Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bizim internet 3 gündür yok ay başını bekliyoruz belki kotayı aşmış olabiliriz, yoksa sıkıntı burda başlıyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Annesi felan gelir bulamazsa oda sıkıntı :mellow:

annesi ile olan işi bitmiş sadece veterinere götürüp sokak kedisi bu demek kalıyor ...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

CxKvhU3.png

Arkadaşlar ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum bu akşam sokakta buldum tahminimce 1 aylık sokağa atılmış bir evcil kedi. Evcil olduğu çok belli, çok ama çok açtı hemen besledim apar topar kafes aldım mama aldım yarında kum almayı düşünüyorum ama evdekiler katiyen hayvan istemiyor evde elim kolum bağlı tatlılıktan ölmek üzere olan güzeller güzeli bir prenses. Kafeste hiç miyavlamıyor şimdilik evin içinde kafeste duruyor ama bunu mecbur sahiplendirmem gerekiyor. Kedileri çok ama çok severim ama maximum 5 gün içerisinde hayvan sever birini bulmam gerekiyor veya petshoplar falan bedava alır mı hatta üstüne para vereyim aylık beslenme barınma ihtiyacını karşılayayım. Elim kolum bağlı sokağa atmak istemiyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öksürdü öksürdü kustu şimdi burnunda enfeksiyonda var garip garip sesler çıkarmaya başladı ama hiç miyavlamıyor

götür veterinere baksın ve kedilerin köpekler gibi ilgi istemediğini söyle evde varlığı ile yokluğu bir de biraz kalsın varlığını bile unutursunuz de
bırakmıyorum diye posta koy kedi beslemenin sevabı çok de...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ayak bileğimi burktum aradan birkaç saat sonra hastaneye gittim. Biriey yok diyip yolladılar insan bi bandaj sarar yahu!

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yarın veternere tekrar götürüp çaresine bakacağız artık teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Gerçekten evde beslemek sıkıntı hem hayvanlar için hemde bizler için en iyi ortam bahçe orta mı bence yada hiç.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bu ne la :D
[video=youtube;6XFctsGrhZU]https://www.youtube.com/watch?v=6XFctsGrhZU[/video]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sayısal lotoda 3 tutturdum :mrgreen: paramla ne alsam acaba :D :scared:

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=425956]mdemiral[/MENTION] [MENTION=352859]odessa[/MENTION] [MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] videoyu izlerken ben de çok güldüm. :D Ama o son videoyu görünce gerçekten pişman oldum güldüğüme. Çocuk cidden çok içten geldi. :) Çocuk iyi youtuberlardan görüp özeniyor ne yapsın. Ama bazıları gelip dalga geçiyor.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
@mdemiral @odessa @KatyPerry videoyu izlerken ben de çok güldüm. :D Ama o son videoyu görünce gerçekten pişman oldum güldüğüme. Çocuk cidden çok içten geldi. :) Çocuk iyi youtuberlardan görüp özeniyor ne yapsın. Ama bazıları gelip dalga geçiyor.

Ben destek olmak adına abone oldum. Videolarını da izledim. Bu yaşlarda çocukların hevesini kırmamak lazım. Çocuk çokta tatlı :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
@mdemiral @odessa @KatyPerry videoyu izlerken ben de çok güldüm. :D Ama o son videoyu görünce gerçekten pişman oldum güldüğüme. Çocuk cidden çok içten geldi. :) Çocuk iyi youtuberlardan görüp özeniyor ne yapsın. Ama bazıları gelip dalga geçiyor.
Malesef öyle ama çocuk artık yürür burdan diyorum iyi olmuş ailesi destek verir zaten webtekno'da destek vermiş :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bence gündemde çok kalmaz. Yani yaşı küçük daha. Şuan en iyi yapabileceği şey minecraft videosu çekmek. Onu da kimse izlemicegine gore..

1 ay sonra adi bile gecmicek bence

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Arkadaşlar birde anneside destek veriyor. Her videosuna Anneside yorum atmış :D Vay be anneye bak helal olsun çocuğunun arkasında, eski tür annelerden olsa direk videoyu siler kulağını çeker dayak atar bidaha öyle şey yapmıcaksın der bu tam tersi .

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar birde anneside destek veriyor. Her videosuna Anneside yorum atmış :D Vay be anneye bak helal olsun çocuğunun arkasında, eski tür annelerden olsa direk videoyu siler kulağını çeker dayak atar bidaha öyle şey yapmıcaksın der bu tam tersi .
Ben o yaşlardeyken böyle bir şey yapsam ve annem kötü yorumları görse bir daha internete girdirmezdi. :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Izlenip izlenilmemesi çok önemli değil de hevesi kırılmasın çocuğun.
Hacı iyi güzel diyosunda simdi bu çocuk minecraft çekerse bende dahil çoğu kişi izlemez ve abone sayisi 100'e kadar düşer.

Bence oyun yerine yapyap kanalındaki basit deneyler türünde birşey yapmalı.

Ya da bana ne hevesini alsın simdilik ne hali varsa görsün arkasında webtekno varken sırtı yere gelmez o veledin :D

Bak gör oha diyorum ya da yapyap kanalına konuk olucak aha yazdım buraya. Birde webtekno'ya tabi.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Gece gece no.1 - Sü şarkısını dinledim kafam bi garip oldu nasi bi şarkı la bu :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Whatsapp güncellenince süper olmuş. Normal olarak sesli arama da geldi.
Ne gelmiş başka? Plus kullanıyorum da normal güncelleme almıyorum ben. :)

Bu arada poweramp yükledim yine dayanamayıp. Bunun üstüne müzik uygulaması yok bana göre. [emoji41]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ne gelmiş başka? Plus kullanıyorum da normal güncelleme almıyorum ben. :)

Bu arada poweramp yükledim yine dayanamayıp. Bunun üstüne müzik uygulaması yok bana göre. [emoji41]
Ufak tefek göze hoş gelen dokunuşlar yapmışlar. " Son görülme " kısmı artık sabit değil. Sağa sola gidiyor. Sohbet ettiğin kişiler listesinde fotoğrafa tıklayınca pencere açılıyor. Orada sesli arama normal mesaj vb. seçenekler var.
Sesli aramayı apk ile yapabiliyorduk ama güncelleme ile herkese geldi. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ufak tefek göze hoş gelen dokunuşlar yapmışlar. " Son görülme " kısmı artık sabit değil. Sağa sola gidiyor. Sohbet ettiğin kişiler listesinde fotoğrafa tıklayınca pencere açılıyor. Orada sesli arama normal mesaj vb. seçenekler var.
Sesli aramayı apk ile yapabiliyorduk ama güncelleme ile herkese geldi. :)
Material dizayn gelmiş demekki. Dediğin özellikler daha önce gelmişti WhatsApp plus ile. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bass booster da işe yarıyor gt-s5360'ta denemesini yapıyorum ses fark edilir oranda artıyor denek samsung olmasının da katkısı var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...