Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Tapatalk material design ile güncellenmiş fennaa olmuş
42de9ec508bab271467c73945d9c3d81.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION] Ben de katıldım. İkinizde rakibimsiniz. :mrgreen:

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kaldırmadı gta 4 ü sildim :( sınav yakın zaten bi can sıkıntısı giderecektim olmadı.
Xbox360 için gta 5 almıştım ilk baştaki story mode'da oynatıyor sonra harddisk istiyor. 60 gb dahili hdd var zaten. Ekstra bunların harddiskinden alsam olur mu acaba ?
(2cd lik oyunlarda böyle yapıyor tek cd de sorun yok)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
5e57c2d603cf93038e2b3203222dad5e.jpg

Siz hala Gta 5 oynayın ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler Erzurumda şununla karşılaştım almadım ama koydum kafaya :)
http://www.teknosa.com/urunler/125084191/aral-assassins-creed-revelation-brotherhood-pc-oyu

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] aklına uyup orj win8.1 yükledim medium'da 60 fps aldığım cs go'yu lowda 30 fps bile açamıyorum şuan :mrgreen:. Bilgisayarın altını üstüne getirdim en gerekli hizmetleri bile devredışı bıraktım cpu kullanımı zorladığımda 30'a çıkıyor o derece boşta ama cs go vb. bütün oyunlar acayip kasıyor. Sebebi nedir bunun? Nasıl düzelir bu ne yapıcam bütün rekabetçi maçları kaybediyorum bu kasma yüzünden çok kötü oluyor :hammer:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
optimizasyon özürlü bir oyun olduğunu okudum ama bende öyle bir sorun olmadı

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Oyunu kurduktan sonra üstüne çıkan 7 tane patch dosyasını ard arda kurman lazım, yoksa çok kasar.
Dün kurdum ve yarım saat sonra sildim. 512 mb grafik kartım var mediumda oynayamadım. Low da çamur gibi görüntü. Kasmanın sebebi patch ise yazık boşa sildim :(

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings aklına uyup orj win8.1 yükledim medium'da 60 fps aldığım cs go'yu lowda 30 fps bile açamıyorum şuan :mrgreen:. Bilgisayarın altını üstüne getirdim en gerekli hizmetleri bile devredışı bıraktım cpu kullanımı zorladığımda 30'a çıkıyor o derece boşta ama cs go vb. bütün oyunlar acayip kasıyor. Sebebi nedir bunun? Nasıl düzelir bu ne yapıcam bütün rekabetçi maçları kaybediyorum bu kasma yüzünden çok kötü oluyor :hammer:

Kasmanın yazılımla pek bir alakası yok. Boşta cpu disk vs normal durumdaysa oyunda bir problem yok demektin. Win7 geç aynı sorun tekrar olucaktır.

Oyuna girdiğinde görev yöneticisini aç ayrıntılardan oyunu bul, sağ tık de ve önceliği ayarladan yüksek de.

Hala devam ederse pcyi değiştiriceksin :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kasmanın yazılımla pek bir alakası yok. Boşta cpu disk vs normal durumdaysa oyunda bir problem yok demektin. Win7 geç aynı sorun tekrar olucaktır.

Oyuna girdiğinde görev yöneticisini aç ayrıntılardan oyunu bul, sağ tık de ve önceliği ayarladan yüksek de.

Hala devam ederse pcyi değiştiriceksin :D

Demek istediğim şey şu win7 'de sorun olmuyordu win8'de niye kasma başladı. Az önce girdim oyuna ilk 10 dk 30 fps'di sonradan 60'a çıktı düzeldi kendi kendine. Resmen pc benle dalga geçiyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyunu kurduktan sonra üstüne çıkan 7 tane patch dosyasını ard arda kurman lazım, yoksa çok kasar.

Peki bu patchleri steam sürümü içinde kurmam gerekirmi? Bu kasma olayı yüzünden verdiğim paraya üzülüyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Patch dosyalarını Steam kuruyor zaten, endişe etme kardeşim. Ayrıca ben de seninle aynı sorunu yaşadım eski kasamda.
Nvidia GT430, AMD Athlon 2 x4 ve 8 gb eski bellekleri olan sistemim vardı. Windows 8 kurunca her oyun yavaşladı. 0 kasma olan oyunlar daha düşük çözünürlükte bile daha yavaş çalışıyordu. Şu an tabiki de 8.1 kullanıyorum yeni sistemimde ve yağ gibi resmen. Bence sen Win 7'ye tekrar dön.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Patch dosyalarını Steam kuruyor zaten, endişe etme kardeşim. Ayrıca ben de seninle aynı sorunu yaşadım eski kasamda.
Nvidia GT430, AMD Athlon 2 x4 ve 8 gb eski bellekleri olan sistemim vardı. Windows 8 kurunca her oyun yavaşladı. 0 kasma olan oyunlar daha düşük çözünürlükte bile daha yavaş çalışıyordu. Şu an tabiki de 8.1 kullanıyorum yeni sistemimde ve yağ gibi resmen. Bence sen Win 7'ye tekrar dön.

Windows update'e girdim yaklaşık 700 mb'lık güncelleme varmış önemli felan yazıyor. Onları indiriyorum şuan. Güncelledikten sonrada kasma devam ederse (ki edicek gibi) win7 iso hazır direk takar kurarım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Windows update'e girdim yaklaşık 700 mb'lık güncelleme varmış önemli felan yazıyor. Onları indiriyorum şuan. Güncelledikten sonrada kasma devam ederse (ki edicek gibi) win7 iso hazır direk takar kurarım.
ben 7 enterprise'ların isolarını sildim microsoft da siteden kaldırmış 8.1 ile devam.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Coca-Cola kapağının altından çıkan LOL şifresini buraya yazacağım. İlk kullanan kim olursa hayırlı olsun. 20 RP veriyormuş sanırım. Ne demek bilmiyorum :D Şifre: JERCARAT

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Coca-Cola kapağının altından çıkan LOL şifresini buraya yazacağım. İlk kullanan kim olursa hayırlı olsun. 20 RP veriyormuş sanırım. Ne demek bilmiyorum :D Şifre: JERCARAT

Para yatırılıp kullanılan lol kredisidir. Ben lolu bıraktım diğer arkadaşlar kullansın

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Test ettim kod yanlış falan diyor, ya biri kullandı yada yanlış yazdın :D 20rp bir işime yaramaz zaten. Bir kostüm 700-900rp arası yapıyor 840rp 15tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] çıktımi GTA 5 :D güvenemiyom demiştim b.. çıktı bana :D

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Youtube da müzik bölümüne altyazı özelliği eklense çok daha iyi olur. Musixmatch uygulamasının yaptığı şarkı sözü olayı. İngilizcemiz gelişir :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Youtube da müzik bölümüne altyazı özelliği eklense çok daha iyi olur. Musixmatch uygulamasının yaptığı şarkı sözü olayı. İngilizcemiz gelişir :D

Musicmatch offline çalışıyor mu bir de tüm şarjkıların sözünü aynı anda indirmesini nasıl yaparım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...