Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Android icin bagimsiz online satranc oyunlari var denemistim cok onceden, grafik noktasinda da fena degillerdi. Windows icin de mutlaka vardir arastirmak lazim. :)
Android için denediklerinizden isimlerini soyleye bilirmisiniz android te ola bilir windows sart değil aslında güzel kapsamlı bir oyun olursa forumda konusu nu acip satranc seven arkadaslarla oyunda gurup kurup oynaya da biliriz :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
iyi güzel diyorsun da sol görüşten onlarca hakaret içerikli yorum dökerim buraya. ne koyun olmadığımız kaldı ne bilmem ne kılı. madem öyle kenan evren gibi bir sağdan bir soldan uçurun.
Kesinlikle katılıyorum.

Normalde birşey kili yazsam buraya anında mesajım silinir. Çünkü hakaret bu. Ama siyasi bi konu altindaysa silinmez. Bu şekilde yazan bi arkadaşın mesajını rapor ettikten 15-20 dk sonra anca silindiğini gördüm. Diğer mesajında da ayni kelimeyi kullanmıştı silindimi bilgim yok.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Android için denediklerinizden isimlerini soyleye bilirmisiniz android te ola bilir windows sart değil

Hocam Android'de oynayalı 2 yılı geçmiştir. :) Pc'de Facebook Satranç oynamakla tanışınca bıraktım oraları. Google Playden "Satranç" ve "Chess" terimlerini bi aratın isterseniz ücretli ücretsiz bir çok alternatif çıkacaktır karşınıza hatta daha güzelleri bile gelmiş olabilir. Benim zamanında kullandığım paralı bir uygulamaydı 2 tl mi ne ödemiştim ama o anki şartlarda gayet kullanışlıydı.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hocam Android'de oynayalı 2 yılı geçmiştir. :) Pc'de Facebook Satranç oynamakla tanışınca bıraktım oraları. Google Playden "Satranç" ve "Chess" terimlerini bi aratın isterseniz ücretli ücretsiz bir çok alternatif çıkacaktır karşınıza hatta daha güzelleri bile gelmiş olabilir. Benim zamanında kullandığım paralı bir uygulamaydı 2 tl mi ne ödemiştim ama o anki şartlarda gayet kullanışlıydı.
Daha once tabi ki arattim bir sürü satranc oyunu yukledim telefona aynı zamanda pc ye ama soyle windows 7 deki satranc oyununun tadını veren bir online oyun bulamadım malesef yinede cevabınız için tesekkürler :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Daha once tabi ki arattim bir sürü satranc oyunu yukledim telefona aynı zamanda pc ye ama soyle windows 7 deki satranc oyununun tadını veren bir online oyun bulamadım malesef yinede cevabınız için tesekkürler :)

Rica ederim.
Evet, Win7 'deki satranç oyunu görsel olarak çok kaliteli, o kalitede online bir Satranç bulursan lütfen bana da haber ver. :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ne kadar değişmiş burası :) tapatalk falan :) özledim sizi baya bi ders çalıştıktan sonra :)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Rica ederim.
Evet, Win7 'deki satranç oyunu görsel olarak çok kaliteli, o kalitede online bir Satranç bulursan lütfen bana da haber ver. :)
Tabi ki arasirmaya devam güzel bir oyun bulursam konusunu acacagım buradaki arkadaslarla satranç oynayanlar kulubu kurup satranc oynaya biliriz :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Gençler ya benim laptopun DVDRW slotuna harddisk takmak istiyorum ama çekincelerim var. Normal hızda çalışır mı çalışmaz mı diye. Bilen biri varsa bi yardımcı olabilir mi? [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] sen bilirsin böyle şeyleri, daha önce taktın mı hiç?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Unutulmaz bir satranç görsel efekti vermişler windows 7de cidden
Sadece görseli değil oyunun kendisi de cok güzel zorluk derecesi oynanısı cok güzel yapmıslar ama malesef Bill amca win7 sonrası kaldırdı bu oyunu güzel begenilen bir oyunu sistemden niye kaldirirsin ki cok garip simdi de ariyoruz aynı kalitede bulamiyoruz:devil:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Sadece görseli değil oyunun kendisi de cok güzel zorluk derecesi oynanısı cok güzel yapmıslar ama malesef Bill amca win7 sonrası kaldırdı bu oyunu güzel begenilen bir oyunu sistemden niye kaldirirsin ki cok garip[emoji317]
Aynen Bill uncle a yakışmadı bu :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Gençler ya benim laptopun DVDRW slotuna harddisk takmak istiyorum ama çekincelerim var. Normal hızda çalışır mı çalışmaz mı diye. Bilen biri varsa bi yardımcı olabilir mi? [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] sen bilirsin böyle şeyleri, daha önce taktın mı hiç?
Oraya taktiğin zaman kötü görülmez mi üstad ? Bence sıkıntı olmaz ne de olsa giriş aynı sadece dvdrw değilde hdd olarak görecek bişe olmaz

