Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yürümüyor mu harddisk hiç ? HD160JJ'ler eskilerin en kalitelilerinden.

ide ayarını değiştirdim geri geldi:
KqoeIdgR8oC3-Ckg2Me8Rv37X2oVxk3hVo4N4K7GvNA=w959-h539-no

psu kaynaklı olabilir...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben 2007'den beri ayni harddiski kullanıyorum daha banamisin demedi :D 80gb WD marka bad sector felan çıkmadı daha taş gibi :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Artık yaşını doldurmuş demek ki emekliye ayırmak lazım.

esas emekliye ayrılması gereken çalışıyor ki onu yere de düşürdüm küt diye ses çıkmıştı maxtor 91021u2 samsung hd160jj'den sağlam çıktı önceki hd080hj böyle olmadan satmıştım keşke satmasaymışım...
EkrenGoruntusu-7.png

bu bir kaç yıldır boşta yatıyordu hd160jj de tatile çıksın ne olucak görelim...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben 2007'den beri ayni harddiski kullanıyorum daha banamisin demedi :D 80gb WD marka bad sector felan çıkmadı daha taş gibi :D

Allah nazardan korusun ...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
19 Mayis Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun :)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Eyy biyoloji öğretmenim yazılıda olimpiyat sorusu soracağım demek nedir :(

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
"Not: Bizler Seçim kategorisini insanlar fikirlerini söylesinler, tartışsınlar diye açtık. Bu niyetten bir adım daha öteye giderek işi siyasi bir partinin propagandası haline getirerek bu yönde mesajlar atmaya başlayarak işin boyutunu farklı yöne çektiğinden, bu ceza kendisine verilmiştir."

bu neyin kafasıdır anlayabilen var mı?

her görüş göreceleri olarak propagandadır. kime, neye göre ölçü alıyorsunuz? ya forumda siyaset konuşmayı yasaklayın, yada siyasi konulara yorum yapan herkesi banlayın. yok böyle bir zihniyet. bu yukarıdaki cümlenin izahı yok.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Hayırdır [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] bilmediğim bir şey mi var? Nedir sıkıntı...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
arkadaş işi tartışmanın ötesinde parti reklamına kadar götürüp oy istemeye başlamıştır.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
[MENTION=51895]ashabulyemin[/MENTION] daha bir kaç gün önce kişilerle dalga geçmek adetim değildir diyordu bugün baktım hakaretten banlanmış [emoji3]

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Pek öyle gidenin arkasından konuşmam ama, izmirliler gırtlağına kadar şeye batsa .... demek ne demek. Bunları kusura bakma sen değil bir kişiye koca şehire laf edeceksin ben de seyredicem..

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=51895]ashabulyemin[/MENTION] adlı üyeye bana kalırsa fazla bile müsama gösterildi
Burası bi teknoloji forumu kendisinin teknoloji ile uzaktan yakından alakası yok
Sadece körü körüne siyasi propaganda yapıyor ve oy toplamaya çalışıyordu
Siyasi fikirlerinin tartışılmasından öte olayı farklı bi boyuta taşımıştı
SDN bu tür konulara müdahalede oldukça geç kalıyor
Bence bu tür kişilere müdahale edilmesi için illa birilerinin şikayet etmesi gerekmiyor modların kendilerinin direk el atması lazım

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaslar bildiğiniz güzel online satranc oyunu varmı tarayıcı tabanli android telefon için uygulama tarzı windows için farketmez grafikleri oyun zorlugu güzel oynana bilir olması onemli

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Arkadaslar bildiğiniz güzel online satranc oyunu varmı tarayıcı tabanli android telefon için uygulama tarzı windows için farketmez grafikleri oyun zorlugu güzel oynana bilir olması onemli

Windows için Facebook'un Satranç oyunu çok güzel. Dünyanın her yerindeki insanlarla oynayabiliyorsun, chat özelliği de var İngilizce geliştirmek için de iyi oluyor, güzel Türk de rastlıyor.
Aynı uygulamanın Android versiyonu mutlaka vardır ama denemediğim için net konuşmayayım.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Windows için Facebook'un Satranç oyunu çok güzel. Dünyanın her yerindeki insanlarla oynayabiliyorsun, chat özelliği de var İngilizce geliştirmek için de iyi oluyor, güzel Türk de rastlıyor.
Aynı uygulamanın Android versiyonu mutlaka vardır ama denemediğim için net konuşmayayım.
Tesekkürler cevabınız için facebook kullanmadıgım için dediğiniz oyunu da oynayamıyorum cok arastirdim bende ama malesef bulamadım boyle güzel bir oyunun online olan oturmus bir sisteminin olmaması cok garip

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Pek öyle gidenin arkasından konuşmam ama, izmirliler gırtlağına kadar şeye batsa .... demek ne demek. Bunları kusura bakma sen değil bir kişiye koca şehire laf edeceksin ben de seyredicem..

iyi güzel diyorsun da sol görüşten onlarca hakaret içerikli yorum dökerim buraya. ne koyun olmadığımız kaldı ne bilmem ne kılı. madem öyle kenan evren gibi bir sağdan bir soldan uçurun.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671

Android icin bagimsiz online satranc oyunlari var denemistim cok onceden, grafik noktasinda da fena degillerdi. Windows icin de mutlaka vardir arastirmak lazim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...