En son @Absolut Milk mi ne öyle birşeyle değiştirmişti nickini. Sonra yavaş yavaş görünmemeye başladı
Ali Atay'ı oynadığı yeni dizi güzelmiş beğendim.
Gerilimi verip komediye çok iyi bağlamışlar yalnız.Aynen çok komikti :mrgreen:
Gerilimi verip komediye çok iyi bağlamışlar yalnız.![]()
Cs:go da cikan awp sagolsun cebimden 5 kurus para cikmadan gta 4 eflc aldim![]()
Tapatalk tan girdiğim zaman alıntılara bakamıyorum buyur ? Anca pc ye geçince kontrol etme fırsatım oluyor.Canını sıktım ama @Lazzz
geri tak 8.1 ona ne tepki vericek bak...![]()
Kasadan cikti bu parcada ne ise yaradigini bilen varmi ? :mrgreen:
Hocam son hali bu oldugeri tak 8.1 ona ne tepki vericek bak...
http://care.dlservice.microsoft.com...ISE_EVAL_EN-US-IR3_CENA_X86FREE_EN-US_DV9.ISO
bununla dene avast free kur.
bende de var sony marka parçalamıcam tek parça kalsın gerçi disket yok artık...Hocam son hali bu oldu
![]()
o ne? ota ...kuşa mesaj yazan?yine geldi kasıcılar :cursing:
Ben sizi tanıyorum sanki başka bir forumdan. Nick çok yakın geldi. www.googleandroid.gen.tr veya Andronova'dan olabilir misin? X5 kullandım ben de bu arada 3 sene önceye kadar.Aranızda hiç ideos x5 kullanan varmı ?
Vize tarihlerinden haberim yok benim o derece uzak kaldım okuldan, bugün okulun hasretine dayanamadım okula gidiyorum [emoji14]Lanet olası vizeler başladıHiç ders yapmadık bakalım hayırlısı.
Ben de öyle. Ne çıkarsa satıyorumİndirimlerde oyun fiyatları düşük olduğu için etkisi büyük oluyor.
Eeee yani okadarda değil bence haberin olsun sonra sene uzar falan aman Allah korusunVize tarihlerinden haberim yok benim o derece uzak kaldım okuldan, bugün okulun hasretine dayanamadım okula gidiyorum [emoji14]
Bizim Beykent enteresan biraz internetteki bilgiye güvendik bir kere gittik baktık sınav yok açıklamaları şu bu başka yılın programı, çok değişik bir olay ya o yüzden öğrencı işlerinden öğrenmeye çalışıyorum en garantisiEeee yani okadarda değil bence haberin olsun sonra sene uzar falan aman Allah korusun![]()
Ben sizi tanıyorum sanki başka bir forumdan. Nick çok yakın geldi. www.googleandroid.gen.tr veya Andronova'dan olabilir misin? X5 kullandım ben de bu arada 3 sene önceye kadar.
arızalı olabilir batarya değişti ise devamlı yapıyorsa.Technopat forunda aynı nick vardı world of tanks warplanes ve warship oyunlarındada aynı nick ile katılıyorum başka yerde kullanmadım.
İdeos x5 almayı planlıyorum rom editleme için karıştırmak ve öğrenmek için t20 vardı ama pil sorunları artık engel oluşturmaya başladı habire pil şişiyor bende kesin çözüm için kolay ve ucuz olduğu için ideos x5 alacağım. X5 kullanırken romlarda çok sorun oluyormuydu ? Kurmakta zorluk yaşadığınız oldumu hiç ?