Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Girdim siteye okudum bazı şeyleri. DH'ye bakarsak sınav tam bir fiyasko ki benim için de öyle. :D

Bu arada ben de şöyle bir olay anlatıyım ; kapıdaki görevli vücudumun üst bölümünü kontrol etti be bana "üzerinde bir şey var mı ? " dedim .Ben de yok dedim. Ve adam aramayı bıraktı üzerimi.
Ayrıca çocuğun biri sınava saat ile girdi .Ama sınıfta gözetmen fark etti.

Güvenlik konusu gerçekten sıkıntılı bazı yerlerde buna çözüm bulunması şart. Bizi çok güzel aradılar adam ellerini cebime soktu geçen sene öyle değildi ama geçen senede cihazlarla aradılar. Onun dışında girdiğim yerde Ufacık küpeleri bile çıkarttırdılar. Çok konuşulan çalınma işine gelirsek her ne kadar ihtimal vermesemde imkansız birşey değil. Ama emin Olduğum birşey varsa sınav iptal olmaz, ÖSYM tükürdüğünü yalamaz. Geçen senede gözetmen matematik Sorularının fotosunu çekmişti. Bunun üzerine çeken ve fotoğrafı yayınlar hakkında adli işlem başlatılacağı yazılmıştı.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Güvenlik konusu gerçekten sıkıntılı bazı yerlerde buna çözüm bulunması şart. Bizi çok güzel aradılar adam ellerini cebime soktu geçen sene öyle değildi ama geçen senede cihazlarla aradılar. Onun dışında girdiğim yerde Ufacık küpeleri bile çıkarttırdılar. Çok konuşulan çalınma işine gelirsek her ne kadar ihtimal vermesemde imkansız birşey değil. Ama emin Olduğum birşey varsa sınav iptal olmaz, ÖSYM tükürdüğünü yalamaz. Geçen senede gözetmen matematik Sorularının fotosunu çekmişti. Bunun üzerine çeken ve fotoğrafı yayınlar hakkında adli işlem başlatılacağı yazılmıştı.
Iptal olması imkansız ama ÖSYM her konuda sınıfta kaldı hatta barajı geçemedi fikrimce.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben tüm eşyalarımı çorabıma sokarak girdim sınıftada çorabımdan çıkarıp cebime koydum sıkıntı olmadı her zamanki gibi:)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben tüm eşyalarımı çorabıma sokarak girdim sınıftada çorabımdan çıkarıp cebime koydum sıkıntı olmadı her zamanki gibi:)
Ciddi misin ?

Bu olay sınavdan sonra aklıma geldi.Çünkü kontrol etmediler.
Çorabıma koyar tuvalette çıkarırdım diye düşünmüştüm .Tabi yemez. :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ciddi misin ?

Bu olay sınavdan sonra aklıma geldi.Çünkü kontrol etmediler.
Çorabıma koyar tuvalette çıkarırdım diye düşünmüştüm .Tabi yemez. :D

Unuttum ben eşyaları arabaya koymaya zamanda fazla kalmamıştı hemen soktum çoraba eşofmanla gittim zaten kot rahatsız etmesin diye paçasıda boldu baktım fazla detaylı aramıyorlar hemen sokuşturdum anahtar telefon kulaklık ne varsa cüzdanı arabada unutmuşum oda olsa o büyük sıkıntı boxerin içine atardım büyük ihtimal sıkıntı yok bulsalarda sınav iptal olmuyor

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Iptal olması imkansız ama ÖSYM her konuda sınıfta kaldı hatta barajı geçemedi fikrimce.

Neredeyse 3 yıldır bu işin içindeyim ÖSYM nin her zamanki hali bu zaten :D. Güvenlik önlemleri , sınav sistemi yetersiz olabilir ama sorulan soruların biraz çelişkili ve zor olmasından yanayım. Bir şekilde öğrenci elenmeli. Eğer elenmezse ülkemiz hala her sene 10 bin makine,bilgisayar,ee mezun vermeye devam edecek. Bu çok büyük bir rakam bana göre.

Mühendis dediğin kendi geliştirmeli, üretici olmalı ama bunların dışında iyi bir eğitim almalı. Bana kalırsa her Üniversite'de mühendislikte olmamalı. Ben burada 50k 100k ile öğrenci alan üniversiteler kötü eğitim veriyorlar demek istemiyorum ama burada inkar etmenin bir anlamı yok adı şanı belli üniversitelerimizin eğitimi, Öğrenciye sunduğu olanaklar çok daha fazla.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şuan 10. Sınıfım. Sistemde ne kadar değişiklik olduysa bize vurdu hep. Bu YGS olayıda bizde degisicek bak yazdım buraya :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Neredeyse 3 yıldır bu işin içindeyim ÖSYM nin her zamanki hali bu zaten :D. Güvenlik önlemleri , sınav sistemi yetersiz olabilir ama sorulan soruların biraz çelişkili ve zor olmasından yanayım. Bir şekilde öğrenci elenmeli. Eğer elenmezse ülkemiz hala her sene 10 bin makine,bilgisayar,ee mezun vermeye devam edecek. Bu çok büyük bir rakam bana göre.

