- Reaksiyon puanı
- 1,876
Çok saçma olmuş müzik klibi gibi
Bugün bir Suriyeli vatandaşa sattığım bir Casper laptop
![]()
![]()
Arapça Windows kullanmanın çok zor olması ayrı konu, arapçaya çevirene kadar canımın çıkması ayrı konu..
Zor bişey değilki, win updateden arapça dilini indirip ayarı arapça yapacaksın
arapça ters yazılıp okunuyor diye halbuki gereksiz sadece dili doğru yap tamam ama microsoft ters...
Arapça yaptık yapmasınada klavyeyi yapmamışız. Arapça diliyle klavye yerini ve diğer ayarlarını yapmak kolay değil
Olmadı arapça dvd kalıbı bulacağız
Yoo dil ve bölge ayarından klavye değiştirliyor
Onu geçtim adam klavyede napacak?
Beyler adobe dreamweaver programına güzel bir alternatif program var mı. Çıldırıcam. :hammer:
Gta Online'da bayan olmak
![]()
Coca Cola reklamini izleyen var mi? Hani şu Özcan Denizin R&B dansçısına dönüştügü.
Akşama sağlam bi dayak yiycem galiba![]()
Yok onda alistilar artık zaten ortak karar aldık babam sinirlenmemek için toplantılara gitmiyo annemde oyle bende dayak yemiyom.telefonu brock ettim galibaVeli toplantısı mı?
Bu arada kendimi ifşa etmek istiyorum da etsem mi ki?
Yok onda alistilar artık zaten ortak karar aldık babam sinirlenmemek için toplantılara gitmiyo annemde oyle bende dayak yemiyom.telefonu brock ettim galibafactory reset atiyim dedim telefonda htc yazısında duruyo açılmıyor babam işten gelince dayak manyağı yapcak beni neyse arada dayak yemek iyi geliyo
Htc explorer a310e eyvallah factory reset atiyim dedim acilmiyo cihaz açılış ekranında kaliyo
Yok root atmıştım ama sadece root attım rom yuklemedim kendi tonunu kullaniyodum bi resetliyim gına geldi artık dedim keşke yapmasaydim![]()
Yok onda alistilar artık zaten ortak karar aldık babam sinirlenmemek için toplantılara gitmiyo annemde oyle bende dayak yemiyom.telefonu brock ettim galibafactory reset atiyim dedim telefonda htc yazısında duruyo açılmıyor babam işten gelince dayak manyağı yapcak beni neyse arada dayak yemek iyi geliyo
Nerde var alcaktim bendw