Normal şeyler bunlar. Birçok arkadaşım bunlara uymadığı için 5-6 sene tel taktı. Benim 2 senede çıktı teller.Tabi çok dikkat ettim .Diş tellerim takıldı diye sevinirken neredeyse yemek yemeyi yasakladılar. Herşey yasak arkadaş suna bak :hammer:
![]()
Normal şeyler bunlar. Birçok arkadaşım bunlara uymadığı için 5-6 sene tel taktı. Benim 2 senede çıktı teller.Tabi çok dikkat ettim .Diş tellerim takıldı diye sevinirken neredeyse yemek yemeyi yasakladılar. Herşey yasak arkadaş suna bak :hammer:
![]()
Aralarında tek tukettigim kuruyemişti aslında. Yemesemde olur diyorum. Ama şu çikolata olayı pek hoşuma gitmedi.Normal şeyler bunlar. Birçok arkadaşım bunlara uymadığı için 5-6 sene tel taktı. Benim 2 senede çıktı teller.Tabi çok dikkat ettim .
Isırıp yiyeceğin için çikolata yasak. Eritip yiyebilirsin. Veya süt içinde eritip iç. Nefis oluyor.Aralarında tek tukettigim kuruyemişti aslında. Yemesemde olur diyorum. Ama şu çikolata olayı pek hoşuma gitmedi.
TesekkurlerIsırıp yiyeceğin için çikolata yasak. Eritip yiyebilirsin. Veya süt içinde eritip iç. Nefis oluyor.
Beklerim.TesekkurlerAra ara kapını calarim o zaman öneriler için
Saka maka baya dikkat ediyimde kısa surede bitsin bari tedavim.
Ben PC yi buzluga atsam demekki yeni PC ye ihtiyacım olmicakBu daha bişey değilŞimdiki işlemcilere daha beter işkenceler yapıyorlar
10ghz seviyelerinde extreme overclocking yapıyorlar
![]()
Ben bunu dusunuyom ciddi ciddiBen PC yi buzluga atsam demekki yeni PC ye ihtiyacım olmicak![]()
Bende pek çalışmadım. Bakalım ne olacak? Sanada başarılar.TEOG is Coming... (Ve ben bu dönem pek çalışmadım bakalım nolacak. :scared:Şimdiden tüm 8.sınıf öğrencilerine çook başarılar. :yes![]()
Teşekkürler..Bende pek çalışmadım. Bakalım ne olacak? Sanada başarılar.![]()
Teşekkürler.@Ümitt @Mr. Depreli Başarılar şimdiden.
Ama çok kasmayın. Daha bu işin YGS ve LYS'si var ileride.
Tabi sistem değişecek. O ayrı mesele.
Aynı düşünce benim için YGS'de vardı.Teşekkürler.Haklısınız aslında ama yinede içimde "Ya çok zor çıkarsada yapamazsam" korkusu var.
![]()
3. kişi olucamda kusura bakmayın.Teşekkürler.Haklısınız aslında ama yinede içimde "Ya çok zor çıkarsada yapamazsam" korkusu var.
![]()
Hiç öyle deme. "Bu sene seçimden dolayı YGS kolay olacak." dediler. Ama gördük kolayını.3. kişi olucamda kusura bakmayın.Bile bile zor sormazlar bu TEOG sınavını.
Hayır, ondan değil. Malum dershaneleri kapatıyorlar. Eğitim sistemimizi biliyoruz. Dershane olmasa ve sınav zor olsa nolur? (Eğitim sistemi düzeltilmedikçe?) Kimse iyi bir sonuç yapamaz ve buradan anlaşılır ki dershaneye ihtiyaç var... Yani dershaneye gerek olmadığını göstermek için kolay sorulur.Hiç öyle deme. "Bu sene seçimden dolayı YGS kolay olacak." dediler. Ama gördük kolayını.![]()
Hayır, ondan değil. Malum dershaneleri kapatıyorlar. Eğitim sistemimizi biliyoruz. Dershane olmasa ve sınav zor olsa nolur? (Eğitim sistemi düzeltilmedikçe?) Kimse iyi bir sonuç yapamaz ve buradan anlaşılır ki dershaneye ihtiyaç var... Yani dershaneye gerek olmadığını göstermek için kolay sorulur.![]()
Valla bu Nabi Amca'nın işlerine akıl sır ermiyor.@mr.Depreli Dershane konusunda haklı olabilirsiniz. Fkat bazıları ilk TEOG kolaydı ikincisi zor olur diyor. Artık hayırlısıBide mesela bi soru iptal olursa o soru için puan verilmeyecek mi? Öyle bişiler diyorlardı ama
Artık olduğu kadar.Valla bu Nabi Amca'nın işlerine akıl sır ermiyor.Bir soru iptal oldu mu geriye 19 soru kaldıya onu yine yüze bölüyorlar(mış).
@Meridian sıkıntı yok ne güzel full çekende olmaz bizimde komşunun kızı full çekmiş gibi cümleler işitmeyiz.![]()
Beyler Apple Watch aldim. Nasil?![]()
Digerini de arkadasa yolladim kutulayipElmayı ziyan etmişsin eğer 1 tane çıktıysa. En az iki saat çıkardı o elmadan. :mrgreen:
Bu modelin digital olanini yapicam. Sari, yesil, kirmizi renkli olanlari olacak[MENTION=352859]odessa[/MENTION] Bunun altın kaplamalı modelini bekliyoruz..![]()