- Reaksiyon puanı
- 16,126
Yürümüyor mu harddisk hiç ? HD160JJ'ler eskilerin en kalitelilerinden.
ide ayarını değiştirdim geri geldi:
psu kaynaklı olabilir...
Yürümüyor mu harddisk hiç ? HD160JJ'ler eskilerin en kalitelilerinden.
Kafam bir miktar "Tuğçe Kazaz".
o kızçe kimseye yaranamadı garibimne aka ne karaya...
Yarandığı insana üzülürüm eğer öyle bir şey olursa.
o şey termal macun? hd160jj ölmüş windows çatır çatır bölüyor ama kurulmuyor...
powered on: 3 years, 2 months and 26 days yaşadı...
Artık yaşını doldurmuş demek ki emekliye ayırmak lazım.
Ben 2007'den beri ayni harddiski kullanıyorum daha banamisin demedi80gb WD marka bad sector felan çıkmadı daha taş gibi
![]()
bu ne cidden?
bu ne cidden?
19 Mayis Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramımız Kutlu Olsun![]()
Ya bedavadır ya işi bilmiyordurVatandaş termal macunu yanlış yere sürmüş![]()
Ya bedavadır ya işi bilmiyordur![]()
Arkadaslar bildiğiniz güzel online satranc oyunu varmı tarayıcı tabanli android telefon için uygulama tarzı windows için farketmez grafikleri oyun zorlugu güzel oynana bilir olması onemli
arkadaş işi tartışmanın ötesinde parti reklamına kadar götürüp oy istemeye başlamıştır.
Tesekkürler cevabınız için facebook kullanmadıgım için dediğiniz oyunu da oynayamıyorum cok arastirdim bende ama malesef bulamadım boyle güzel bir oyunun online olan oturmus bir sisteminin olmaması cok garipWindows için Facebook'un Satranç oyunu çok güzel. Dünyanın her yerindeki insanlarla oynayabiliyorsun, chat özelliği de var İngilizce geliştirmek için de iyi oluyor, güzel Türk de rastlıyor.
Aynı uygulamanın Android versiyonu mutlaka vardır ama denemediğim için net konuşmayayım.
Pek öyle gidenin arkasından konuşmam ama, izmirliler gırtlağına kadar şeye batsa .... demek ne demek. Bunları kusura bakma sen değil bir kişiye koca şehire laf edeceksin ben de seyredicem..
Windows için Facebook'un Satranç oyunu çok güzel. Dünyanın her yerindeki insanlarla oynayabiliyorsun, chat özelliği de var İngilizce geliştirmek için de iyi oluyor, güzel Türk de rastlıyor.
Aynı uygulamanın Android versiyonu mutlaka vardır ama denemediğim için net konuşmayayım.