- Reaksiyon puanı
- 1,710
![]()
Edit: Kadınlara değişenlerdenim![]()
Bu kasaya eşdeğer kadın bulmak zordur

![]()
Bu kasaya eşdeğer kadın bulmak zordur![]()
Kate ablamızın soğutması tam tersine olabilir ben diyeyim sanaKate hanım ablamız var. Gerçi Kate hanım ablamız yanında kasadaki borular bir hiç kalıyor![]()
![]()
Kasa sizin mi ?
Kate ablamızın soğutması tam tersine olabilir ben diyeyim sana![]()
![]()
Emin ol tam performans çalışırlar![]()
Arkadaşa attım ÇÖP dediekran Kartı ne bunun
Çöp diyen arkadaşına sor bakalım neymiş ekran kartı.
Onun ekran Kartı gtx 980
http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=137795Arkadaşa attım ÇÖP dediekran Kartı ne bunun
Ben onun ekran kartını sormadım. Kasaya çöp dedi ya o yüzden böyle bilip bilmeden parçaları kötüleyenlere kıl kapıyorum arkadaş
Bizde bugün fizik sinavina girdi'k. Sanki özenle seçmiş sorulari. Hepsi zor olurmu be :hammer:Allah kahretsin bu fiziği ya
benim antika o 2,5tb hdd'yi hayatta görmez 775i945gz asrock tanımaz...Şakasına demiş bana ya soruyo bilgisayarı nasıl diye![]()
O size girdi yani :dBizde bugün fizik sinavina girdi'k. Sanki özenle seçmiş sorulari. Hepsi zor olurmu be :hammer:
İşte o an fakir olduğunu hatırla, ben öyle yapıyorum fare de sağlam kalıyoBugün CS:GO oynarken bi anlık sinirle daha gecen hafta aldığım mouse'u vurdum resmen içim gitti bisey oldumu diyebiraz dayansin ondan sonra kirariz
![]()
Benden âlâ tasarruflusu varmıdır yaİşte o an fakir olduğunu hatırla, ben öyle yapıyorum fare de sağlam kalıyo![]()
Bizde aynı çaktırmaBenden âlâ tasarruflusu varmıdır yagasper kasayı bile 2006'dan beri kullanıyorum.
İyi hatırlıyorum PC ilk geldiğinden XP sp3 vardı belgeleri karistirirdim ornek resimler vardı bethoven'i unutmam aslaiste hayatımın dönüm noktası XP ile başladı bu PC ile
gün geçtikçe teknolojiye ilgim arttı iyice asosyallestim ve şuan bu teknoloji manyakligim yüzünden Elizabeth durumundayız
anca uzaktan saf saf bakiyoz iste sevdigimize
Bi arada niye yazdim ki la ben bununeyse kalsın hayatımın özeti
![]()
iyi geceler..
ben o yüzden frisby fm225k fare aldım 10lira quake'un faresinden daha sağlam logonun oradan vurunca taş gibi direniyor bu sonuncu ps/2 fare...Bugün CS:GO oynarken bi anlık sinirle daha gecen hafta aldığım mouse'u vurdum resmen içim gitti bisey oldumu diyebiraz dayansin ondan sonra kirariz
![]()
Açılmadıysan şuan en zevkli kısmı eğer açılıp red edildiysen sıkıcı bir kısmı..........Platonik aşık olmak ne kadar kötü ya. :'(
Tesadüfmü bilmem ama 3 saat önce 2 -3 kere fırlattım benım fareyı tabandan tavana sekti mübarek kaç kere hale çalışyıor ilginç...ben o yüzden frisby fm225k fare aldım 10lira quake'un faresinden daha sağlam logonun oradan vurunca taş gibi direniyor bu sonuncu ps/2 fare...
Yapacak bişey yok da sabahlıyorsan gene iyi hocam, Analitik Geometri sağolsun beni uyutmayan buYine Sabah ettik
Ne güzel çalışa biliyorsun benimde yapacak işlerim var projeler var fakat hiç çalışma yapma isteğim yok.Yapacak bişey yok da sabahlıyorsan gene iyi hocam, Analitik Geometri sağolsun beni uyutmayan bu![]()