Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Harbi google'den ne istiyorlar ya. Bu ülkeyi, Googleyi engelleyince internette dolaşamayacağımızı sanan bir zihniyet yönetiyorsa vay halimize :)

-

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
67bd61ebe70f8a8f9dadab65f13fbd27.jpg

Vikingsin yazacağı yazıyı önceden tahmin edip alıntılayan Meridian :D bu nasıl bi şey ya çok sinir bozucu
Hata yok. Benim altıncı his kuvvetli. [emoji23]

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Dünkü mesajımı hala bulamadım ben kayıp aranıyor ilanı vericem artık :P:mrgreen:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Google'ida engellemeye çalışan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na söylemek istediğim tek şey..

7a58523ccc78784559388062e40ed14b.jpg
bu pisicik kayıptı bulunmuş mu? insan gibi bakıyor acaba kızınca küfrediyor mu? bizim bir kedi küfrediyordu kardeşim kızdırırdı onu o yüzden...
amLG1ejgIbREH7cX2YiHlJsUEehMiRY5aCliAzrhuXE=w463-h335-no

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ya valla mesajları okumak işkence oldu abilerim kardeşlerim . :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
O pisicik okul müdürüne benziyor. :mrgreen:

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Herkesin zaman makinesi var sanırım gelecekten ne yazacağımıza bakıp cevap veriyorlar

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Eskiden yaptığım bir çalışmaydı. Olaylar hortlamıştı o zaman aklıma gelmişti.
Bir tane daha var. O biraz siyasi . İsteyene özelden atabilirim. :D

youtube_blocked_in_turkey_by_meridiann-d7bz7kr.png

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Televizyonda okunana tweet geldi aklıma "Twitter'in yasaklandığını twitter'dan öğrenen bir nesile yasaklar boş gelir" diye.
Bunun gibi birşeydi sanırım :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Televizyonda okunana tweet geldi aklıma "Twitter'in yasaklandığını twitter'dan öğrenen bir nesile yasaklar boş gelir" diye.

Ya TRT bile Twitter kapalı olduğu an tweet atıyor.Devlet kurumu yani.Sözde... :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya TRT bile Twitter kapalı olduğu an tweet atıyor.Devlet kurumu yani.Sözde... :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Son yarım saattir internet yavaşladı mı yoksa bende mi öyle ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o zaman toplu internet kapatma eylemleri gelir ssler yana tutuşa yasaklar kalksın diye ağlar...

- - - Mesaj Güncellenmedi dişli sıyırdı da! - - -

9995 mesajım olmuş :rolleyes: 10bin mesaj ve rektörlük ünvanı hatrına 3 adet lisans mı dağıtsam :mrgreen:
şimdiden teşekkürler 32-64 8.1 pro ...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya youtube'u yasaklasınlar dns değiştirip girebiliyorsak ki google dns kullanıyorum zaten sıkıntı yok, aynısı youtube içinde geçerli ama bizim tepkimiz elimizden alınan özgürlük.

Yahu artık teknoloji ile iç içeyiz yasaklayacaksanız gidin 100tlye tablet diye hıyar satan siteleri yasaklayın kos kocaman youtube ve facebook'u engellemek niye? çünkü işlerine gelmiyor devletin.

Yüzleri ortaya çıkıyor ya insanlar bazı şeylerden şüphelenmeye başlıyorlar ya bide seçimler yaklaşıyor elbette yasaklarlar.

Özgürlüğün olmadığı bir ülkede yaşıyoruz, kimsede akisini idda edemez.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Ya youtube'u yasaklasınlar dns değiştirip girebiliyorsak ki google dns kullanıyorum zaten sıkıntı yok, aynısı youtube içinde geçerli ama bizim tepkimiz elimizden alınan özgürlük.

Yahu artık teknoloji ile iç içeyiz yasaklayacaksanız gidin 100tlye tablet diye hıyar satan siteleri yasaklayın kos kocaman youtube ve facebook'u engellemek niye? çünkü işlerine gelmiyor devletin.

Yüzleri ortaya çıkıyor ya insanlar bazı şeylerden şüphelenmeye başlıyorlar ya bide seçimler yaklaşıyor elbette yasaklarlar.

Özgürlüğün olmadığı bir ülkede yaşıyoruz, kimsede akisini idda edemez.