Mühendis dediğin kendi geliştirmeli, üretici olmalı ama bunların dışında iyi bir eğitim almalı. Bana kalırsa her Üniversite'de mühendislikte olmamalı. Ben burada 50k 100k ile öğrenci alan üniversiteler kötü eğitim veriyorlar demek istemiyorum ama burada inkar etmenin bir anlamı yok adı şanı belli üniversitelerimizin eğitimi, Öğrenciye sunduğu olanaklar çok daha fazla.
Tabikide öğrenci elemek için çelişkili ve zor sorular olmalı. Bu senenin ortak kanısı öğrencci elemek için kullanılan soruların sayısının artması.
Bir de dış etkenler devreye girince (güvenlik vs.) sorularda çok çelişkili olunca binbir türlü şey geliyor insanın aklına.
Neyse olup bitti. Şimdi önemli olan LYS. Hayırlısıyla ona daha iyi çalışacağız. :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Şuan 10. Sınıfım. Sistemde ne kadar değişiklik olduysa bize vurdu hep. Bu YGS olayıda bizde degisicek bak yazdım buraya :D

Açık uçlu sistem yakındır , kim bilir belki size denk gelir :D inşallah seneye sistemi değiştirmezlerde test sistemi varken üniyi değiştiririm.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Tabikide öğrenci elemek için çelişkili ve zor sorular olmalı. Bu senenin ortak kanısı öğrencci elemek için kullanılan soruların sayısının artması.
Bir de dış etkenler devreye girince (güvenlik vs.) sorularda çok çelişkili olunca binbir türlü şey geliyor insanın aklına.
Neyse olup bitti. Şimdi önemli olan LYS. Hayırlısıyla ona daha iyi çalışacağız. :D

Ben geçen sene ygs açıklanana kadar lys çalışmamıştım. Sonuçları beklemek insanda çok büyük bir stres oluşturuyor. Açıklandıktan sonrada lys için yeterli zamanın kalmadığını anladım :D ygs ye kadar ygs çalışmak yaptığım en büyük hataydı. Tabii o çalışmayada çalışma denirse :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben geçen sene ygs açıklanana kadar lys çalışmamıştım. Sonuçları beklemek insanda çok büyük bir stres oluşturuyor. Açıklandıktan sonrada lys için yeterli zamanın kalmadığını anladım :D ygs ye kadar ygs çalışmak yaptığım en büyük hataydı. Tabii o çalışmayada çalışma denirse :D
O yaptığın hatayı ben de bu sene yaptım. :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Açık uçlu sınav sistemini Türkiye'ye getiremezler.Tutmaz Türkiye'de. :D

ÖSYM nin sitesinde açıklama mevcut 1 ay kadar önce yapıldı açıklama. Sistem 2-3 Yıldır test aşamasındaymış hatta bir sınavda da uygulanmış. Bunun dışında sisteme değinmişler biraz, kısa cevaplı sorular uzun cevaplı sorular şeklinde ayırmışlar. Bunlar dışında birkaç bilgi daha vardı ama Aklımda kalmamış.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sınav muhabbeti için ayrı konu açılmadı mı [emoji16] [emoji16] [emoji16]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
yuh havalimanına girmek gibi olmuş işte benim en gıcık kaptığım şey çocuğun biri ehliyetle gelmiş almamışlar ulan ehliyetin arkasında kimlik bilgileri var kimlik nosu da var...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Açık uçlu sistem yakındır , kim bilir belki size denk gelir :D inşallah seneye sistemi değiştirmezlerde test sistemi varken üniyi değiştiririm.
Öyle bi sistem gelirse Turkiye'de eğitim hayati biter :D ama degisicek bu kesin. Resmen kobay ettiler bizi :D

Son SBS bize girdi
Ayrıca tek sefer SBS ye girmede bizde uygulandı
Bolum seçme 11. Sınıfa alindi.

Bakalım devamı ne olucak :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Öyle bi sistem gelirse Turkiye'de eğitim hayati biter :D ama degisicek bu kesin. Resmen kobay ettiler bizi :D

Son SBS bize girdi

Tek seferlik sınav sistemi önceden vardı zaten özlerine dönmüşler tekrar. Ben 3 yılda sınava giren nadir kesimdenim :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Son SBS bize girdi

Tek seferlik sınav sistemi önceden vardı zaten özlerine dönmüşler tekrar. Ben 3 yılda sınava giren nadir kesimdenim :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Forumda mı bir yavaşlık var bende mi bir sıkıntı var anlamadım

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ee, naptınız, nasıl geçti gününüz?
Sıradan. Okula git ders gör eve gel dinlen oyun oyna ders çalış forumda takıl müzik dinle ve yat zibar

Her günüm boyle..

Bu geceye özel forumda bir ağırlık var gezinmiyor pek.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Tapatalk çok yavaş çalışıyor. Ilkten netten kaynaklandığını sanıyordum ama diğer sitelerin gayet akıcı olduğunu gördüm.

Benimde diğer siteler çok akıcı forumda sıkıntı var herhalde ve yavaş olan hiçbir şeyi sevmiyorum

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sigara içenler nasıl içiyo anlamıyorum ya!

Bugün bi fırt çektim, ağzımın tadı kaçtı, kaç dakika boyunca burnumda iğrenç bi koku kaldı. Kendinize bu eziyeti nasıl yapıyosunuz?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Sigara içenler nasıl içiyo anlamıyorum ya!

Bugün bi fırt çektim, ağzımın tadı kaçtı, kaç dakika boyunca burnumda iğrenç bi koku kaldı. Kendinize bu eziyeti nasıl yapıyosunuz?

Tadı güzel olduğu için içen yoktur zaten hocam ya stresten yada bağımlılıktan içiliyo sigara ben bağımlı yaptığı için içiyorum ve tadını sevmiyorum

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Forum yavaşlık var. O değil de ben yine açıktım geceleri dolabı boşaltsam doymam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...