Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
The crow-ölümsüz aşk izleyeceğim merak ettim. :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
@ConfickerBelasi @mic check @mstfanar @mdemiral
önerileriniz için teşekkür ediyorum, İDM kullanmak istemiyorum çükü internetten 2 dk lık video izleyeceğim direk indirmeye başlıyor bu olay 1 yıl önceydi düzeldi mi bilmiyorum da , diğer önerileride tek tek deneyeceğim. Tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

İdm ayarlarından kapatıla biliniyor

İDM Lisanslı kullanan var mı? Lisansların geçerliliği nedir?

drag-superman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl bir gündür böyle artık eskisi gibi etrafta izlediğim kişilerden de mutlu olamıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benim burda hiç arkadasım yok arkadas olsananız benlen :D
matrak dolu burası bide bi kac konu var destek lazım :D
O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın ;)
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu ;)

Edit : Oyun oynamıyoruz aloo :D :wink: evet şimdi başlıyoruz..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

neyin var dostum anlatsana

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ya beyler yardımınız lazım
Lise 2 ye gidiyorum sevdiğim bir kız var. Bunu whatsappda söylemeye çalıştım elime yüzüme bulaştırdım. O gündem beri ne ben onla ne de o benle konuşmuyor. Küskünlük gibi değilde niye konuşmuyor bilmiyorum. Çok samimi olduğu arkadaşları var. Birinden yardım istemeli miyim yoksa kızla yüz yüze mi konuşmalıyım?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
O kızla barışmanın tek yolu.

Önce kızın en yakın kız arkadaşlarıyla konuş. Ama hiç tanımadığın biriyse tanış tabi. Hatta samimiyeti yükselt onunla arkadaş anlamında. Sonra ona danış ne yapmalıyım falan yardımcı olur musun. Olamazsa bile bir iki taktik verecektir emin ol. Hem bu süre zarfında kıza düşünecek zaman da bırakmış olursun.
Belki sevdiğin kız da yapmış bi odunluk affederim falan der.

Bu işin başka çözümü yok. Kız sana bakıyorsa eğer böyle normalce devam edebilirsin bir dahaki atağa kadar ama yüzüne bile bakmıyorsa üstte dediklerimi denemelisin.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ya beyler yardımınız lazım
Lise 2 ye gidiyorum sevdiğim bir kız var. Bunu whatsappda söylemeye çalıştım elime yüzüme bulaştırdım. O gündem beri ne ben onla ne de o benle konuşmuyor. Küskünlük gibi değilde niye konuşmuyor bilmiyorum. Çok samimi olduğu arkadaşları var. Birinden yardım istemeli miyim yoksa kızla yüz yüze mi konuşmalıyım?
onu okulda bul okul çıkışı bir yere davet et orada açıkla gözünün içine bakarak yoksa çççooookk zor işin. Sanal ortamdan yapılan ilanı aşklar hep karşı tarafa özgüven eksikliği hissiyati uyandırır.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
O kızla barışmanın tek yolu.

Önce kızın en yakın kız arkadaşlarıyla konuş. Ama hiç tanımadığın biriyse tanış tabi. Hatta samimiyeti yükselt onunla arkadaş anlamında. Sonra ona danış ne yapmalıyım falan yardımcı olur musun. Olamazsa bile bir iki taktik verecektir emin ol. Hem bu süre zarfında kıza düşünecek zaman da bırakmış olursun.
Belki sevdiğin kız da yapmış bi odunluk affederim falan der.

Bu işin başka çözümü yok. Kız sana bakıyorsa eğer böyle normalce devam edebilirsin bir dahaki atağa kadar ama yüzüne bile bakmıyorsa üstte dediklerimi denemelisin.

Bazen ona bakarken sanki bana bakıyormuş gibi hissediyorum var birşey ama çözemedim. [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] sana gelince yaşadığımız yer büyük şehir değil. Öyle gidilecek yer sayısı az ve ben okula başka ilçeden taşımalı geliyorum

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] bunu öğlen arası yapsam olur mu? Kantinde çiğ köfte, pizza ve tost satılıyor. Olur mu ki acaba?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Seviyorsan söyle yüzüne! :hammer:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
poyraz karayel gibi ol direk konuş...
tabi kimseyi vurma...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
En güzelini ben yaptım geçen yıl bu zamanlarda linedan açıldığım kız reddedince çok üzülmüştüm artık unuttum çünkü daha başlamadan bitti.Yaptığım güzel şey ise şu kendime aşkı evliliği ve çocuğu yasakladım temel felsefe kız yok uğraşmak yok üzülmek yok :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İtiraf ediyorum ben hiç aşk aşamadım ciddi olarak :crying:

[video=youtube;gQW1itMrkzg]https://www.youtube.com/watch?v=gQW1itMrkzg[/video]

1:40 dk :D :laugh:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bazen ona bakarken sanki bana bakıyormuş gibi hissediyorum var birşey ama çözemedim. [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] sana gelince yaşadığımız yer büyük şehir değil. Öyle gidilecek yer sayısı az ve ben okula başka ilçeden taşımalı geliyorum

[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] bunu öğlen arası yapsam olur mu? Kantinde çiğ köfte, pizza ve tost satılıyor. Olur mu ki acaba?
Bir yere götür derken yüzyüze konuşabileceğin hafif sakin bir yer olsun yeter, yüz yüze konuş mutlaka içinden ne geçiyorsa söyle ona onun kafası biraz karışmış olmalı sen herşeyi şöyle ona kafasında soru işaretleri var o kızın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gt-s5360'ı duvara çarptım kırılmadı dağıldı...
ama çalışıyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
23b6bac3ea5bc38d506b68749efcf4d4.jpg

Arkadaşlar ölümsüzlük şifresi neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...