Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
11140410_969876586385763_3643039623798276020_n.jpg

Edit: Kadınlara değişenlerdenim :rolleyes:

Bu kasaya eşdeğer kadın bulmak zordur :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Allah kahretsin bu fiziği ya
Bizde bugün fizik sinavina girdi'k. Sanki özenle seçmiş sorulari. Hepsi zor olurmu be :hammer:

----
Şu platonik ask dedikleri sey harbi çok kotu be. Çok yakinsin ama bisey diyemiyorsun saf saf bakıyorsun uzaktan öyle. Bunlar hep özgüvensizlikten. Lanet olsun asosyalligime.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bizde bugün fizik sinavina girdi'k. Sanki özenle seçmiş sorulari. Hepsi zor olurmu be :hammer:
O size girdi yani :d
Hacı nasıl bişey ki bu lanet bi şeyden bin türlü şey çıkıyo saçma sapan atomu parçalicaz sanki anasını satim. Kopya hazırlıyım desem 2-3 sayfa formül çıkıyor imanım gevredi artık oluruna bıraktım. Yarında bize girecek hayırlısı artık :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Tüm fizik giren arkadaşlara geçmiş olsun :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bu sene hoca soruları verdi 80 alıp çktm sınavdan size geçmiş olsun :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bugün CS:GO oynarken bi anlık sinirle daha gecen hafta aldığım mouse'u vurdum resmen içim gitti bisey oldumu diye :D biraz dayansin ondan sonra kirariz :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bugün CS:GO oynarken bi anlık sinirle daha gecen hafta aldığım mouse'u vurdum resmen içim gitti bisey oldumu diye :D biraz dayansin ondan sonra kirariz :D
İşte o an fakir olduğunu hatırla, ben öyle yapıyorum fare de sağlam kalıyo :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
İşte o an fakir olduğunu hatırla, ben öyle yapıyorum fare de sağlam kalıyo :D
Benden âlâ tasarruflusu varmıdır ya :D gasper kasayı bile 2006'dan beri kullanıyorum.

İyi hatırlıyorum PC ilk geldiğinden XP sp3 vardı belgeleri karistirirdim ornek resimler vardı bethoven'i unutmam asla :D iste hayatımın dönüm noktası XP ile başladı bu PC ile :D gün geçtikçe teknolojiye ilgim arttı iyice asosyallestim ve şuan bu teknoloji manyakligim yüzünden Elizabeth durumundayız :D anca uzaktan saf saf bakiyoz iste sevdigimize :D

Bi arada niye yazdim ki la ben bunu :D neyse kalsın hayatımın özeti :D

iyi geceler..

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Benden âlâ tasarruflusu varmıdır ya :D gasper kasayı bile 2006'dan beri kullanıyorum.

İyi hatırlıyorum PC ilk geldiğinden XP sp3 vardı belgeleri karistirirdim ornek resimler vardı bethoven'i unutmam asla :D iste hayatımın dönüm noktası XP ile başladı bu PC ile :D gün geçtikçe teknolojiye ilgim arttı iyice asosyallestim ve şuan bu teknoloji manyakligim yüzünden Elizabeth durumundayız :D anca uzaktan saf saf bakiyoz iste sevdigimize :D

Bi arada niye yazdim ki la ben bunu :D neyse kalsın hayatımın özeti :D

iyi geceler..
Bizde aynı çaktırma :D
İyi geceler..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ben o yüzden frisby fm225k fare aldım 10lira quake'un faresinden daha sağlam logonun oradan vurunca taş gibi direniyor bu sonuncu ps/2 fare...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Platonik aşık olmak ne kadar kötü ya. :'(
Açılmadıysan şuan en zevkli kısmı eğer açılıp red edildiysen sıkıcı bir kısmı..........

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben o yüzden frisby fm225k fare aldım 10lira quake'un faresinden daha sağlam logonun oradan vurunca taş gibi direniyor bu sonuncu ps/2 fare...
Tesadüfmü bilmem ama 3 saat önce 2 -3 kere fırlattım benım fareyı tabandan tavana sekti mübarek kaç kere hale çalışyıor ilginç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...