- Reaksiyon puanı
- 1,876
Bizim internet 3 gündür yok ay başını bekliyoruz belki kotayı aşmış olabiliriz, yoksa sıkıntı burda başlıyor
Annesi felan gelir bulamazsa oda sıkıntı :mellow:
![]()
Arkadaşlar ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum bu akşam sokakta buldum tahminimce 1 aylık sokağa atılmış bir evcil kedi. Evcil olduğu çok belli, çok ama çok açtı hemen besledim apar topar kafes aldım mama aldım yarında kum almayı düşünüyorum ama evdekiler katiyen hayvan istemiyor evde elim kolum bağlı tatlılıktan ölmek üzere olan güzeller güzeli bir prenses. Kafeste hiç miyavlamıyor şimdilik evin içinde kafeste duruyor ama bunu mecbur sahiplendirmem gerekiyor. Kedileri çok ama çok severim ama maximum 5 gün içerisinde hayvan sever birini bulmam gerekiyor veya petshoplar falan bedava alır mı hatta üstüne para vereyim aylık beslenme barınma ihtiyacını karşılayayım. Elim kolum bağlı sokağa atmak istemiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Öksürdü öksürdü kustu şimdi burnunda enfeksiyonda var garip garip sesler çıkarmaya başladı ama hiç miyavlamıyor
La bu neBu ne la
[video=youtube;6XFctsGrhZU]https://www.youtube.com/watch?v=6XFctsGrhZU[/video]
Çocuğun youtube kanalı bu çocuk videoyu yapalı 2 hafta olmuş ve 2 haftada sadece bu komik videosundan dolayı abonesi 60 dan 5.000 lere dayanmış şaka gibiLa bu neiyi güldüm ha
![]()
Çocuğun youtube kanalı bu çocuk videoyu yapalı 2 hafta olmuş ve 2 haftada sadece bu komik videosundan dolayı abonesi 60 dan 5.000 lere dayanmış şaka gibi60 aboneye sevinen çocuk kimbilir 5.000 aboneye neler yapar.
https://www.youtube.com/channel/UCDXSWPsPl8pyTgXKVXDJX7w/videos
Çocuğun youtube kanalı bu çocuk videoyu yapalı 2 hafta olmuş ve 2 haftada sadece bu komik videosundan dolayı abonesi 60 dan 5.000 lere dayanmış şaka gibi60 aboneye sevinen çocuk kimbilir 5.000 aboneye neler yapar.
https://www.youtube.com/channel/UCDXSWPsPl8pyTgXKVXDJX7w/videos
sayısal lotoda 3 tutturdum :mrgreen: paramla ne alsam acaba:scared:
Yatırım yap öyle çar çur etme![]()
Sende artık böyle koşeyi dönersinhemen yeni kupon yapmalıyım![]()
Malesef öyle ama çocuk artık yürür burdan diyorum iyi olmuş ailesi destek verir zaten webtekno'da destek vermiş
Izlenip izlenilmemesi çok önemli değil de hevesi kırılmasın çocuğun.Bence gündemde çok kalmaz. Yani yaşı küçük daha. Şuan en iyi yapabileceği şey minecraft videosu çekmek. Onu da kimse izlemicegine gore..
1 ay sonra adi bile gecmicek bence
Ben o yaşlardeyken böyle bir şey yapsam ve annem kötü yorumları görse bir daha internete girdirmezdi.Arkadaşlar birde anneside destek veriyor. Her videosuna Anneside yorum atmışVay be anneye bak helal olsun çocuğunun arkasında, eski tür annelerden olsa direk videoyu siler kulağını çeker dayak atar bidaha öyle şey yapmıcaksın der bu tam tersi .
Hacı iyi güzel diyosunda simdi bu çocuk minecraft çekerse bende dahil çoğu kişi izlemez ve abone sayisi 100'e kadar düşer.Izlenip izlenilmemesi çok önemli değil de hevesi kırılmasın çocuğun.
Ne gelmiş başka? Plus kullanıyorum da normal güncelleme almıyorum ben.Whatsapp güncellenince süper olmuş. Normal olarak sesli arama da geldi.
Ufak tefek göze hoş gelen dokunuşlar yapmışlar. " Son görülme " kısmı artık sabit değil. Sağa sola gidiyor. Sohbet ettiğin kişiler listesinde fotoğrafa tıklayınca pencere açılıyor. Orada sesli arama normal mesaj vb. seçenekler var.Ne gelmiş başka? Plus kullanıyorum da normal güncelleme almıyorum ben.![]()
Bu arada poweramp yükledim yine dayanamayıp. Bunun üstüne müzik uygulaması yok bana göre. [emoji41]
Material dizayn gelmiş demekki. Dediğin özellikler daha önce gelmişti WhatsApp plus ile.Ufak tefek göze hoş gelen dokunuşlar yapmışlar. " Son görülme " kısmı artık sabit değil. Sağa sola gidiyor. Sohbet ettiğin kişiler listesinde fotoğrafa tıklayınca pencere açılıyor. Orada sesli arama normal mesaj vb. seçenekler var.
Sesli aramayı apk ile yapabiliyorduk ama güncelleme ile herkese geldi.![]()
Galiba öyle.Material dizayn gelmiş demekki. Dediğin özellikler daha önce gelmişti WhatsApp plus ile.![]()