Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Diş tellerim takıldı diye sevinirken neredeyse yemek yemeyi yasakladılar. Herşey yasak arkadaş suna bak :hammer:

7be4231a1762e0beb3e1d8387c869022.jpg
Normal şeyler bunlar. Birçok arkadaşım bunlara uymadığı için 5-6 sene tel taktı. Benim 2 senede çıktı teller.Tabi çok dikkat ettim .

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Normal şeyler bunlar. Birçok arkadaşım bunlara uymadığı için 5-6 sene tel taktı. Benim 2 senede çıktı teller.Tabi çok dikkat ettim .
Aralarında tek tukettigim kuruyemişti aslında. Yemesemde olur diyorum. Ama şu çikolata olayı pek hoşuma gitmedi.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
TEOG is Coming... (Ve ben bu dönem pek çalışmadım bakalım nolacak. :scared:Şimdiden tüm 8.sınıf öğrencilerine çook başarılar. :yes:)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bende pek çalışmadım. Bakalım ne olacak? Sanada başarılar. :)
Teşekkürler.. :) Aslında ilk TEOG sonrası bi rahatlama geldi sanki herşey bitmiş gibi TEOG tek sınav olsa ve 2.dönem sonu yapılsa daha iyi olabilir. Sonra bi rahatlıyor insan.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=283352]Ümitt[/MENTION] [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] Başarılar şimdiden. :)

Ama çok kasmayın. Daha bu işin YGS ve LYS'si var ileride. :D
Tabi sistem değişecek. O ayrı mesele.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hiç öyle deme. "Bu sene seçimden dolayı YGS kolay olacak." dediler. Ama gördük kolayını. :D
Hayır, ondan değil. Malum dershaneleri kapatıyorlar. Eğitim sistemimizi biliyoruz. Dershane olmasa ve sınav zor olsa nolur? (Eğitim sistemi düzeltilmedikçe?) Kimse iyi bir sonuç yapamaz ve buradan anlaşılır ki dershaneye ihtiyaç var... Yani dershaneye gerek olmadığını göstermek için kolay sorulur. :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hayır, ondan değil. Malum dershaneleri kapatıyorlar. Eğitim sistemimizi biliyoruz. Dershane olmasa ve sınav zor olsa nolur? (Eğitim sistemi düzeltilmedikçe?) Kimse iyi bir sonuç yapamaz ve buradan anlaşılır ki dershaneye ihtiyaç var... Yani dershaneye gerek olmadığını göstermek için kolay sorulur. :)

Tamam işte. YGS için de aynıları söylendi. Ama dedikleri gibi olmadı maalesef.
Yani fazla beklentiniz olmasın. Sonra bizim gibi üzülürsünüz. :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
@Mr.Depreli Dershane konusunda haklı olabilirsiniz. Fakat bazıları ilk TEOG kolaydı ikincisi zor olur diyor. Artık hayırlısı :) Bide mesela bi soru iptal olursa o soru için puan verilmeyecek mi? Öyle bişiler diyorlardı ama

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
@mr.Depreli Dershane konusunda haklı olabilirsiniz. Fkat bazıları ilk TEOG kolaydı ikincisi zor olur diyor. Artık hayırlısı :) Bide mesela bi soru iptal olursa o soru için puan verilmeyecek mi? Öyle bişiler diyorlardı ama
Valla bu Nabi Amca'nın işlerine akıl sır ermiyor. :) Bir soru iptal oldu mu geriye 19 soru kaldıya onu yine yüze bölüyorlar(mış). :)
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] sıkıntı yok ne güzel full çekende olmaz bizimde komşunun kızı full çekmiş gibi cümleler işitmeyiz. :D

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Valla bu Nabi Amca'nın işlerine akıl sır ermiyor. :) Bir soru iptal oldu mu geriye 19 soru kaldıya onu yine yüze bölüyorlar(mış). :)
@Meridian sıkıntı yok ne güzel full çekende olmaz bizimde komşunun kızı full çekmiş gibi cümleler işitmeyiz. :D
Artık olduğu kadar. :) :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=352859]odessa[/MENTION] Elmayı ziyan etmişsin eğer 1 tane çıktıysa. En az iki saat çıkardı o elmadan. :mrgreen:

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
[MENTION=352859]odessa[/MENTION] Bunun altın kaplamalı modelini bekliyoruz.. :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Asus Xonar U3 veya ses kartlarından genel olarak anlayan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...