Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yok arkadaş bu Linux hala kullanılır değil.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Linux Live olarak usb'de kullanıldığında yapılan işlemler programlar veriler kayıtda kalıyor mu? sorunsuz çalışıyor mu bellekte kullanan var mı?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Zaten bi almayan ben kaldım, Win 10'u bekliyorum. :D

abi sana özel ekstra %10 indirim yapıyorum. Windows 10 çıkacak mı, ücretsiz olur mu diye bekleme :mrgreen: :D

linux mint rebecca mate versiyonu kullanışlı onu dene:
http://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso//stable/17.1/linuxmint-17.1-mate-64bit.iso
benim kullandığım bu.

steam kuruluyor mu? CS GO kasmadan oynatıyor mu? :)

Linux Live olarak usb'de kullanıldığında yapılan işlemler programlar veriler kayıtda kalıyor mu? sorunsuz çalışıyor mu bellekte kullanan var mı?

Linux Live Creator ile yapabilirsin. USB ye kurulum sırasında STEP 3: PERSISTENCE kısmını depolama birimi olarak ayarlayabiliyorsun.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

o ubuntu da var unetbootin de ayarı var deb olarak kurduğun şeyler kalıyor chrome kurmuştum öyle.
http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-windows-latest.exe
EkrenGoruntusu-9.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

abi sana özel ekstra %10 indirim yapıyorum. Windows 10 çıkacak mı, ücretsiz olur mu diye bekleme :mrgreen: :D

steam kuruluyor mu? CS GO kasmadan oynatıyor mu? :)

Linux Live Creator ile yapabilirsin. USB ye kurulum sırasında STEP 3: PERSISTENCE kısmını depolama birimi olarak ayarlayabiliyorsun.

ubuntu için steam varmış ama denemedim oyunlar yapılcakmış oyun oynamadığım için bilmiyorum...
ayıcık urban terror mü ne onu oynamak isterdi bunu yapmak için çapraz çakılı kablo bie almıştı o pardus ben ubuntu olunca oynanmıştı ama sıkıcı bulmuştum ama xp home ve vista starter asla birbirni görmemişti...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yarın sabah bakarım artık sağ olun iyi geceler...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ubuntu 14.10 ve 12.10 yükledim ama 64 bit olduğu için steam kurulumda hata veriyordu. en sonunda 14.10 32bit yükledim steam de sorunsuz yüklendi ama oyuna girdiğimde hafif kasılmalar oluyor. Ekran kartı sürücüsünü de yükledim sonuç aynıydı. en sonunda windows 10 build 10041 yükledim :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hala yerli marka telefon olmasını kabullenemeyenler var cpu,gpu ve ram'i üretmeden yerli olunmaz sanıyorlar da onları kim kendi üretiyor? apple bile hazır alıyorkendi üretmek istese o iphone 3-5bin $ olurdu tabi batmazsa...
işçileri köle gibi çalıştırdığı için belgeseli çekilmiş bir şirket o ki kimler o belgesele konu olmadı ki...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Youtuber olan youtube yi ezbere bilen arkadaş varsa kanal hakkında sorum olacak nolur yardım edin özelden irtibata geçelim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ZLoDP3.png

güncellemeleri denetle deyince bir de ne göreyim yeni windows10 sürümü gelmiş :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bilmiyorum evdeki pc şimdi açtım gelmiş :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Dişçiye gittim , çoğu kök dişimde çürümeler başlamış.
O değil de gramlık dolguya 100Tl veriyoruz. :D Ulan amalgam! :D

darklays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows 8 galiba benim işletim sisteme yetersiz

Özellikler

1gb ram ddr2

251mb ekran kartı

işlemci hızı 1.67

işletim sistemi windows 7

arkadaşlar xp kurmak istiyorum fakat cd rom okumuyor o yüzden flaştan kurulurmu sizce

darklays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biliyormusun nasıl kurulduğunu flaştan flaşa yüklüyorum boot başlamıyor xpyi nasıl kurarız flaştan cdden kurulur diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...