Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Arkadaslar 17 Mart ta güneş tutulması olacak Uranüs ve Mars ve bundan tam 16 yıl önce yani 17 agustos 1999 yılında tutulma olmuştu. Ve gene bu günde insanlar ölmüştü. Depremler olmuştu. Dinsel ve bilimsel açıdan gerçek. Fazla değil sadece 2 3 saat ibadet yapalım.
Ve gün olarak ta gene salı gününe denk geldi. Allah Hayır etsin.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaslar 17 Mart ta güneş tutulması olacak Uranüs ve Mars ve bundan tam 16 yıl önce yani 17 agustos 1999 yılında tutulma olmuştu. Ve gene bu günde insanlar ölmüştü. Depremler olmuştu. Dinsel ve bilimsel açıdan gerçek. Fazla değil sadece 2 3 saat ibadet yapalım.
Ve gün olarak ta gene salı gününe denk geldi. Allah Hayır etsin.
Hiç ibadet yapmayan adam 2-3 saat ibadet yapsa ne olur ki?
İnşallah kimseye bir şey olmaz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
çok kasmamak gerek herkes türkçe sözlük yutmuş gibi konuşup yazamaz tdk'nın kiremiti kafasına düşmüş gibi de olmaz...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Play store'da ininal kart ile bi uygulama alıcam ama herşeyi doğru girmeme rağmen "kredi kartı numarası geçersiz" hatası alıyorum bilgisi olan varmı?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hangi gerekçe ile kapattılar?

gerekçe yazmıyordu sanırım. Hepsi Leveltr dükkanından dolayı. n11 in verdiği 5 tl çek ile 5 tl steam cüzdan kodu aldım. siparişler iptal edildi ve hesaplar kapatıldı. DH de bu dükkandan alışveriş yapan bazı kişilerinde hesapları kapatılmış. Sanırım çoklu hesap olduğunu anlayınca n11 e bildiriyorlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hangi gerekçe ile kapattılar?

gerekçe yazmıyordu sanırım. Hepsi Leveltr dükkanından dolayı. n11 in verdiği 5 tl çek ile 5 tl steam cüzdan kodu aldım. siparişler iptal edildi ve hesaplar kapatıldı. DH de bu dükkandan alışveriş yapan bazı kişilerinde hesapları kapatılmış. Sanırım çoklu hesap olduğunu anlayınca n11 e bildiriyorlar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
2016'ya kadar vakti var. 2 gün önce steam'den oyun aldım. İçinde 3 tl kalmıştı denemelik bi uygulama alıcaktım ama olmadı malesef.

Kart numarasini dogru girdiginden emin misin? Bir daha kontrol et istersen.

2016'ya kadar vakti var. 2 gün önce steam'den oyun aldım. İçinde 3 tl kalmıştı denemelik bi uygulama alıcaktım ama olmadı malesef.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Gozum kör değilse doğru girdim :D olmuyor herhalde ugrastirdim sizi de sagolun.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
forum dediğin biraz hak tanıyacak

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
sonunda 4s'ime evde kablo buldum. Zavallı 2 haftadır masumca beni bekliyordu, şimdi sıfırlayacağım jb gidecek ama cihaz takoz gibi

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
bişey ters gitti iphone reovery modda sıkıştı, tekrar restore etmeye çalışıyorum

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
bu sefer de 14 hatası geldi noluyo bu alete yahu

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Donanım haberin ygs/lys bölümü sınavlardan sonra yıkılıyor. Akıl akılmaz teoriler , sınav iptali için imza toplamalar , birbirinden ilginç hikayeler... 2 saattir o bölümde gezmekten kendimi alıkoyamıyorum :D hızlarına yetişemiyorum sürekli güncel bölüm

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Donanım haberin ygs/lys bölümü sınavlardan sonra yıkılıyor. Akıl akılmaz teoriler , sınav iptali için imza toplamalar , birbirinden ilginç hikayeler... 2 saattir o bölümde gezmekten kendimi alıkoyamıyorum :D hızlarına yetişemiyorum sürekli güncel bölüm
Ne yazıyorlar kısaca özetler misin? :D
Ben de twitter'da heştek gördüm sınavla ilgili.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ne yazıyorlar kısaca özetler misin? :D
Ben de twitter'da heştek gördüm sınavla ilgili.

Sınavda s*çanlar konusu mevcut millet orada dert yanıyor , onların yanı sıra trollerde çok gelip dalga geçiyorlar veya çok kolaydı filan diyorlar. Sürekli iptal ve sonuçlarla ilgili çeşitli hurafeler dolaşıyor :D. Bunların dışında dh nın azda olsa çalışkan kesmi var kimin en iyi derece yapacağını dair anketler var :D. Soruların cevaplarını hatta soruların orijinallerini bulabilirsin :D ygs/lys forumlarının deep Web i gibi :D
c93b81ab30300841c9c66a39e458a8c8.jpg

Bu gündüze göre durgun hali gündüz daha vahimdi durum :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Oylariniz damlaya damlaya...dagdan kestim kereste :D prensibim az iş çok laf :D :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Sınavda s*çanlar konusu mevcut millet orada dert yanıyor , onların yanı sıra trollerde çok gelip dalga geçiyorlar veya çok kolaydı filan diyorlar. Sürekli iptal ve sonuçlarla ilgili çeşitli hurafeler dolaşıyor :D. Bunların dışında dh nın azda olsa çalışkan kesmi var kimin en iyi derece yapacağını dair anketler var :D. Soruların cevaplarını hatta soruların orijinallerini bulabilirsin :D ygs/lys forumlarının deep Web i gibi :D
c93b81ab30300841c9c66a39e458a8c8.jpg

Bu gündüze göre durgun hali gündüz daha vahimdi durum :D
Girdim siteye okudum bazı şeyleri. DH'ye bakarsak sınav tam bir fiyasko ki benim için de öyle. :D

Bu arada ben de şöyle bir olay anlatıyım ; kapıdaki görevli vücudumun üst bölümünü kontrol etti be bana "üzerinde bir şey var mı ? " dedim .Ben de yok dedim. Ve adam aramayı bıraktı üzerimi.
Ayrıca çocuğun biri sınava saat ile girdi .Ama sınıfta gözetmen fark etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...