goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Twitter'da takipçim 99 olmuş, yüzüncüye yemek ısmarlıyorum 

The crow-ölümsüz aşk izleyeceğim merak ettim.![]()
Twitteri bulunsun diye açanlar tayfasına hoşgeldinTwitter'da takipçim 99 olmuş, yüzüncüye yemek ısmarlıyorum![]()
UmmyVideoDownloader diye program buldum çok kullanışlı onunla hallettim. Teşekkür ederim.@Lazzz
İdm ayarlarından kapatıla biliniyor
İDM Lisanslı kullanan var mı? Lisansların geçerliliği nedir?
O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
100. takipçimin 32k takipçisi var iyi miTwitter'da takipçim 99 olmuş, yüzüncüye yemek ısmarlıyorum [emoji14]
100 olunca soyle de takip etmeyi birakayim somra tekrar edeyim yemek kazanayimTwitter'da takipçim 99 olmuş, yüzüncüye yemek ısmarlıyorum [emoji14]
Geç kaldın, vaadimi yaptım bile ilgili kişiye100 olunca soyle de takip etmeyi birakayim somra tekrar edeyim yemek kazanayim
onu okulda bul okul çıkışı bir yere davet et orada açıkla gözünün içine bakarak yoksa çççooookk zor işin. Sanal ortamdan yapılan ilanı aşklar hep karşı tarafa özgüven eksikliği hissiyati uyandırır.Ya beyler yardımınız lazım
Lise 2 ye gidiyorum sevdiğim bir kız var. Bunu whatsappda söylemeye çalıştım elime yüzüme bulaştırdım. O gündem beri ne ben onla ne de o benle konuşmuyor. Küskünlük gibi değilde niye konuşmuyor bilmiyorum. Çok samimi olduğu arkadaşları var. Birinden yardım istemeli miyim yoksa kızla yüz yüze mi konuşmalıyım?
O kızla barışmanın tek yolu.
Önce kızın en yakın kız arkadaşlarıyla konuş. Ama hiç tanımadığın biriyse tanış tabi. Hatta samimiyeti yükselt onunla arkadaş anlamında. Sonra ona danış ne yapmalıyım falan yardımcı olur musun. Olamazsa bile bir iki taktik verecektir emin ol. Hem bu süre zarfında kıza düşünecek zaman da bırakmış olursun.
Belki sevdiğin kız da yapmış bi odunluk affederim falan der.
Bu işin başka çözümü yok. Kız sana bakıyorsa eğer böyle normalce devam edebilirsin bir dahaki atağa kadar ama yüzüne bile bakmıyorsa üstte dediklerimi denemelisin.
Bazen ona bakarken sanki bana bakıyormuş gibi hissediyorum var birşey ama çözemedim. [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] sana gelince yaşadığımız yer büyük şehir değil. Öyle gidilecek yer sayısı az ve ben okula başka ilçeden taşımalı geliyorum
Bir yere götür derken yüzyüze konuşabileceğin hafif sakin bir yer olsun yeter, yüz yüze konuş mutlaka içinden ne geçiyorsa söyle ona onun kafası biraz karışmış olmalı sen herşeyi şöyle ona kafasında soru işaretleri var o kızın.[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] bunu öğlen arası yapsam olur mu? Kantinde çiğ köfte, pizza ve tost satılıyor. Olur mu ki acaba?
poyraz karayel gibi ol direk konuş...
tabi kimseyi vurma...
O diziye bayılıyorum ya... Bu haftaki bölümü izledin mi? Ben enson oğluyla sarılmasında kalmıştım
Net kotalı özet geçsek?bahriye suikastı engellerken vuruyor.
http://www.netd.com/diziler/yerli/poyraz-karayel/poyraz-karayel-1-sezon/poyraz-karayel-12-bolum