Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Cs:go da cikan awp sagolsun cebimden 5 kurus para cikmadan gta 4 eflc aldim :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İnsandan insana kıskançlık seviyesi var ve bu çok kötü sonuçlar getiriyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
dc896320a681a9598e0b7f9187df1efe.jpg

Kasadan cikti bu parcada ne ise yaradigini bilen varmi ? :mrgreen:
geri tak 8.1 ona ne tepki vericek bak...
http://care.dlservice.microsoft.com...ISE_EVAL_EN-US-IR3_CENA_X86FREE_EN-US_DV9.ISO
bununla dene avast free kur.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Lanet olası vizeler başladı :D Hiç ders yapmadık bakalım hayırlısı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Eeee yani okadarda değil bence haberin olsun sonra sene uzar falan aman Allah korusun :)
Bizim Beykent enteresan biraz internetteki bilgiye güvendik bir kere gittik baktık sınav yok açıklamaları şu bu başka yılın programı, çok değişik bir olay ya o yüzden öğrencı işlerinden öğrenmeye çalışıyorum en garantisi :)

hea bir de sınaç çakışması oluyorsa vah haline onları önlemek için gittim işte :)

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Ben sizi tanıyorum sanki başka bir forumdan. Nick çok yakın geldi. www.googleandroid.gen.tr veya Andronova'dan olabilir misin? X5 kullandım ben de bu arada 3 sene önceye kadar.

Technopat forunda aynı nick vardı world of tanks warplanes ve warship oyunlarındada aynı nick ile katılıyorum başka yerde kullanmadım.
İdeos x5 almayı planlıyorum rom editleme için karıştırmak ve öğrenmek için t20 vardı ama pil sorunları artık engel oluşturmaya başladı habire pil şişiyor bende kesin çözüm için kolay ve ucuz olduğu için ideos x5 alacağım. X5 kullanırken romlarda çok sorun oluyormuydu ? Kurmakta zorluk yaşadığınız oldumu hiç ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Technopat forunda aynı nick vardı world of tanks warplanes ve warship oyunlarındada aynı nick ile katılıyorum başka yerde kullanmadım.
İdeos x5 almayı planlıyorum rom editleme için karıştırmak ve öğrenmek için t20 vardı ama pil sorunları artık engel oluşturmaya başladı habire pil şişiyor bende kesin çözüm için kolay ve ucuz olduğu için ideos x5 alacağım. X5 kullanırken romlarda çok sorun oluyormuydu ? Kurmakta zorluk yaşadığınız oldumu hiç ?
arızalı olabilir batarya değişti ise devamlı yapıyorsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...