- Reaksiyon puanı
- 260
NFS U3, gel Allahsız gel!!!
Gizliliğime önem veriyorum diyosun yani hocam![]()
İşin şakası bir yana o fotoğrafı çeken ben değilim, krdş bura türkiye ne beklion sayfasından buldum :mrgreen:
https://www.facebook.com/nebeklion/...828.1758168204408996/1827175800841569/?type=1
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION] @Aklıma gelmeyenlerO fotoğrafı çeken ben değilim ki, fotoğrafı bırakıp gittim adımı bonus kafa çıkartmışsınız hahahaha :mrgreen:
Benim fotoğrafımı hiç bir yerde bulamazsınız, sadece whatsappımda ve forumda bizlere özel olan bir kısımda var
Onun haricinde internete fotoğraf koymayı seven biri değilimdir![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyandelta&hl=tr
bunu deneyebilirmisiniz her seferinde bütün romu indirmeden güncelleme yapmaya yarıyor
Eğer güncelleme yapmaya çalışıyorsanız ve durduruldu diyor ise manuel yapmayı deneyin cm de bazen bu problemler oluyor problem çıktığında duyuruda yapılıyor ancak sizinki sanırım telefonun kapanıp açılmamasıyla ilgili
Yigit Bulut (Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı) "Türkiyede internet kisitlandi diyorlar ama türkiyenin fiberoptikaltyapisi fransadan ve almanyadan daha iyi" Bunu duyunca güleyim mi aglayayim mi bilemedim..
Doğrudur, dükkana ayrı hat çektiyseler demek ki?
Daha pahalilarida var.Lan 62.000 TL ye telefon hatti mi olur? Bu ne la? La bu ne? Ne la bu? La ne bu? Ne bu la?
Oralarda HDP binası var mı? Varsa olabilecek sıkıntılara karşı bir önlemdir.Ayazağa Meydanında 2, Yeşiltepe'de1 tane Toma var. İlginç.
![]()
Hayır yok, ayrıca ilçenin %90 ı AKP taraflı.Oralarda HDP binası var mı? Varsa olabilecek sıkıntılara karşı bir önlemdir.
Seçim olmasa bizim buralar çok sıkıcı.Seçimler bi geçse de rahatlasak..
Little Caesars'tan yedim. Pek beğenemedim açıkçası.
Gürcistan a sadece kimlikle giriş yapılıyodu sanırım ama mesela Rusya için pasaport şart.Arkadaşlar bu vizesiz giriş yapılan ülkelere örneğin Gürcistan buralara girmek için yine de pasaport şart mı ?
Aklıma şey geldi şimdi yurt dışı telefon alıp Gürcistan giriş çıkış yapıp şu kaydı bedavaya getirmiş olurum bunu düşündüm . Gürcistanq yakın bir arkadaşımı bulup bu pasaport kaydını gerçekleştireceğim .Gürcistan a sadece kimlikle giriş yapılıyodu sanırım ama mesela Rusya için pasaport şart.
Vize zaten pasaporta ek olarak alınan bişey![]()
pasaportu uluslarası kimlik gibi düşünebiliriz sanırım