Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Yok arkadaş bu Linux hala kullanılır değil.
Yok be abi :mrgreen:Subliminal mesaj gördüm sanki![]()
Yok be abi :mrgreen:
Zaten bi almayan ben kaldım, Win 10'u bekliyorum.![]()
linux mint rebecca mate versiyonu kullanışlı onu dene:
http://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso//stable/17.1/linuxmint-17.1-mate-64bit.iso
benim kullandığım bu.
Linux Live olarak usb'de kullanıldığında yapılan işlemler programlar veriler kayıtda kalıyor mu? sorunsuz çalışıyor mu bellekte kullanan var mı?
Linux Live olarak usb'de kullanıldığında yapılan işlemler programlar veriler kayıtda kalıyor mu? sorunsuz çalışıyor mu bellekte kullanan var mı?
abi sana özel ekstra %10 indirim yapıyorum. Windows 10 çıkacak mı, ücretsiz olur mu diye bekleme :mrgreen:
steam kuruluyor mu? CS GO kasmadan oynatıyor mu?
Linux Live Creator ile yapabilirsin. USB ye kurulum sırasında STEP 3: PERSISTENCE kısmını depolama birimi olarak ayarlayabiliyorsun.
Güzel tespit.Don't be racist
Be like Mario
He's Italian
Made by japenese
Looks Mexican
Jumps like a black man
And grabs coins like Jews

Güzel oyunDayz[emoji109]
Öyleydi yamulmuyorsamBalotelli reis'in sözüydü yanilmiyorsam![]()
![]()
güncellemeleri denetle deyince bir de ne göreyim yeni windows10 sürümü gelmiş![]()
bilmiyorum evdeki pc şimdi açtım gelmiş![]()
Ben windows 8.1 kullanıyorum bana da Windows 10 güncellemesi gösteriyor.bilmiyorum evdeki pc şimdi açtım gelmiş![]()
Windows 8.1 icin 10 güncellemesi geldi mi?Ben windows 8.1 kullanıyorum bana da Windows 10 güncellemesi gösteriyor.![]()
Kurulur.windows 8 galiba benim işletim sisteme yetersiz
Özellikler
1gb ram ddr2
251mb ekran kartı
işlemci hızı 1.67
işletim sistemi windows 7
arkadaşlar xp kurmak istiyorum fakat cd rom okumuyor o yüzden flaştan kurulurmu sizce
biliyormusun nasıl kurulduğunu flaştan flaşa yüklüyorum boot başlamıyor xpyi nasıl kurarız flaştan cdden kurulur diyorlar