin üzerine tıkla. Açılan pencerede fotoğraf gibi bir şey çıkıyor. Tıkla keyfinr bak.Ben hala bu periskop olayını cozemedimmesela hakki abi yayın açtı diyelim bu yayını nasıl izlicez ?
Arabamı yoksa bağan mı![]()
Bekliyoruz Loading... [emoji42]Uyku tutmadı bu gece :/
Son bir haftadır her gün ortalama 4 saat anca uyuyorum.
[video=youtube;LwtPS5Ap4Lk]https://www.youtube.com/watch?v=LwtPS5Ap4Lk[/video]