- Reaksiyon puanı
- 16,126
linux mint ile açın.
Eğer dediğin şeylerden olsaydı benim pc nin çökmesi gerekti![]()
@mic check Karşıda yazan biri mi var ya? Kıl oldum. Laf sokuyor. Bana aptalm dedi.
Sonra erkeğim filan dedi.![]()
Bence başkalarının yazdıkları ile cevap veriyor.Bana da fena laf sokuşturuyo arada. Şimdi birkaç ss attımda buraya atmam uygun olmaz fena laf geçirdim buna![]()
Yalnız pintipanda neden böyle bir video attı twtchten izleyenler söyleyebilir mi ağlayasim geldi:/
Valla ya banada küfürlü şeyler yazıyo soruyo falanEvie de baya küfürbaz olmuş bilmediği küfür kalmamış bizim millet öğretmiştir herhalde
Gta 5'i satın alan oyuncu (temsili)![]()
İyi yapmış. Ben de geçenlerde sahilde bisikletle geçerken tek başına yürüyüş yapan bir bayan gördüm ve çok şaşırdım cesaretinden ötürü.Biraz önce durakta iett beklemedeydim bir kız çocuğu geldi minibüs geçtimi abi -Hayır dedim beklemeye başladı minibüs geldi durması için işaret etti kapı açıldı kız binmedi -Neden binmedin dedim korktum abi kimse yoktu diye...
![]()
Günaydın SDN ��.
Sabahları kalkarken kendimi temsil eden kedinin fotoğrafını görünce paylaşmadan etmeyeyim dedim ��.
Az önce İstanbul'u anlattin.Sabah güneş gözlüğü-hırka ikilisiyle çıktık, şimdi gözlük gereksiz,hırka işe yaramaz hâle geldi. Şimdi çıkacak olsam üstüme mont alıp çıkarım, o derece.
Ankara'dan selamlar [emoji47]
Hiç beklemezdim. Vay beNexus 5'in kamerasının Xperia Z1'in kamerasından daha başarılı olduğunu yan yana koyarak kıyaslama sonucu buldum. Iddia sonucu kaptım 20 lirayı![]()