Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
:scared::mrgreen:

vReLnOI.png

Adam seri oynamıştır :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bugün bir Suriyeli vatandaşa sattığım bir Casper laptop :)

GP59OaJ.jpg

hviedvQ.jpg

Arapça Windows kullanmanın çok zor olması ayrı konu, arapçaya çevirene kadar canımın çıkması ayrı konu..

Zor bişey değilki, win updateden arapça dilini indirip ayarı arapça yapacaksın

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
arapça ters yazılıp okunuyor diye halbuki gereksiz sadece dili doğru yap tamam ama microsoft ters...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Zor bişey değilki, win updateden arapça dilini indirip ayarı arapça yapacaksın

Arapça yaptık yapmasınada klavyeyi yapmamışız. Arapça diliyle klavye yerini ve diğer ayarlarını yapmak kolay değil :)
Olmadı arapça dvd kalıbı bulacağız

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Arapça yaptık yapmasınada klavyeyi yapmamışız. Arapça diliyle klavye yerini ve diğer ayarlarını yapmak kolay değil :)
Olmadı arapça dvd kalıbı bulacağız

Yoo dil ve bölge ayarından klavye değiştirliyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Onu geçtim adam klavyede napacak?

telafuzunu yazıyor yazılışı ekrana düşüyor japonca,çince ve rusça da öyle.
''Это casperman No Te ...'' , ''これには、TEをcaspermanありません...'' , '' 這casperman無德... glnk.'' , '' 这casperman无德... bst.
hoc non casperman ... animi latince...
هذا casperman لا الشركة المصرية للاتصالات ...

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler adobe dreamweaver programına güzel bir alternatif program var mı. Çıldırıcam. :hammer:

Dreamweaver in nesi var ki en iyisi o bana kalsa diğer ücretsiz alternatifleri denedim gerçekten onun kadar kullanışlı arayüz yok ama bildiğim kadarıyla visual studio da html yazılıyorsa birde onu dene derim.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Coca Cola reklamini izleyen var mi? Hani şu Özcan Denizin R&B dansçısına dönüştügü.

Ben böyle saçma iğrenç bişey görmedim diyebilirim. Klipte en gıcık kaptığım erkeklerin kızlara aç gibi saldırmasıydı. O nasıl bir yokluk lan bıraksan yiyecek sübniminalmidir nedir anlamadımki :D kızlar yanıyor erkeklerde ateşini söndürüyor gibi bişey var ortada :P

Müzik zaten çalıntı
bkz:
[video=youtube;5DK-ZWyxZ8k]https://www.youtube.com/watch?t&v=5DK-ZWyxZ8k[/video]

Saçma sapan hareketler cıvıklıklar felan fistan. Tamam yaptı laf yokta şimdi bunun günlerce tv ye çıkması kötü olucak be..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar Android de root atmadan pil kalibrasyonu yapacağım bir uygulama var mı ? Gerçekten ise yarayan bir uygulama lazım.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Veli toplantısı mı?
Bu arada kendimi ifşa etmek istiyorum da etsem mi ki?
Yok onda alistilar artık zaten ortak karar aldık babam sinirlenmemek için toplantılara gitmiyo annemde oyle bende dayak yemiyom.telefonu brock ettim galiba :D factory reset atiyim dedim telefonda htc yazısında duruyo açılmıyor babam işten gelince dayak manyağı yapcak beni neyse arada dayak yemek iyi geliyo

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yok onda alistilar artık zaten ortak karar aldık babam sinirlenmemek için toplantılara gitmiyo annemde oyle bende dayak yemiyom.telefonu brock ettim galiba :D factory reset atiyim dedim telefonda htc yazısında duruyo açılmıyor babam işten gelince dayak manyağı yapcak beni neyse arada dayak yemek iyi geliyo

Model ve sorun ne araştırayım

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Htc explorer a310e eyvallah factory reset atiyim dedim acilmiyo cihaz açılış ekranında kaliyo

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yok root atmıştım ama sadece root attım rom yuklemedim kendi tonunu kullaniyodum bi resetliyim gına geldi artık dedim keşke yapmasaydim :(

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yok root atmıştım ama sadece root attım rom yuklemedim kendi tonunu kullaniyodum bi resetliyim gına geldi artık dedim keşke yapmasaydim :(

IOS'da bir kural vardır, jailbreak(root ile eşdeğer) atılmış bir cihaz ayarlardan sıfırlanmaz itunes yazılımı ile sıfırlanır. Sanırım sen de pc üzerinden yapmalıydın...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Xposed yaparken hata aldı telefon benim. Düzeltiyim diye wipe yaptım. Yazılımı sildim sanırım. :D
Gece anneme söyledim "Uyu saabah söylersin" dedi. Uyuyamadım sabaha kadar. Sabah söyledim biraz kızdı sonra normale döndü babam. Şimdi serviste telefon. :mrgreen: Ama para giricek.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şu windows 7'yi bi türkçe yapamadım :hammer:

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler i6 ve i6+'da %20 indirim var yardırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...