FataL Rhyme
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Hiç deme ya efkarlandım gene gece gece
noldu
Hiç deme ya efkarlandım gene gece gece
Gece gece iyi geldi ..[emoji1] [emoji1]Dolar kuru hesaplar gibi günah hesabı..
![]()
Hiç değerimiz yok be abi. Hani alıştık da bazen biri geliyor yüzüne çarpıyor o gerçeği çok koyuyor adama. Ki o biri de yapınca ayrı bi koyuyor. Oksijen israfıyız sanki anasını sattığımın dünyasında
Hiç değerimiz yok be abi. Hani alıştık da bazen biri geliyor yüzüne çarpıyor o gerçeği çok koyuyor adama. Ki o biri de yapınca ayrı bi koyuyor. Oksijen israfıyız sanki anasını sattığımın dünyasında
Yok doğru öyle zaten de bazen oluyor böyle geçiyor tabi nihayetindeYav daha kaç yaşındasın da oksijen israfı diyonBişi olmaz, büyüyünce geçer :dil:
Üzme kendini, iki ay sonra gülerek bakarsın bu günlereSenden bikaç yaş büyük olarak böyle tavsiye veriyorum. Daha da büyüklerimiz benim tavsiyemi de gülerek okuyacaktır eminim
![]()
Dun aksam reklamlarda gozume carpan bir seccadenin uzerine adi ve srfsizce hatta sapikca motifler islendigine dair KONU DİSİ alanina bir konu acmistim ve bir yonetici tarafindan konu gereksiz gorulup silinmis .. O yoneticide herhalde o seccadeden komisyon falan aliyo Milletin gercekleri ogrenmesi bazilarinin zoruna gidiyor belli ama ben sesimi duyurmaya devam edicem. Bu mesajida gereksiz diye silerseniz hic sasirmam...
benim samsung galaxy y'e bir odinle işkence çekeyim de yeni hdd ve psu almam gerek...
ikinci el notebook almak daha iyi olur sanki evren yolla bir notebook chip seti via,sis olmasın da...
Herkesin bir derdi var tabi.Benim de öyle. Hem LYS (@Virility gibi) hem de kafam çok karışık platonik meselerinde.
![]()
![]()
Satayım istersen? Lenovo Y550 Dvd okuyucuda sıkıntı var ve şarjda değilken çalıştıramıyorsın.
Bu arada yine ifşa olmuşum![]()
hdd için 185lira çıkmıyor bunu zor alırım resmi değştir ekranda yansıman gözüküyor haberin ola...
kaç lira? dvd çoğu notebookta sıkıntı bizim ayıcığın msi vr601-049'unda ki 3yılında terk etti...
Aklımda belli bir fiyat yok ilk sen söyle anlaşırız, ha bir de kamerası da çalışmıyor söylemeyi unuttum.
Webtekno preiscope izleyen var mıydı
Normal sürüm olarak gelicek sanırım hala çalışıyolar üzerinde diye biliyorum bir gelsede denesekPeriscope android için beta olarak mı yoksa ana versiyon olarakmı çıkacak?
Saygıdeğer kardeşim tamam sen anlatmaya çalıştın sana göre günahı senin boynuna değil tamam daha niçin muhalefet oluyorsun .Cevap verememekten korktugun icin isine gelmeyen mesajlari siliyosun eSa tebrikler ! sana da bu yakisirdi bide forum yoneticisiyim diye geziniyosun vallahi bravo birisi sana gercegi soyleyince o yorumu silmek cozum degildir. Eger bi yanlisim varsa bunu soylersin bizde duzeltiriz bu kadar basit cocuk gibi hareket etmeyin bu nedir ya
Normal sürüm olarak gelicek sanırım hala çalışıyolar üzerinde diye biliyorum bir gelsede denesek