Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bizim T50 nin servisinde garantiye giriyor (genpa, kvk) ama samsungta ne olur bilemem.

Girmiyor diye biliyorum benimde ilk aldım 2 hafta geçmeden patates oldu çok dandik.
Garantiye gidiyormuş kulaklık bilginize arkadaşlar samsung ü aradım herhangi bir kopma ve yıpranma gibi bir şey söz konusu değilse değişim yapılıyor dddi call Center yetkilisi yarın yada ertesi gün bir gidip denerim bakalım sonuç ney olacak .

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Garantiye gidiyormuş kulaklık bilginize arkadaşlar samsung ü aradım herhangi bir kopma ve yıpranma gibi bir şey söz konusu değilse değişim yapılıyor dddi call Center yetkilisi yarın yada ertesi gün bir gidip denerim bakalım sonuç ney olacak .

Çok iyi bana neden garanti dışı dediler? :mad: son 5 ay kaldı bitmesine garantinin götürsem olur mu?

LaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu takım beni öldürecek
gs store u zengin ettiğimle kalıyorum

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Android den anlayan 2 dakika ilgilenebilir mi? Önemli çok

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Android de benim tel numaramın hangi kişinin telefonunda kayıtlı olup olmadığını nereden öğrenebilirim? [MENTION=292176]miccheck[/MENTION]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yada karşıdaki kişide benim telefon numaramın kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Android de benim tel numaramın hangi kişinin telefonunda kayıtlı olup olmadığını nereden öğrenebilirim? [MENTION=430653]mis[/MENTION]check

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Android de benim tel numaramın hangi kişinin telefonunda kayıtlı olup olmadığını nereden öğrenebilirim? [MENTION=292176]miccheck[/MENTION]
Bunun için o kişinin telefonuna bakmaniz gerekiyor başka bir yöntem yok gibi. Ancak uzaktan erişim gibi bir programla telefonun bilgilerine bakabilirsiniz. Ancak boyle bir program varmı bilmiyorum. Varsa da yine o kişinin telefonunu almanız gerek.

Veya su şekilde olabilir. Kim aramış gibi uygulamalar var. Eğer o kişi bu uygulamayi yükleyip rehberini aktarmissa kendi numaranizi yazıp hangi isimle kayıtlı olduğunuzu görebilirsiniz. Ancak bunun için kendi rehberinizi 3. Şahıslara vermeniz gerek ve bunu onermiyorum. Zaten faydalı da olmaz büyük ihtimal.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=438312]mayycryy[/MENTION]
Kim arıyor gibi uygulamadan numaranı silebilirsin
Numaran hangi isimle kayıtlı ona göre bakabilirsin belki işine yarar.
cia

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu tarz programlar güvenli değil diyorlardı ama [MENTION=77147]GhostX[/MENTION]

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=438312]mayycryy[/MENTION]

Evet, hiç güvenli değil program değil adreste olan sadece o programın veri tabanı içerisinde numaran varsa siliyor buluyor sana silebiliyorsun sadece. Örnek benim numara çıkıyordu birisi yüklemiş telefona rehberinden kopyalamış demek ki oradan sildim şuan yok.

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Neyse anlamadım ama teşekkür düşünce için yinede

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Android 5.1 Lg G3 vericekler LG G Pad 8.3 GPE vericekler G2 kullanıcısı almıyckamı Lg yaptığın harbi ayıp ayıp :cursing::cursing::cursing:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Android 5.1 Lg G3 vericekler LG G Pad 8.3 GPE vericekler G2 kullanıcısı almıyckamı Lg yaptığın harbi ayıp ayıp :cursing::cursing::cursing:

İşte bu yüzden lgyi sevmiyorum, g2 çok güzel bir telefon lollipopta alıcak ama güncelleme desteği berbat bir kitkat bide lollipop verip bırakıyor nexus 4'e bak heyt yavrum 5.1 bile alıcak :)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Benim gibi YGS'ye girecek arkadaşlara ufak bir taktik :D
[video=youtube;XAPaLlfuX64]https://www.youtube.com/watch?v=XAPaLlfuX64[/video]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
dün ki soğuk ben fena yaptı sanırım hasta olacağım :S

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Boğaz ağrısı ve bademcikler şişti kötüyüm bende.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
anakartımın sli desteklemediğini öğrendim, yapacağımdan değil ama insan üzülüyor :(

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bu makinayı almayı düşünüyorum kullanan var mı?

toastbuster_1301.jpg

110TL Fiyatı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...