Evet haber spikerinin dediği gibi Hukuk ülkesi değil kanun ülkesi :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Laptop klavyesinde F ve R tuşları farklı yazma başladı şöyle F= fl yazıyor R=r9 yazıyor? Tuhaf bir durum oldu kapattım açtım aynı FN tuşlarına bastım Shift+alt yaptım yok aynı devam ediyor sorun?
Var mı böyle bir sorunla karşılaşan?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Aklıma "daima ileri!" (!) sloganı geliyor bu yasaklar hortlayınca.Kusura bakmayın.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Modem de internet varlığını gösteren ışığın yanması ve modem arayüzünde internetin olmadığını gösteren test çok sinir bozucu internet yok resmen gidiyor....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Modem de internet varlığını gösteren ışığın yanması ve modem arayüzünde internetin olmadığını gösteren test çok sinir bozucu internet yok resmen gidiyor....

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Ya bu whatsapp web'e bi türlü giremedim kodu okutmaktan koluma ağrı girdi ne bu ya :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
SS'den çok yorumlara gülüyorum her defasında :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Vay arkadaş adam hava atmak icin telefon alacam diye konu aciyor zor tuttum kendimi bisey dememek icin ki kotu bi lafta etmedim ama buna ragmen uyarı aldımDAHA DA TEK BIR MESAJ ATMAM BU FORUMDA NOKTA.:hammer:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Vay arkadaş adam hava atmak icin telefon alacam diye konu aciyor zor tuttum kendimi bisey dememek icin ki kotu bi lafta etmedim ama buna ragmen uyarı aldımDAHA DA TEK BIR MESAJ ATMAM BU FORUMDA NOKTA.:hammer:

Alırsınız tabii ki. İsteyen hava atmak, isteyen yere atmak için telefon alabilir herkesin görüşüne saygılı olmak ZORUNDAYIZ. Kendinizi zor tutmayı gerektiricek bir konu görememiştim ben ortada. Ben neden kendimi zor tutma gereği duymadım konuyu okuyunca? herkesin kendi parası kendi kararı bir telefona 2 bin 5 bin verirseniz havanızıda atarsınız yerede atarsınız bu benim içinde sizin içinde geçerli.

Zamanında söyledim Mobil Dünya bölümünde yani yetki alanımda huzur bozucak, tartışma oluşturucak mesajlara yer vermiyorum, huzur bozmayı geçtim en ufak şeylere bile takılıyorum artık zaten herkesi takip ediyorum fanboy kelimesine bile yer yok kişisel olsun genel olsun herkes saygı çerçevesinde görüşlerini belirtmeyi öğrenecek.

Kötü laf etmediğinizi düşünüyorsunuz ama kullandığınız kelimelerin düzgün olduğunu ben düşünmüyorum, siz kendinizi zor tuttuğunuz için size normal gelenler aslında normalin dışında.

Sakın beni yanlış anlamayın, ben bir üye olabilirdim ve foruma hava atmak için telefon alma konusu açabilirdim sizinde gelip bana öyle bir davranışta bulunmanız tartışmaya yol açardı böylece forumun huzuru kaçardı bu kadar basit.

Eğer bir konudan hoşlanmıyorsanız rapor edebilirsiniz illa bir şey demek zorunda değiliz.

Not: Türkiyemizde elektronik eşyaların fiyatları ortada kalkıp iphone almak istesek en az 2000tl taksitlerler 3500-4000binlere fırlıyor. Hava atmak aslında kötü değil nasıl değil, insanları ezercesine hava atmaktan bahsedilmemiş o konuda sadece gösteriş yapılmak istenmiş, herkesde olmayan M9 gibi telefonlar denmiş yani herkesde olmayan telefonlarla fark yaratıp gösterişli olmayı hedeflemiş konu sahibi.

Birisi gidip ayakkabısına 500TL verirse neden verir? Başta ayakkabıyı beğendiği için, ikinci düşüncesi kendini daha şık ve gösterişli olduğunu ve sağlam kaliteli vs.

Pahalı bir telefonuda gösterişli olmak için alabiliriz yada sadece hava atmak için alabiliriz ama insanlara fakir muamelesi yapıp telefonunu gözüne gözüne sokan ayriyetten laf atıp sen bunu ölsen alamazsın gibi sözler kullanan tiplere bende sinir olurum öyle bir şey yapmaya hakları yoktur ama normal hava atmak, gösteriş yapmayı ben normal buluyorum yani.

İnsan güzel giyiniyorsa şık olmayı düşünür bir telefon alındıysa telefonunda gösterişli ve şık olduğunu düşünürüz insanlara düşündürtmeye çalışırız işte burda telefonu göstere göstere gösteriş yaparız, daha kabası hava atmaya çalışırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...