1tb lık hdd bad sector hatası verdi![]()
Umalım ki olsun. Aslında teknolojik aletlere bakınca hiç anormal bir şey gibi gelmiyor.![]()
Olur mu sizce?
Umalım ki olsun. Aslında teknolojik aletlere bakınca hiç anormal bir şey gibi gelmiyor.
Gerçekten çok ileri boyuta ulaşmışlar. Piezoelektrik gelecek teknolojisi gibime geliyor.o piezo parçaları çok gelişti mümkün olabilir.
Hocam 1 sene beklersen bi heçkırlık için ben sana yardımcı olurum. Telefonun taksidi biter bitmez hemen girecem bu rom-tweak işine. Aslında içten içe şimdi yapasım var ama zaten rahat rahat kullanıyorum (Ana Ekran durdu hatasını saymazsak).Kendi bozduğum telefonumu kendim yaptım. Bir daha tövbe hekırlık yapmam. :sleep:
Hocam 1 sene beklersen bi heçkırlık için ben sana yardımcı olurum. Telefonun taksidi biter bitmez hemen girecem bu rom-tweak işine. Aslında içten içe şimdi yapasım var ama zaten rahat rahat kullanıyorum (Ana Ekran durdu hatasını saymazsak).![]()
Bende t50'yi aldığım günlerde 1 sene felan root rom İşlerine girmem diyodum 1 ay sonra root rom felan atıp üstüne ilk defa denedigim xposed modullerini yukledim şuan telefon t50 felan değil alakası bile yokHocam 1 sene beklersen bi heçkırlık için ben sana yardımcı olurum. Telefonun taksidi biter bitmez hemen girecem bu rom-tweak işine. Aslında içten içe şimdi yapasım var ama zaten rahat rahat kullanıyorum (Ana Ekran durdu hatasını saymazsak).![]()
Cozmemek degil, ugrasmiyorum. Orjinal birakiyorum telefonuBenim daha 1 sene vardı garantiye ama yandı bitti kül oldu.:mrgreen:
Yine de bulaşmayacağım bu işlere.Masraf çıkarmak istemiyorum.Ne olur ne olmaz.
Ana Ekran durdu hatasını çözemediysen yardımcı olmaya çalışırım.
Bende de T50 olsa ben de yaparim da iste soz konusu G3 olunca bisey yapmaya gerek duymuyorumBende t50'yi aldığım günlerde 1 sene felan root rom İşlerine girmem diyodum 1 ay sonra root rom felan atıp üstüne ilk defa denedigim xposed modullerini yukledim şuan telefon t50 felan değil alakası bile yok![]()
Xbox One Halo Paketini 965 TL'ye almanın mutluluğu![]()
Adaletini sevdiğimin dünyası. Yalan lan bu dünya hep yalan
Hiç deme ya efkarlandım gene gece geceefkarlı gördüm seni