- Reaksiyon puanı
- 3,278
Anlaşılan Kemal Sunalin da filmde söylediği gibi sonu b.. b.. bir yere çıkıyor ...linux mint disk seçim ekranında lvm gibi bir şey var onu tıklamayın ha!
Anlaşılan Kemal Sunalin da filmde söylediği gibi sonu b.. b.. bir yere çıkıyor ...linux mint disk seçim ekranında lvm gibi bir şey var onu tıklamayın ha!
10 tane kutulu GTA 5 vericek bi site var. Çekiliş yapıyor. Ona katildim yarin açıklanacak sonuçlar eğer kazanirsam acimam hunharca para biriktirip bi harddisk alırım![]()
Fab button olsaymış daha iyi olurmuş.hemen güncelleyelim bakalım![]()
Bayagi dan beri ben böyle kullanıyorum zaten :/Tapatalk material design ile güncellenmiş fennaa olmuş
![]()
Ben kazanacam o oyunu[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION] Ben de katıldım. İkinizde rakibimsiniz. :mrgreen:
![]()
Siz hala Gta 5 oynayın![]()
Oyunu kurduktan sonra üstüne çıkan 7 tane patch dosyasını ard arda kurman lazım, yoksa çok kasar.![]()
Siz hala Gta 5 oynayın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Beyler Erzurumda şununla karşılaştım almadım ama koydum kafaya
http://www.teknosa.com/urunler/125084191/aral-assassins-creed-revelation-brotherhood-pc-oyu
Oyunu kurduktan sonra üstüne çıkan 7 tane patch dosyasını ard arda kurman lazım, yoksa çok kasar.
Dün kurdum ve yarım saat sonra sildim. 512 mb grafik kartım var mediumda oynayamadım. Low da çamur gibi görüntü. Kasmanın sebebi patch ise yazık boşa sildimOyunu kurduktan sonra üstüne çıkan 7 tane patch dosyasını ard arda kurman lazım, yoksa çok kasar.
@Vikings aklına uyup orj win8.1 yükledim medium'da 60 fps aldığım cs go'yu lowda 30 fps bile açamıyorum şuan :mrgreen:. Bilgisayarın altını üstüne getirdim en gerekli hizmetleri bile devredışı bıraktım cpu kullanımı zorladığımda 30'a çıkıyor o derece boşta ama cs go vb. bütün oyunlar acayip kasıyor. Sebebi nedir bunun? Nasıl düzelir bu ne yapıcam bütün rekabetçi maçları kaybediyorum bu kasma yüzünden çok kötü oluyor :hammer:
Kasmanın yazılımla pek bir alakası yok. Boşta cpu disk vs normal durumdaysa oyunda bir problem yok demektin. Win7 geç aynı sorun tekrar olucaktır.
Oyuna girdiğinde görev yöneticisini aç ayrıntılardan oyunu bul, sağ tık de ve önceliği ayarladan yüksek de.
Hala devam ederse pcyi değiştiriceksin![]()
Oyunu kurduktan sonra üstüne çıkan 7 tane patch dosyasını ard arda kurman lazım, yoksa çok kasar.
Patch dosyalarını Steam kuruyor zaten, endişe etme kardeşim. Ayrıca ben de seninle aynı sorunu yaşadım eski kasamda.
Nvidia GT430, AMD Athlon 2 x4 ve 8 gb eski bellekleri olan sistemim vardı. Windows 8 kurunca her oyun yavaşladı. 0 kasma olan oyunlar daha düşük çözünürlükte bile daha yavaş çalışıyordu. Şu an tabiki de 8.1 kullanıyorum yeni sistemimde ve yağ gibi resmen. Bence sen Win 7'ye tekrar dön.
ben 7 enterprise'ların isolarını sildim microsoft da siteden kaldırmış 8.1 ile devam.Windows update'e girdim yaklaşık 700 mb'lık güncelleme varmış önemli felan yazıyor. Onları indiriyorum şuan. Güncelledikten sonrada kasma devam ederse (ki edicek gibi) win7 iso hazır direk takar kurarım.
Coca-Cola kapağının altından çıkan LOL şifresini buraya yazacağım. İlk kullanan kim olursa hayırlı olsun. 20 RP veriyormuş sanırım. Ne demek bilmiyorumŞifre: JERCARAT
Coca-Cola kapağının altından çıkan LOL şifresini buraya yazacağım. İlk kullanan kim olursa hayırlı olsun. 20 RP veriyormuş sanırım. Ne demek bilmiyorumŞifre: JERCARAT
Youtube da müzik bölümüne altyazı özelliği eklense çok daha iyi olur. Musixmatch uygulamasının yaptığı şarkı sözü olayı. İngilizcemiz gelişir![]()
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] çıktımi GTA 5güvenemiyom demiştim b.. çıktı bana
![]()
Offline çalışmıyor. Şarkı sözü indirmeyi denemedim. Şarkı çalarken eşlik ediyor sadece. Bir de arama çubuğundan şarkı sözü bulabiliyosun...Musicmatch offline çalışıyor mu bir de tüm şarjkıların sözünü aynı anda indirmesini nasıl yaparım?