- Reaksiyon puanı
- 1,710
Gün gelecek *** size internet diyecekler diye korkuyom la.![]()
Bizde *** size oy deriz mevzu kapanır

Gün gelecek *** size internet diyecekler diye korkuyom la.![]()
Hata yok. Benim altıncı his kuvvetli. [emoji23]![]()
Vikingsin yazacağı yazıyı önceden tahmin edip alıntılayan Meridianbu nasıl bi şey ya çok sinir bozucu
bu pisicik kayıptı bulunmuş mu? insan gibi bakıyor acaba kızınca küfrediyor mu? bizim bir kedi küfrediyordu kardeşim kızdırırdı onu o yüzden...Google'ida engellemeye çalışan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'na söylemek istediğim tek şey..
![]()
Öngörüşlü bir nesil yetişiyor![]()
Herkesin zaman makinesi var sanırım gelecekten ne yazacağımıza bakıp cevap veriyorlar
Herkesin zaman makinesi var sanırım gelecekten ne yazacağımıza bakıp cevap veriyorlar
Keşke daha önceden yetişseydi, şu anda olduğumuz durumda olmazdık ülke olarak...
Televizyonda okunana tweet geldi aklıma "Twitter'in yasaklandığını twitter'dan öğrenen bir nesile yasaklar boş gelir" diye.
Bunun gibi birşeydi sanırım![]()
Televizyonda okunana tweet geldi aklıma "Twitter'in yasaklandığını twitter'dan öğrenen bir nesile yasaklar boş gelir" diye.
Bunun gibi birşeydi sanırım![]()
Öyle. Bu internet yasakları boş yakında internet altyapısını filan keserler o zaman cuk diye otururYa TRT bile Twitter kapalı olduğu an tweet atıyor.Devlet kurumu yani.Sözde...![]()
şimdiden teşekkürler 32-64 8.1 pro ...9995 mesajım olmuş10bin mesaj ve rektörlük ünvanı hatrına 3 adet lisans mı dağıtsam :mrgreen:
o zaman toplu internet kapatma eylemleri gelir ssler yana tutuşa yasaklar kalksın diye ağlar...
Ya youtube'u yasaklasınlar dns değiştirip girebiliyorsak ki google dns kullanıyorum zaten sıkıntı yok, aynısı youtube içinde geçerli ama bizim tepkimiz elimizden alınan özgürlük.
Yahu artık teknoloji ile iç içeyiz yasaklayacaksanız gidin 100tlye tablet diye hıyar satan siteleri yasaklayın kos kocaman youtube ve facebook'u engellemek niye? çünkü işlerine gelmiyor devletin.
Yüzleri ortaya çıkıyor ya insanlar bazı şeylerden şüphelenmeye başlıyorlar ya bide seçimler yaklaşıyor elbette yasaklarlar.
Özgürlüğün olmadığı bir ülkede yaşıyoruz, kimsede akisini idda edemez.
Vay arkadaş adam hava atmak icin telefon alacam diye konu aciyor zor tuttum kendimi bisey dememek icin ki kotu bi lafta etmedim ama buna ragmen uyarı aldımDAHA DA TEK BIR MESAJ ATMAM BU FORUMDA NOKTA.:hammer: