Aynen. Para biriktiriyorum. Sıkıntı çıkmazsa yaz sonu alabilirim.YGS için hayırlısı bırakın allaha
oda iyi boşver seninde iyi pc olacak inş demişsin üst tarafta
![]()

Aynen. Para biriktiriyorum. Sıkıntı çıkmazsa yaz sonu alabilirim.YGS için hayırlısı bırakın allaha
oda iyi boşver seninde iyi pc olacak inş demişsin üst tarafta
![]()
Hiç ibadet yapmayan adam 2-3 saat ibadet yapsa ne olur ki?Arkadaslar 17 Mart ta güneş tutulması olacak Uranüs ve Mars ve bundan tam 16 yıl önce yani 17 agustos 1999 yılında tutulma olmuştu. Ve gene bu günde insanlar ölmüştü. Depremler olmuştu. Dinsel ve bilimsel açıdan gerçek. Fazla değil sadece 2 3 saat ibadet yapalım.
Ve gün olarak ta gene salı gününe denk geldi. Allah Hayır etsin.
Hiç ibadet yapmayan adam 2-3 saat ibadet yapsa ne olur ki?
İnşallah kimseye bir şey olmaz.
Hangi gerekçe ile kapattılar?Artık komple bitti zaten
Play store'da ininal kart ile bi uygulama alıcam ama herşeyi doğru girmeme rağmen "kredi kartı numarası geçersiz" hatası alıyorum bilgisi olan varmı?
Kredi kartinin son kullanma tarihi bitmis olmasin?
Hangi gerekçe ile kapattılar?
Hangi gerekçe ile kapattılar?
2016'ya kadar vakti var. 2 gün önce steam'den oyun aldım. İçinde 3 tl kalmıştı denemelik bi uygulama alıcaktım ama olmadı malesef.
2016'ya kadar vakti var. 2 gün önce steam'den oyun aldım. İçinde 3 tl kalmıştı denemelik bi uygulama alıcaktım ama olmadı malesef.
Gozum kör değilse doğru girdimKart numarasini dogru girdiginden emin misin? Bir daha kontrol et istersen.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Kart numarasini dogru girdiginden emin misin? Bir daha kontrol et istersen.
sonunda 4s'ime evde kablo buldum. Zavallı 2 haftadır masumca beni bekliyordu, şimdi sıfırlayacağım jb gidecek ama cihaz takoz gibi
abi ne zaman burda 4s'imden bahsetmsem gt-s5360 ı gömüyorsun telefonla alıp veremediniğin ne?genede gt-s5360'ı döve döve öldürür bu tvgo plus'ta tv2 ve kanal d dışında kanallarda yamuluyor...
abi ne zaman burda 4s'imden bahsetmsem gt-s5360 ı gömüyorsun telefonla alıp veremediniğin ne?![]()
abi ne zaman burda 4s'imden bahsetmsem gt-s5360 ı gömüyorsun telefonla alıp veremediniğin ne?![]()
recovery modda kaldı telefon![]()
![]()
Ne yazıyorlar kısaca özetler misin?Donanım haberin ygs/lys bölümü sınavlardan sonra yıkılıyor. Akıl akılmaz teoriler , sınav iptali için imza toplamalar , birbirinden ilginç hikayeler... 2 saattir o bölümde gezmekten kendimi alıkoyamıyorumhızlarına yetişemiyorum sürekli güncel bölüm
Ne yazıyorlar kısaca özetler misin?
Ben de twitter'da heştek gördüm sınavla ilgili.
Girdim siteye okudum bazı şeyleri. DH'ye bakarsak sınav tam bir fiyasko ki benim için de öyle.Sınavda s*çanlar konusu mevcut millet orada dert yanıyor , onların yanı sıra trollerde çok gelip dalga geçiyorlar veya çok kolaydı filan diyorlar. Sürekli iptal ve sonuçlarla ilgili çeşitli hurafeler dolaşıyor. Bunların dışında dh nın azda olsa çalışkan kesmi var kimin en iyi derece yapacağını dair anketler var
. Soruların cevaplarını hatta soruların orijinallerini bulabilirsin
ygs/lys forumlarının deep Web i gibi
![]()
Bu gündüze göre durgun hali gündüz daha vahimdi durum![]()