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Oraya taktiğin zaman kötü görülmez mi üstad ? Bence sıkıntı olmaz ne de olsa giriş aynı sadece dvdrw değilde hdd olarak görecek bişe olmaz
Dvd'nin kapağını takarım oraya sorun yok hocam da benim için önemli olan performans işi. Donanım konusunda pek bilgim yok o yüzden hangi girişi destekliyor bilmiyorum orası.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hdd girişi aynı zaten sıkıntı olmaz aynı performansı verir :)
O zaman SSD taksam yine aynı performansı verir yani? Yoksa HDD'yi DWDRW'a, SSD'yi HDD yuvasına takmayı düşünüyorum. SSD alıcam kısmet olursa. DWDRW yuvası bi işe yarasın, zaten kola döküldüğünden beri yapış yapış. Açılması zor oluyor. Kullanmıyorum bile :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
O zaman SSD taksam yine aynı performansı verir yani? Yoksa HDD'yi DWDRW'a, SSD'yi HDD yuvasına takmayı düşünüyorum. SSD alıcam kısmet olursa. DWDRW yuvası bi işe yarasın, zaten kola döküldüğünden beri yapış yapış. Açılması zor oluyor. Kullanmıyorum bile :D
Verir hocam rahat ol :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-ssd13-sata-notebook-ekstra-127-m-hdd-yuvasi.html
v2-71494_medium.jpg

http://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-ssd13-sata-notebook-ekstra-127-m-hdd-yuvasi.html
v2-71494_medium.jpg

bu var dvd-rw yerine takmak için.
2 tip var 9,5mm ve 12,7mm.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
12.7'imiş benimki de. [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] 62 lira çok pahalı değil mi ya, başka yerde yok mu?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
3 dolarlık şırıngalı macunlardan alıyordum hep. İsraf ettiğimi şimdi anladım :D
İçinde gümüş alışımı bulunan macunlar çok performanslı ve işlevseller. Dipinde bir damladan daha az kalmıştı yine de sürdüm her yere yetmedi ve alt taraf çok net gözüküyordu şuan pc yükte 50C yi geçmiyor amd o.c. ve çarpan klidi açık olduğu halde.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bu patates kızartması dünyadaki en güzel şey olabilir adamım!

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İçinde gümüş alışımı bulunan macunlar çok performanslı ve işlevseller. Dipinde bir damladan daha az kalmıştı yine de sürdüm her yere yetmedi ve alt taraf çok net gözüküyordu şuan pc yükte 50C yi geçmiyor amd o.c. ve çarpan klidi açık olduğu halde.

Altın alışımlı vardı bende küçük böyle bitti hemen çok memnundum ondan. Gümüş alışımlıları çok sevmiyorum bende beyaz bir termal macun var şuan kavanoz içerisinde çok akışkan böyle hiç kurumuyor ondan çok memnunum gümüş alışımlı termal macunlar çok çabuk kuruyor nedenini bende çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...